Vi har udvidet ekspertpanelet med statistiknørden Sputnik - skarp på underholdning, politik og fodboldspecials. Samt livebetting & OL. Se hans første tip: 

http://www.betxpert.com/ekspert/tips/esc-2017-vaertskab-kiev

Bemærk: Dette tip kan kun spilles hos een bookmaker, men generelt vil Sputnik (og BetXpert som sådan) bestræbe sig på at udlægge spilforslag med værdi hos mindst to (uafhængige) licens-bookmakere.

Nat og dag i Odense

Sputnik er 40 år og lyder navnet Henrik Tønnesen i Odense og omegn hvor han "går med aviser om natten og better om dagen..."

Henrik har været bruger af BetXpert siden 2005 og har gennem årene bidraget med cirka 1.000 forumindlæg – konstruktive, indsigtsfulde og funderet i seriøs statistik.

Siden 2010 har han desuden været eksperttipper for SpilXperten hvor han under navnet Sputnik1 har scoret en tilbagebetaling på 116% for 378 tip (samt 109% for 160 betalingsspil). Men nu er det altså BetXperts læsere der får gavn af hans indsigt og oddsnæse.

Livebetting: EM og OL

Ud over løbende prækamps-spilforslag på især underholdning, politik og fodboldspecials, vil Sputnik ind i mellem komme med livebets på diverse områder. Hold bl.a. øje med ham her på BetXpert under sommerens EM i Frankrig og OL i Brasilien.