18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Wolverhampton Wanderers - Arsenal: (AH: -0,25) 2

Match center
2. februar 2021 kl. 19:00 - Fodbold, England - Premier League
Molineux Stadium    Craig Pawson
2. feb. 2021 kl. 13:21 (Opdateret 2. feb. 2021 kl. 20:57) 02/02
103
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 25-28-47%
Betvalue: 102,36%
Spilbar ned til odds: 1,83
Rigtig/forkert: 2-1
Bet365 Spil nu hos Bet365
Arsenal er 4-2-0 i de sidste 6 kampe. Wolves er lige modsat med 0-2-4. Arsenal har muligvis flere tilbage fra skader. Wolves er hårdt ramt af skader. Molineux plejer at være et besværligt sted at besøge, men "plejer" døde af Corona.
Det taler for
 • Arsenal er i hopla. Udover 4 sejre i de sidste 6 kampe er Arsenal også det mest forbedret hold rent xG-mæssigt. Intet andet hold har gjort det bedre i de sidste 6 kampe ift. stats for hele sæsonen. Overordnet set over disse kampe er det kun City, Liverpool og West Ham der har gjort det bedre. Wolves er meget status quo på alle fronter midt i tabellen.
 • Skiftet kom imod Chelsea, da Arteta var mest presset - og sagde fuck til det hele og smed alle de unge gutter ind. Og det har givet pote. Der er meget mere dynamik i offensiven, hvilket Aubameyang har nydt godt af med flere mål og bedre xG. Defensiven har der været nogenlunde styr på det meste af sæsonen.
 • Wolves derimod er på en alvor deroute mod bunden. Efter de mange salg i sommers har sæsonen været hakkende, men siden skaden til Jimenez har Wolves for alvor haft problemer (selvom de vandt selve kampen mod netop Arsenal). De vævre typer i front, mangler en stærk mand til at skabe plads til dem. Derudover virker Santo lidt rådvild med de taktiske formationsskift i bagkæden, som også har fravær.
 • I de sidste 6 kampe har Arsenal slået Southampton (u), Brighton (u), WBA (u) og Newcastle (h). Dvs. tre udesejre og en sikker hjemmesejr over Newcastle, der stod dybt og satsede på kontra - ligesom Wolves nok vil gribe kampen an. Wolves har tabt deres to sidste hjemmekampe mod hhv. Everton og WBA. Derudover tabt til Man Utd og senest Palace, og sat en 3-1 føring over styr mod Brighton.
 • Sammen med Newcastle skal Wolves til at se sig over skulderen, for stregen nærmer sig (9 point ned til Fulham, der har en kamp i hånden). Et sådan pres er måske ikke en god kombo med alle de unge spillere på Wolves hold.
 • Aubameyang, Saka, Ceballos og Mari er tilbage i fuld træning, så nu er det kun Tierney der definitivt er ude. Samme situation er Santo ikke i, hvor han udover Jimenez må se bort fra Jonny, Marcal, Ait Nouri og sandsynligvis Saiss.
Hold øje med
 • Wolves vandt det omvendte opgør, og de små drenge i front passer måske bedre mod Arsenals forsvar, der ikke er fysisk frygtindgydende.
 • De mange småskader i Arsenals trup kan blusse op igen før og under kampen. De er ikke topfit.
 • Både Santo og Neves (Neves er tilbage efter hans kone har født) snakker om, at de nok skal vende stimen. De kan gå ind til kampen med vished om, at de har slået Arsenal uden Jimenez og vil kæmpe til blodet flyder. Arsenals form til trods, er de trods alt stadig i proces. Det kan betyde, at Arsenal vil se sig tilfredse med 1 point, hvis kampen er lige dybt inde i anden halvleg
 • Wolves er ekstremt kompakte, og de er en af det bedste til at lukke ned for spil igennem kæderne, for dermed at presse spillet ud på kanterne. Arsenals force er ellers igennem kæderne, så de kan blive låst. I de kampe hvor Arsenal kommer over kanterne (fx mod Aston Villa), ja der blev det ikke til noget godt offensivt.

Wolves 3-4-2-1

Patricio - Kilman, Coady, Boly - Semedo, Moutinho, Dendoncker, Hoever - Neto, Podence - Jose

Fravær: Jonny, Jimenez, Marcal, Ait Nouri. Tvivlsom: Saiss

Arsenal 4-2-3-1

Leno - Soares, Luiz, Holding, Bellerin - Xhaka, Partey - Aubameyang, Rowe, Saka - Lacazette

Fravær: Tierney

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback