18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
23. september 2011 kl. 17:00 - Ishockey, Slovakiet - ST Extraliga
22. sep. 2011 kl. 17:02 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 22/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2): 10-20-70%
Betvalue: 112,00%
Spilbar ned til odds: 1,43
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Zilina som igen ligner et hold som skal spille med om nedrykning, imod de 3-dobbelte mestre fra Kosice, som er startet sæsonen med 3 sejre på stribe. Det lugter langt væk af endnu en sejr til Kosice og jeg synes slet ikke at odds afspejler det reelle styrkeforhold mellem holdene.

Det taler imod spillet at Kosice fortsat mangler Stanislav Grön, og at Zilina efter 3 nederlag på stribe alvorligt har brug for point. Desuden kan det ske at Kosice undervurderer modstanderne.

Styrkeforholdet gør dog, at jeg vil give Kosice 70-75% for en sejr i ordinær. Zilina har indtil nu byttet målmand undervejs i 2 af kampene, mens Kosices nye målmand Alxandr Hylak, har holdt 96,26% i sine hidtidige kampe.

Den største fare ved det her spil, er at det for Kosices vedkommende ligner en ren walkover kamp. Mentalt har Kosice holdet, en kæmpe fordel og selv for Kosice spillerne, må det være svært at forestille sig, at turen til bilbyen Zilina,skulle kunne medføre et pointtab. Man har vundet de første 3 kampe overbevisende 3-2 over Nitra, 3-1 ude mod Zvolen og 5-1 hjemme mod Slovan Bratislava. Zalesak i angrebet er startet op hvor han sluttede sidste sæson, som hamrende effektiv afslutter. Bagude formår man at lukke modstanderne ned, uanset om de hedder Miroslav Satan eller Roman Kukumberg.

Største glæde for Zilina hidtil denne sæson, er at man holdte Slovan Bratislava på 2-0, i udekampen mod dem. Begge hjemmekampe er endt med nederlag på 5-0 mod Poprad og 4-1 mod Zvolen, Så selv om man har forstærket sig offensivt, så har det indtil nu slet ikke fungeret for dem.

Kosice er fortsat uden Stanislav Grön, mens Zilina er uden skader.

Kosice vandt alle 6 indbyrdes opgør sidste år i ordinær. De 5 af dem med mere end 2 mål.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback