Advarsel: Den danske spilleside "OddsKONGEN - E&B" anbefaler på Facebook sikre spil på fixede kampe. Når det kommer til stykket, er det dog fup og svindel. "Oddskongen" bekræfter over for BetXpert, at de har forsøgt at snyde, men at de vil stoppe med det samme.

Du skal passe på, inden du begynder at følge nogle af de mange oddssider på nettet. Ikke alle har rent mel i posen. Fx kunne man på Facebook-siden "OddsKongen - E&B" tirsdag morgen læse, hvordan de endnu engang havde scoret en sikker gevinst på en "fixet" kamp. Det var på kampen Jujuy - Mendoza i den andenbedste argentinske række. Helt som "Oddskongen" havde forudset endte kampen 2-1 til hjemmeholdet - og odds 9 var hermed sikret.

På opslaget kunne man læse, at tippet blev lagt ud klokken 00:20 i nat - altså i god tid inden kampen, som begyndte 02:00. Problemet er dog, at opslaget reelt først blev lagt ud tirsdag 06:37 tirsdag morgen, hvilket facebook-brugeren Simon Søegaard Hansen opdagede. Han tog dette screenshot:

I virkeligheden har OddsKONGEN brugt en feature, Facebook tilbyder, og dateret opslaget tilbage til før kampens start.

Efterfølgende kommenterede Simon Søegaard Hansen på opslaget, men han blev hurtigt blokeret. Og lige nu er matchfix-opslaget helt taget af siden. Simon Søegaard Hansen siger selv:

"Det er tydeligt, at de har slået et billede op af kampen og dateret det tilbage til før kampstart og derved fået andre til at tro, at opslaget var lavet før kampen," siger han og betegner det som "forfærdeligt", at grupper som denne forsøger at narre brugerne.

På opslaget - som altså nu er taget af - kunne man ellers læse mange begejstrede kommentarer fra "brugere", der havde scoret boksen på kampen. Men meget tyder altså på, at også de er falske.

Sælger sig på fixede kampe 

På "OddsKONGEN - E&B" kan man i gruppens beskrivelse se, at de profilerer sig på at være "en odds-side, der dagligt leverer odds-forslag, livespil og nogen gange fixede kampe. Smid et like og se dine penge vokse!".

Dagligt bliver der lagt spil ud - og man kan se løbende se, hvordan de skovler penge ind.

At siden ikke er så fantastisk, som den giver sig ud for at være, bliver bekræftet af, at også et andet "fix" på en anbefalet kamp viser sig at være manipuleret. Ligesom der i en af gruppens statusopdateringer berettes om en dag med en "hitrate på 100 %," selvom ikke alle anbefalede spil gik hjem den dag.

Oddskongen: "Vi stopper nu"

Vi har kontaktet til Oddskongen og forholdt dem vores viden og spurgt, hvorfor de forsøger at snyde deres brugere. Til det svarer de:

"Vi har ikke solgt nogen af de kampe vi kalder "fixede". Vi havde ingen likes og var desperate, derfor valgte vi at snyde folk til at tro at vi havde fixede kampe. Vi skal nok stoppe med det nu, da vi kan se at folk ikke synes godt om det."