Efter at have “vundet” de tre TV-debatter foran hundrede millioner af seere og med opinionsundersøgelser i hans favør, burde senator John Kerry være favorit til at vinde præsidentvalget. Men – de der har valgt at spille på valget, fortsætter med at sætte deres penge på præsident Bush.

De største Amerikanske institutter for opinionsundersøgelser er alle enige om, at der er en slående lighed mellem udviklingen i opinionstallene mellem Kerry/Bush og Gore/Bush ved valget i 2000. Dette kan også være årsagen til at spillerne er upåvirket af disse tal.

- Det er meget sandsynligt, at valget for fire år siden har efterladt en mental angst hos folk, både I USA og I resten af verden. De er ganske enkelt blevet skeptiske overfor opinionsundersøgelser. Vi tror derfor, at adfærden hos de, der spiller på valget, kan give os en mere præcis indikation af udfaldet af valget, siger Expekt*.com’s danske talsmand Claus Rademacher.

Tilbagebetalingen på en Kerry sejr er 2,18, mens du kun får pengene tilbage 1,65 gange såfremt Bush vinder. Dette viser, indenfor ”betting branchen”, en meget klar forskel på de to kandidater.

Expekt*.com har fulgt valget siden marts, og har noteret sig følgende minimum og maksimum niveauer for kandidaterne siden 1. marts:
Bush 1,4 – 2,0
Kerry 1,7 - 2,6
Nader 150 - 500