For et år siden sagde bettingfirmaet 888 farvel til Danmark (uden at have brugt licensen). Men nu vil firmaet efter alt dømme igen søge dansk licens...

I know for a fact we haven’t got a licence in Denmark and we are looking at that now – we had to put that to a certain extent on hold as we were moving forward in the US. I think we will resurrect that again as I think that’s quite a healthy market.

 

Brian Mattingley, CEO for 888


888 havde dansk licens indtil januar 2013 hvor firmaet trak sig ud for at koncentrere sig om andre ting, herunder indtog i USA og Spanien. Men nu er der styr på det amerikanske, spansk licens er sikret, og der er overskud til at kigge på andre markeder.

888 har planer om at udvide sit engament i Italien og søger desuden licens i Tyskland. Og så vil 888 altså også gerne tilbage til Danmark – et market som ser sundt ud, ifølge firmaets direktør Brian Mattingley (i et interview med betting-avisen EGaming Review).

Det fremgår ikke om 888 denne gang vil levere bookmaking til danskerne, i form af 888sport*. Det var ikke tilfældet sidste gang hvor firmaet kun havde casino- og pokerlicens - som i øvrigt aldrig rigtigt blev taget i brug. 888 havde licens fra januar 2012, men nåede ikke at lancere et dansk website før firmaet trak sig ud.