Den europæiske VM-kvalifikation sparkes i gang fredag aften, og Danmark skal i aktion mod Tjekkiet lørdag. Vi er klar med analyser og tips...

Ovenpå sommerens EM-slutrunde står den igen på betydningsfulde landskampe i Europa, når kampen om UEFAs 13 pladser ved VM-slutrunden i Brasilian 2014 indledes fredag.

Kl. 17 går startskuddet når Rusland tager imod Nordirland, men for BetXperts vedkommende går startskuddet kl. 18 når Kasakhstan og Irland skal i aktion.

Anders Jørgensen har kigget nærmere på kampen og fundet værdi i et spil på første halvleg forløber uden scoringer - et spil, der belønnes med odds 2,62. Læs tippet her.

I Danmarks gruppe vil de italienske vicemestre indlede kvalifikationen i Bulgarien, og også denne kamp har Anders taget et nærmere kig på. Italienerne, der er favoritter til at tage førstepladsen i gruppe B, er favoritter i kampen og Bulgarien vil formentlig holde et defensivt udgangspunkt i håb om at kunne hente et point hjem - på den baggrund findes værdi i at Bulgarien ikke kommer på tavlen. Tippet kan findes her.

Anders kan byde på yderligere to tips fredag, hvor han har satset på en målfattig kamp i Moldova, hvor England kommer på besøg i Roy Hodgsons første betydningsfulde landskamp. Under 2,5 mål belønnes med odds 1,95. I det nordiske opgør mellem Island og Norge har Anders fundet værdi i et spil på norsk sejr på ét mål til odds 4,00.

Vores nye ekspert i den tyrkiske liga, Burak Celik, indleder sin eksperttid med en infoanalyse på Tyrkiet-Holland - et opgør mellem et hold, der ofte har det svært i kvalifikationen, men som regel gør det godt når de endelig kvalificerer sig, og et hold, der traditionelt er rigtig stærke i kvalifikationen. Holland kommer dog fra et flop ved EM-slutrunden, med ny (gammel) landstræner i Louis van Gaal, der som landstræner fra 2000-2002 kiksede kvalifikationen til VM.

Natten til lørdag er den sydamerikanske kvalifikation - naturligvis uden de kommende VM-værter fra Brasilien - nået til syvende kampdag af de 18 runder i kvalifikationen. Argentina er storfavoritter når de får besøg af Paraguay, og her mener Frank Pilantra at den formstærke Real Madrid-angriber Gonzalo Higuain kan få en vigtig rolle. En Higuain-scoring belønnes med odds 2,10.

Danmark - Tjekkiet

Højdepunktet, set med danske øjne, er dog lørdag når Danmark hjemme i Parken indleder kvalifikationen med et besøg fra EM-kvartfinalisterne fra Tjekkiet. Ovenpå 1-3-fadæsen til tjekkernes tidligere landsmænd i sidste måned, skal Morten Olsens mandskab forsøge at levere tre point - det bliver dog ikke let mod et tjekkisk landshold, som Danmark traditionelt har haft det svært mod. Samtidig er Danmark som bekendt uden bl.a. karantæneramte Nicklas Bendtner og skadede Niki Zimling. Tjekkerne må dog også se bort fra flere af de nøglespillere, der var med til at sikre holdet sin kvartfinaleplads ved sommerens slutrunde.

Martin K. Andersen har begået en infoanalyse, hvor han ser nærmere på kampen. Byd gerne ind med dine tanker om kampen i forum.

Det samme gælder naturligvis også for alle de øvrige analyser, og hvis du har kig på en kamp, der ikke er udlagt en analyse på.

Se en komplet oversigt over kampene i vores Match Center.