Er det din tur nu? Betsafe.com indbyder til en rigtig jackpot-fest!

Vil du have muligheden for at vinde 1.250 Euro (ca. 9.300 DKK)? Så skal du registrere dig og begynde at spille hos bookmakeren Betsafe nu – bliver du vores kunde nr. 10.000 vinder du 1.250 Euro til din spillekonto! Betsafe.com har haft en fantastisk kundtillstrømning siden lanceringen i januar, og allerede i løbet af denne uge vil vi når den magiske 10.000-grænse.

Det vil vi i Betsafe selvfølgelig markere på værdig vis og lokker derfor med denne superbonus til kunde nr. 10.000, samt spændende gevinster til de øvrige nye kunder der registrerer sig i nærheden af kunde nummer 10.000 – de 5 kunder der registrerer sig før og efter kunde 10.000, får alle 500 SEK som et plaster på såret.

Følgende regler gælder for udlodningen:

For at kunne være med i kampen om præmierne, skal den registrerede kunde være aktiv, dvs. at kunden har foretaget en omsætning på min. 250 kr. på sin konto efter registrering. Samme regel gælder for ”sidegevinsterne” på 500 SEK.Er kravet hos nogle vindere ikke opfyldt, går præmien til næste kunde i rækken. Gevinster vundet i denne konkurrence, skal omsættes mindst én gang inden pengene kan trækkes ud fra spillekontoen.