18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

U21 EM 2025

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

BetXpert har lavet en optakt til U21 EM 2025. Her kan du blandt andet læse om alle 16 hold og blive klogere på kampprogrammet, odds på favoritterne og ikke mindst Danmarks chancer ved slutrunden. Der venter en utrolig spændende uge sidst i marts 2021.

Her i optakten klæder vi dig på, så du er endnu mere rustet til at oddse på U21-EM 2025. Vi sætter dig ind i alle 16 hold og kommer blandt andet med vores bud på landenes profiler. 

Hvis du har i sinde at oprette dig hos en eller flere nye bookmakere i forbindelse med U21-EM, kan du hos de fleste bookmakere få en velkomstbonus. Dem kan du eventuelt bruge til dine U21 EM 2025 odds.

Du finder en beskrivelse af U21 EM 2025 grupperne, odds på vinderen af turneringen samt vores øvrige optakt lige nedenunder disse bookmakerbonusser. 

U21 EM 2025: Odds på vinderen af turneringen

Herunder har vi oplistet markedets bedste odds på U21 EM 2025. Spanien og Frankrig er favoritter, men de har hold som Italien, England og Tyskland lige i hælene.

Hvilket land vinder U21 EM 2025?

Odds på topscorer ved U21-EM

Både Spanien og Frankrig kommer da også med stærke trupper, men feltet er tæt blandt favoritterne. Derfor må spørgsmålet være, om det bedre kan betale sig at gå efter en af de mest oplagte forfølgere? Italien har også en fin talentmasse, og odds 8,00 hos Mr Green kan godt virke fristende ved første øjekast. 

Turneringsformat

U21 EM 2023 bliver afviklet på en lidt utraditionel vis. Der lægges ud med gruppespil i Rumænien og Georgien fra den 21. juni til den 28. juni. 

Der er fire grupper (A, B, C og D), og der er fire hold i hver af disse. De to bedste hold går videre til kvartfinalerne, som spilles den 1. og 2. juli.

Semifinalerne afvikles den 5. juli, mens finalen afvikles på Adjarabet Arena, Batumi den 8. juli.

Foto:YASIN AKGUL / AFP

Ekstra udskiftning ved hjernerystelse

Det er blevet bekræftet, at der som et forsøg må foretages én ekstra udskiftning per hold i tilfælde af hovedskader, hvor der kan være tale om en hjernerystelse. Det har både UEFA og IFAB (Internatonal Football Association Board) bekræftet.  

Tiltaget skal ses i lyset af, at man vil undgå, at spillere med svære hovedskader spiller videre, fordi holdet ikke har flere udskiftninger tilbage. Det kan i sidste ende få fatale følger, hvis en spiller fortsætter kampen med en hjernerystelse. 

Tidligere vindere af U21 EM

Spanien har været en magtfaktor indenfor U21-fodbold de seneste ti år. Landet fra den Iberiske Halvø har således vundet U21 EM tre ud af de seneste fem gange. 

2021: Tyskland
2019: Spanien
2017: Tyskland
2015: Sverige
2013: Spanien
2011: Spanien 

Kun Sverige og Tyskland har formået at klemme sig ind i den spanske sandwich. Spørgsmålet er nu blot, om der også skal dobbelt spansk brød i toppen af sandwichen, eller om det er tid til et tronskifte?

Gruppe A

Belgien U21
Holland U21
Portugal
Georgien U21

Gruppe B

Ukraine
Kroatien U21
Rumænien U21
Spanien U21

Gruppe C

Tjekkiet U21
Tyskland U21
Israel
England

Gruppe D

Italien U21
Schweiz U21
Norge U21
Frankrig U21

Kommentarer

Feedback