Storkamp i Tyskland og lokalderbies i Italien og Spanien. Vi er klar med analyser og tips til kampene

Vi er gået ind i december, og årets sidste måned indledes med et brag – ja, faktisk med hele tre af slagsen.

I Tyskland skal sidste års top to i Bundesligaen i aktion, når de dobbelte mestre fra Borussia Dortmund gæster sidste års CL-finalister fra Bayern München – det aktuelle suveræne tophold i Bundesligaen. Bayern-mandskabet har allerede sikret sig en overvintring som tophold – Herbstmeister – via et forspring på ti point til den nærmeste forfølger Bayer Leverkusen, og 11 point til Dortmund. Bayern er favoritter, men Dortmund har haft et godt tag på værterne i de seneste år, så måske en overraskelse kan lure? Martin K. Andersen har udlagt en analyse på kampen, og anbefaler et Asian +0,75-spil på gæsterne.

Mens den står på topopgør i Tyskland står den på lokalbrag i såvel Italien som Spanien. I Italien venter det første Torino-derby i næsten fire år, når topholdet Juventus – i lidt tvivlsom form efter to liganederlag i de seneste fire runder, efter sin lange stime af kampe uden nederlag – tager imod oprykkerne Torino. Kig forbi denne forumtråd og deltag i diskussionen om kampen.

Fra Torino går turen til Madrid, hvor det ikke bare er den lokale ære der står på spil – det er også vigtige point i topkampen. Real halter hele 11 point bag Barcelona i toppen af rækken, og otte point bag Atlético på andenpladsen. Blot 13 runder er spillet, men presset på Real er allerede nu enormt. Holdet kan dog finde trøst i historiebøgerne – Atlético har således ikke formået at hente point i et opgør mod Real siden 7. marts 2009 (ironisk nok samme dag det seneste Torino-derby blev spillet). Overraskelsen kan dog lure her, og Morten Frydendal har fundet værdi i et Asian +1-spil på Atlético. Se analysen her.

Foruden disse storkampe og lokalopgør kan vi byde på meget andet i dag – vi indleder i den engelske Blue Square Premier kl. 13.30, og fortsætter over Premier League, Bundesliga (med et saftigt odds 5,99 på et DNB-2-tall), FA Cup og Ligue 1 fra fodboldens verden. Dertil kommer så to boksetips fra Loke Barrett hen over aftenen og natten.

Se oversigten over aktuelle tips fra vores eksperter her: http://www.betxpert.com/ekspert/tips