Kim Kibsgaard - fodboldglad århusianer - har fået en flyvende start som ekspert på BetXpert. Indtil videre har han ramt 25 ud af 31. Nyt tip er klar

Kim Kibsgaard blev efter en god periode som brugertipper (under navnet Kibsgaard) inkluderet i ekspertpanelet her på siden, hvor han indtil nu har fortsat den rigtig fine form.

Som brugertipper nåede Kim at levere 95 spilforslag med en imponerende tilbagebetalingsprocent på 113%.

Kim Kibsgaard dækker primært dansk og engelsk fodbold, men byder også ind på de europæiske turneringer samt har haft spilsforslag fra Tyskland. Derudover har Kim vist stor viden og gode evner inden for politiske væddemål.

I øjeblikket er Kim inde i en imponerende stime på 8 vundne væddemål i træk, og har siden årsskiftet en hitrate, der hedder 14 ud af 15. Bl.a. forudså Kim i går en pokalsejr til AaB over Roskilde. Et tip som aldrig rigtig var i fare for at ikke gå hjem, da kampen først gik i gang. Der stod 4-0 til AaB på måltavlen efter de 90 minutter og dermed var der sikret endnu en gevinst.

Kan den brandvarme Kibsgaard fortsætte stimen af pletskud? Kims seneste spilforslag går på at AGF ikke kan slå SønderjyskE.

Lørdag 9. april kl. 16:00

SønderjyskE Uafgjort AGF
2,50 3,40 3,10
Unibet
Scandic Bookmakers
Danske Spil

Lille sample

Det skal dog med, at vi kun har en forholdsvis lille sample at vurdere ud fra, så den statistiske varians spiller uden tvivl også ind. Derudover skal det med, at Kim Kibsgaard nærmest har specialiseret sig i lavodds-markedet. Men Kim Kibsgaard har uanset hvad leveret mange velargumenterede spilforslag.

 Kim Kibsgaard - Ekspert-statistik

30 dage

90 dage

Total
Tilbagebetaling 148% 150% 136%
Balance +3,86 +8,06 +11,21
Hitrate  8/8 15/16 25/31

Se ekspertsiden for Kim Kibsgaard her