Nederlaget til Barcelona i El Clásico betyder højst sandsynligt, at verdens dyreste fodboldhold skal lede efter en ny træner. 
 
En sæson uden titler, er en sæson der er lig fiasko. Sådan er vilkårene nu engang i Real Madrid. Og selvom håbet om at vinde La Liga ikke er slukket endnu, virkede det som om 0-2-nederlaget til FC Barcelona, var symptomatisk for madrilenernes sæson.
 
Unibets oddssættere tøver da heller ikke med allerede nu at bringe Manuel Pellegrinis stilling i fare. ”Lige nu ser vi det som et dødt løb mellem Pellegrini og Inter’s Jose Mourinho,” siger Unibets danske oddssætter Kenneth Pedersen.
 
“The Special One virker ikke specielt lykkelig i Italien, selvom han har bragt sit hold i semifinalen af Champions League. Og selvom han ikke umiddelbart står for den type af fodbold, som Real Madrid måske ønsker sig, er det uomtvisteligt, at han kan skabe resultater. Efter en sæson, der ligner en fiasko, er dét nok vigtigere end poleret fodbold.”
 
“Poleret fodbold er nok mere noget man forbinder med Michael Laudrup – og siden han har afvist f.eks. Atletico er det nærliggende at tro, at han er en potential outsider til et af de varmeste sæder I international fodbold,” slutter Kenneth Pedersen.
 
 
Hvem er træner for Real Madrid pr. 1.september 2010? 
 
Manuel Pellegrini 2,00
José Mourinho 2,00
Michael Laudrup 10,00
Rafael Benitez 10,00
Guus Hiddink 12,00
Marcello Lippi 25,00
Arséne Wenger 50,00
Sven-Göran Eriksson 50,00