Efter en hel uge proppet med spændende international fodbold, står weekenden og de nationale ligaer nu igen på spring. Hos Betsafe fejrer vi dette med at tilbyde en teoretisk tilbagebetalings procent på 100 på alle kampe i den norske tippeliga, du dyster altså med alle kortene på din side – kan du så slå vores oddssætter på norsk fodbold?

Er du mere til den hjemlige andedam er vores tro på vestegnens stolthed Brøndby IF hurtigt dalende, ikke mindst efter fadæsen i Frankfurt. Således er vi villige til at give 1,65 gange pengene på Brøndby hjemme mod Esbjerg, det odds finder du ikke højere hos nogen anden bookmaker end Betsafe.

Går vi lidt ned i rækkerne tror vi der er lagt op til storsejr til B93 som hjemme bliver gæstet af bundproppen AB70. Tror du gassen er ved at gå ud af ekstremt formstærke B93 finder du det måske interessant at vi har sat handicap +3 på AB70 og belønner en AB70 sejr med 3 måls forspring med odds 2,30.

I den helt anden boldgade er vi som alle andre interesseret i David Beckhams fremtid på det engelske landshold, eller måske rettere mangel på samme. Betsafe giver odds 3,20 hvis David Beckham har spillet sin sidste kamp i den engelske nationaldragt.

Som altid ønsker vi på Betsafe at høre fra jer spillere hvis I ikke finder lige præcis det væddemål I måtte søge, vi er friske på næsten enhver udfordring. Betsafe – af respekt for spillere.