Vi sender Superligaen i vinterhi med en række tips. Læs også vores øvrige analyser (MMA, boksning, badminton, diverse fodbold)– og se listen over aflyste kampe i England/Skotland.

For 1.000 år siden var vikingerne hårde nysere der blandt andet drog på brutale plyndringstogter langs de engelske kyster og skræmte de lokale fra vid og sans.

Det var dengang. I dag spiller englænderne stædigt fodbold hele vinteren igennem, selv hen over jul og nytår (fraset pletvise aflysninger når vejret er særligt modbydeligt; se længere nede).

Og vikingerne, dvs nordboerne? Tøsedrenge der går i vinterhi og luner sig indendøre i månedsvis.

Livestream khabib vs. McGregor UFC 229: Her kan du se kampen

 

Tips til Superligaens sidste runde i 2010

Således den danske Superliga der holder vinterferie i tre måneder til 6. marts 2011. Sidste runde i efteråret spilles i denne weekend (og mandag).

Vi har i skrivende stund tre tips (flere analyser er på vej) til Superliga-kampene, herunder et special-spil der går på antallet af mål i hele runde 19.

Lørdag

15:00 (TV) FC København – Esbjerg. Analyse måske på vej

17:00 (TV) OB - AaB. To tips:

Kryds

Under 1,5 mål i første halvleg

Søndag

14:00 (TV) FC Nordsjælland – Horsens. Analyse måske på vej

16:00 (TV) SønderjyskE - Randers FC. Analyse på vej (lørdag aften)

18:00 (TV) Silkeborg – Brøndby. Analyse måske på vej

Mandag

19:00 (TV) Lyngby-FC Midtjylland. Analyse på vej (søndag aften/mandag formiddag)

Øvrige analyser og tips

Tjek også vores øvrige analyser og tips – på forsiden af BetXpert.com eller her. Vi har vintersport, MMA, boksning (herunder et tip til odds 8,0) og diverse fodboldligaer på programmet.

Læs vores store optakt til kampen mellem Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor her.

 

Aflyste kampe i England og Skotland

Ovenfor roste vi englænderne for at spille fodbold hele vinteren igennem. Det er dog en sandhed med modifikationer. De spiller som udgangspunkt (Premier League holder pause 5. til 15. januar, men kun for at gøre plads til pokalkampe), men vejret kan trods alt blive FOR modbydeligt og føre til aflysninger.

Hvert år er der kampe der må udsættes pga vejrliget. Således i denne weekend hvor The Big Freeze har høstet et prominent offer: Blackpool-Manchester United (skulle have været spillet lørdag).

Det er dog i skrivende stund den eneste engelske PL-kamp der aflyses i weekenden, men det vrimler med udsættelser i de lavere engelske rækker, og i nabolandet Skotland har fodboldmyndighederne valgt at aflyse rub og stub i den bedste række plus diverse kampe i de lavere divisioner. Se faktaboksen til højre.

Så vidt vides er der (i hvert fald pt) ingen aflyste kampe i de fem store ligaer, ud over Premier League i England (dvs den spanske Primera, den italienske Serie A, den tyske Bundesliga og den franske Ligue 1).