Har man fine fornemmelser for hvordan det går AaB i fremtiden, så kan der laves fine penge hos Betsafe.

I AaB er man ikke meget for at indrømme, at deltagelsen i tredje kvalifikationsrunde er sikret. Udtalelser som ”Alt kan ske” og ”Man skal ikke sælge skindet før bjørnen er skudt” giver Betsafe.com’s danske oddssætter, Benjamin Leander, dog ikke meget for.

”Skrækhistorier á la FC Københavns 0-5 nederlag mod Gorica sker ikke engang én ud af en million, så jeg tror man skal være mere end almindeligt konservativ for ikke at indrømme, at AaB er videre til tredje runde” udtaler Leander inden AaB drager til Bosnien for at spille returkamp mod FK Modrica med en 5-0 sejr i bagagen fra første møde.

UEFA har parret AaB med enten FBK Kaunas eller Rangers FC i tredje kvalifikationsrunde. Første opgør mellem de to endte 0-0 i Skotland, så der er lagt i kakkelovnen til en spændende lodtrækning for de danske mestre, der giver odds 2,40 for at kvalificere sig til ”Det forjættede land” og 1,50 gange pengene for at måtte forlade det fine selskab inden det rigtigt bliver sjovt.

”Har man tro på, at Kaunas kan gøre livet surt for Rangers, så skal man nok skynde sig at spille JA til, at AaB går videre, for oddsene bliver formentlig ændret en del såfremt litauerne skaber sensationen, siger Lander, som ikke vil have det mindste imod at udbetale en større sum til de heldige og dygtige spillere, som måtte vinde på en evt. AaB triumf:

”Et dansk hold i Champions League vil jo være fantastisk for hele Fodbolddanmark, så der er ingen tvivl om hvad vi helt ser i Betsafe – nemlig, at Danmark igen kommer med på CL-kortet” afslutter Betsafes oddssætter.