Ris, krudt, Jackie Chan... Mange brugbare ting er kommet fra Øst. Asiatisk handicap, ikke mindst! Sidstnævnte tager vi i brug når AaB tager imod Herlev i dagens runde i dansk ishockeys bedste række.

Her mager oddsene det nemlig sådan at der er minimal værdi i spil på ren hjemmesejr til de stærke ålborgensere, hvorimod der (i skrivende stund; hold øje med odds-bevægelsen) er flot værdi i et sats på at de vinder med mindst 3 overskydende mål mod de defensivt svage københavnere. Med den vigtige detalje - og her kommer det asiatiske twist ind i billedet - at man får indsatsen tilbage ved sejr på netop 2 mål.

Ud over AaB-sejr anbefaler vores ishockey-eksperter spil på en målrig affære i samme kamp samt sejr til Rødovre i et forventet lige opgør mod Odense. Læs analyserne (spilstop kl. 19:30): http://www.betxpert.com/ekspert/dkhock/

De to is-folk er i øvrigt i gang med en god sæson. Mike Larsen har en tilbagebetaling på 113% efter 26 tip, hvoraf 14 er gået hjem. Poul Nielsens tb lyder på hele 141% efter 8 tip (4 gået hjem).

Asian-spil i England

Den asiatiske fidus begrænser sig ikke til Aalborg i dag. I League 2 - dvs Englands fjerdebedste fodboldrække - har Martin P. Andersen fundet et godt handicap-odds på udesejr til formstærke Chester mod defensivt vakkelvorne Grimsby der mangler to stamspillere. Det asiatiske handicap er hér 0 - hvilket vil sige, at man får indsatsen tilbage ved uafgjort.

Læs analysen (spilstop kl. 20:45): http://www.betxpert.com/ekspert/eng3/#59544

Læs om asiatisk handicap

Slå begrebet op i vores betting-ordbog. Ordbogen findes på forsiden, til højre, under de blå-hvide links.

Genvej: http://www.betxpert.com/artikel/ordbog-hvis-du-vil-vide-og-vinde-mere