Vi nærmer os afslutningen på EM-kvalifikationen. De sidste kampe spilles denne fredag og tirsdag. Se vores eksperttips...

Fredag har et hav af EM-kvalkampe på programmet. I Gruppe A er Tyskland allerede kvalificeret med otte sejre i ligeså mange kampe og møder Tyrkiet på udebane, der ligger på andenpladsen. En pointdeling i den kamp vil betyde at tyrkerne selv kan afgøre landets EM-skæbne i næste uge mod Aserbajdsjan og til odds 3,40 anbefaler vi X'et.

I Gruppe B er intet afgjort endnu, da blot tre point skiller nummer 1 fra nummer 4. Fredag mødes netop fireren Slovakiet og etteren Rusland - den omvendte kamp vandt slovakkerne - og vi har kreeret en infoanalyse af matchen her: http://betxpert.com/ekspert/tips/slovakiet-rusland

Gruppe C byder på et opgør mellem Serbien og Italien. De gæstende italienere har allerede sikret sig gruppens førsteplads mens serberne kæmper for andenpladsen. Der er dog ikke meget der tyder på at italienerne vil sælge denne kamp da man endnu skal have et par ting på plads inden slutrunden. Serbien skal helst undgå at tabe og med det in mente anbefaler Jens Bøye et tip på 0-0 ved pausen.

En infoanalyse er det også blevet til i Gruppe G hvor England gæster Montenegro. Englænderne skal bruge ét point for at sikre sig førstepladsen, men Montenegro har haft en god kvalifikation og fik 0-0 i den omvendte kamp. 

Danmark på vej til EM?

Den danske EM-drøm lever i bedste velgående og vi har endda gruppens førsteplads indenfor rækkevidde. Men før vi kan bide skeer med Portugal skal turen til Cypern overstås. Det danske nationalmandskab har leveret fine resultater på det seneste og som noget nyt får vores bedste folk spilletid i deres respektive klubber.

Dét kommer til at gå udover Cypern, hvis man spørger Jens Bøye der har fundet værdi i den danske sejr til odds 1,50