Maj måned varsler spirende forår og sol, men også at størstedelen af fodbold-ligaerne i Europa lakker mod enden, og kampene om mesterskabet spidser til for alvor. Denne søndag er bestemt ingen undtagelse, og dagen i dag indeholder tilmed en decideret duel mellem to af de spanske mesterskabs-aspiranter.

Real Madrid og Sevilla ligger efter Barcelonas 2-0 sejr i går aftes hhv. 5 og 4 points efter de blau-grana mesterskabs-favoritter. Aftenens kamp mellem Real og Sevilla er dermed en "alt eller intet" kamp, hvor vinderen kan lukke en god bid af hullet op til Barcelona, mens taberen formentlig må se sig slået i årets mesterskabskamp. Remis er naturligvis også en mulighed, men klik ind på den spanske ekspert-side hvor formstærke Martin Verwohlt har lavet en fremragende analyse af kampen:

http://www.betxpert.com/ekspert/spa1/#61236

Også i Premier League er der topkamp når London-duellanterne Arsenal og Chelsea mødes. Mens Gunners for længst har udspillet sin rolle i toppen af Premier League, kan de stadig nå at overhale Liverpool i kampen om 3. pladsen, mens dagens kamp for Chelsea død og pine skal vindes, hvis de vil bevare håbet om at genvinde Premier League tronen. Alt andet end en sejr til Chelsea, og Manchester United kan kåres som mester. Læs Mike Larsens analyse til opgøret på Emirates Stadium her:

http://www.betxpert.com/ekspert/eng/#61240

I Tyskland var Werder Bremen længe blandt de absolutte favoritter til at vinde Bundesligaen, men efter en rædselsuge hvor de missede UEFA Cup finalen efter to fiasko-kampe mod Espanyol, og hvor de ind imellem forpassede chancen for at gå forbi både Schalke og Stuttgart og overtage førstepladsen i sidste weekend, står de i dagens udekamp mod Hertha Berlin med en sæsonen allersidste chancer i hånden. Morten Blond har kigget på Werders muligheder, som han ikke betragter som alt for gode:

http://www.betxpert.com/ekspert/tys1/#61242

Også i Italien og i den danske SAS Liga er der aktivitet i dag - se oversigten over analyser til dagens kampe på http://www.betxpert.com/ekspert/analyser.asp