Så er den gal igen! Berygtet Facebook-spilleside gør comeback og lover igen store gevinster for minimale indsatser.

BetXpert har gennem de senere år skrevet en del historier om spillesider på Facebook, som giver sig ud for at være rene "cash cows", der tjener mindre formuer til deres kunder - men som i virkeligheden er fup og svindel.

En af de sider hedder Odds Lounge, som vi skrev om i foråret. Her kunne man for få penge - typisk 150 kroner - købe sig adgang til spilforslag baseret på sikre udenlandske kilder. På overfladen så det også godt ud, og ifølge spillesiden væltede pengene ind.

Sandheden var dog en anden. Facebook-siden snød med tidsindstillingerne, censurerede negative kommentarer, forfalskede spillekuponer og pyntede på regnskabet.

Gruppen - med 749 medlemmer - lukkede sig selv i marts måned, men nu er den tilbage igen. Hvor man tidligere betalte pr. spil, så skal man i dag købe sig adgang til en hemmelig gruppe til et engangsbeløb på 200 kroner.

Og det er skam en god forretning, lyder det, for ifølge siden blev det sidste måned til et overskud på hele 126.749 kroner!

Billedtekst: Der er store penge at hente, hvis blot man melder sig til, lyder det fra Odds Lounge. 

Brugere efterlyser svar

Et hurtigt kig Facebook-siden åbenbarer dog, at der stadig er stor utilfredshed blandt medlemmerne. Flere brugere efterlyser svar, og administratoren har selv skrevet, at han selvfølgelig ikke snyder nogen.

Billedtekst: Ikke alle gruppens medlemmer er tilfredse med kommunikationen. 

I forbindelse med sidste artikel om Odds Lounge udtalte Torben N. Sørensen - professionel bettor - til BetXpert, at der er så godt som nul chance for, at denne type oddssider har rent mel i posen.

"Hvis noget er for godt til at være sandt, så er det det som regel, og så enkelt er det. Naive håb om at lave penge på denne slags fix-services sætter jeg i samme bås som den tillid, man bør have med nigerianske internet-scams."

Vi har forsøgt at kontakte manden bag, men han svarer hverken på sms-beskeder eller telefonopkald.

Læs også:

Facebook-spilleside sælger fup og fiduser

Torben NS om fix-services: Derfor er det fup og svindel

Advarsel: Facebook-side snyder med tips på fixede kampe

Ny Facebook-svindel: Spillesider sælger ulovlige tips

Fixed matches. 100 percent sure: Søren gik i fælden