Får vi favoritsejre, eller kan Benfica eller Villarreal overraske? Vi skal have afgjort, hvilke hold der skal videre til semifinalerne. Der er udsigt til masser af drama og knuste CL-drømme, når vi åbner op for returkampene i kvartfinalerne.

Fodboldfansene i Madrid får hele to Champions League-brag, da Real Madrid først tager imod Chelsea i tirsdagskampen, og så er det Atlético Madrids tur til at prøve lykken, når de får besøg af Manchester City onsdag. Og netop opgøret mellem Atlético Madrid og Manchester City kan gå hen og blive lidt en dynamit-kamp, da det er et clash mellem to vidt forskellige spillestile.

I Pilantras CL-dom ses der på Real Madrid - Chelsea odds og meget mere. 

Det kan blive et tæt opgør i Madrid

Spillemæssigt var det langt fra den mest ophidsende Champions League-kamp, men kyniske Atlético Madrid benyttede alle midler til at holde Manchester City fra chancer. Pep Guardiolas mandskab fik dog bolden i netmaskerne og tager en 1-0-sejr med til Madrid.

Manchester City går næppe på kompromis med deres boldbesiddende spillestil og vil forsøge at tage initiativet på Wanda Metropolitano. Det kan dog give Atlético Madrid chancer for at spille afventende og satse på omstillinger.

Atletico Madrid - Manchester City

Atletico Madrid-Manchester City: Under 2,5 mål i kampen til odds 1,88 hos Marathonbet*

Manchester City har ikke travlt og vil angribe med tålmodighed. Defensiv organisation er nøglen til sejr for Atlético Madrid og skal det lykkes at eliminere mægtige Manchester City, så skal de have lukket ned for englændernes kombinationsspil.
Hos Danske Spil* kan man til sammenligning blot hente odds 1,72 for Under 2,5 mål.

Marathonbet tilbyder 0 procent margin til dette opgør med odds 4,80 for sejr til Atletico Madrid, odds 3,80 for uafgjort og odds 1,88 for Manchester City.

Skruer Liverpool ned for tempoet?

Benfica skal jagte sensationen, men hvor meget vil Liverpool investere i dette opgør? De viste klassen med den overbevisende 1-3-sejr i første opgør i Benfica, og hvis manager Jürgen Klopp blæser til angreb, så burde fansene på Anfield få en underholdende kamp mellem to offensive mandskaber.

Men Liverpool kan vælge at tage en stille dag på kontoret, måske endda rotere lidt for at undgå skader og spare på det offensive dynamit. De har FA Cup-semifinaler mod Manchester City på programmet, mens næste spillerunde i Premier League byder på et besøg af Manchester United.

Liverpool - Benfica

Liverpool-Benfica: Under 3,5 mål i kampen til odds 1,86 hos Nordicbet*

Det vil være taktisk klogt at fjerne foden fra speederen og Liverpool bør undgå skader, karantæner eller trætte ben hos de bærende profiler. Det er et opgør, som de bør kunne dominere selv på 70% og Benfica bør ikke være i stand til at skabe ubalance eller panik i Liverpool-lejren.

Afviklede kampe:

Bayern München kommer stormende fra første fløjt

Spanske Villarreal tager til Allianz Arena med en 1-0-føring fra første opgør. Men er det nok til at eliminere det tyske storhold og snuppe billetten til semifinalerne?

Det kan blive 90 meget lange minutter for Villarreal-spillerne, der forventes at komme under pres mod angrebsivrige Bayern München, der sammen med Manchester City har vist et absurd højt topniveau. Vi oplevede dette i 7-2-massakren over Red Bull Salzburg i ottendedelsfinalerne.
Er Bayern München i samme spillehumør, så får Villarreal svært ved at bremse Robert Lewandowski og de øvrige profiler fra Bayern München.

Bayern München - Villarreal

Bayern München - Villarreal:
Lewandowski scorer første mål i kampen: odds 3,05 hos Unibet*

Det er superstrikeren Robert Lewandowski, der skal sende Bayern München videre til semifinalerne. Det er blevet til 32 Bundesliga-mål i 29 kampe og 12 Champions League-scoringer i ni kampe for Robert Lewandowski.

Real Madrid gør arbejdet færdigt i Madrid

Den franske angriber Karim Benzema stjal igen overskrifterne og sparkede Real Madrid til en 3-1-sejr på Stamford Bridge. Der er maksimalt pres på Chelsea-manager, Thomas Tuchel, der skal levere et mirakel på Bernabéu for at skaffe Londonklubben til semifinalerne.

Rutinerede Real Madrid skal forhindre, at Chelsea får skabt spænding om semifinalebilletterne og med Casemiro, Kroos og Modric på midtbanen, skal de styre slagets gang.

Chelsea er tvunget til at satse, og skulle det lykkes at komme foran, så kan det skabe usikkerhed i Real-defensiven.

Odds på Real Madrid - Chelsea

Nedenfor finder du odds på Real Madrid - Chelsea. Der er kampstart tirsdag klokken 21.00, og du kan se med direkte på TV3+. Du finder også spilforslag til Real - Chelsea lige herunder. 

Real Madrid - Chelsea

Chelsea får flest kort: Odds 2,40 hos Unibet* 


Alternativ spil: Uafgjort (intet væddemål ved sejr til Real Madrid) til odds 2,15 hos Marathonbet*


Presset er på Chelsea, der skal frem og jagte miraklet. Thomas Tuchels mandskab udstråler ikke selvtillid, omend de rejste sig i weekenden og vandt en storsejr mod Southampton, og velspillende Real Madrid skal udnytte erfaringen til at gå sikkert videre til semifinalerne. 

Hold øje med spilforslag til Champions League-kampene fra vores ekspertpanel.