18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Wolverhampton Wanderers - Newcastle United: 1

Match center
25. oktober 2020 kl. 17:30 - Fodbold, England - Premier League
Molineux Stadium    Lee Mason
23. okt. 2020 kl. 19:09 (Opdateret 25. okt. 2020 kl. 19:21) 23/10
335
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Wolves møder i denne 6. runde Newcastle, et opgør, hvor jeg har valgt at gå på Wolves. Newcastle står med et par vigtige folk ude. Wolves på den anden har ikke været prangende rent spillemæssigt, men de får gode betingelser i dette opgør, og jeg er meget

Chance (1-X-2): 60-25-15%
Betvalue: 108,60%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 1-1
Unibet Spil nu hos Unibet
Det taler for
 • Som jeg skriver i noten er Newcastle uden nogle vigtige spillere. Især er det usikkert hvem der starter i Newcastle buret, hvor Dubravka er ude, og i deres seneste kamp mod Manchester United blev Darlow også skadet, og Steve Bruch siger "a decision on his involvement against Wolves would go "down to the wire". Hvis han er ude, skal Mark Gillespie stå.
 • Derudover er Newcastle uden Ritchie, og en vigtig spiller som Hayden gik ud også ud mod United, så han er også tvivlsom, og han er ekstremt vigtig for Newcastle. Til Hayden sagde Bruce "care would need to be taken whenever hamstring injuries". Så han kunne også være en mand på sidelinjen.
 • Til det taktiske. Newcastle blev, i min optik, spillet ud af brættet i sidste runde mod Manchester United, og i det opgør tabte man fuldt fortjent 4-1, og offensivt var Newcastle ikke til stede, og sluttede kampen med en xGF på 0,5. Det at Newcastle skaber få chancer er et billede der er fortsat fra de første 5 runder, hvor de snitter en xGF på 1,1.
 • Kigger vi lidt mere på Newcastle's tal, så er de i alle deres PL-kampe i denne sæson, det hold med mindst boldbesiddelse, og ift. chancer så skaber de bare ikke meget. i Bagkæden, har de heller ikke rigtig fundet sig til rette endnu, og er det hold i PL med det 4. dårligste xGA på 8,3 efter 5 kampe. I
 • Newcastle har ikke samme brede i truppen som Wolves har, og når skader eller træthed melder sig så ser jeg Wolves have en stor fordel. I sidste opgør kunne Wolves smide en Adama Traore og Neves ind, hvilke er typer der har høj klasse. Samme kvalitet har Newcastle ikke på bænken.
 • Wolves havde sidste år en xGA på 34.8 (det næst bedste xGA i PL i 19/20 kun overgået af Man City) , og er også startet flot i år med en xGA på de 6,4 efter 5 runder. Wolves er rigtig svære at nedbryde, og med 2 kampe uden at indkassere mål, ved de hvordan de skal fortsætte, og har kvaliteten til at stå imod Newcastle, som sidste år havde det laveste xG af alle holdene i PL.
Hold øje med
 • Wolves har ikke været særlig stærke i offensiven i år. En xGF på 4,4 efter 5 runder er ikke prangende, og er også det 4. dårligste xGF i PL. Så Wolves skal oppe sig, og blive bedre til at skabe chancer, for eller så ender vi med et meget målfattig opgør.
 • Wolves var i min optik heldige med at vinde over Leeds i sidste runde, hvor de havde en xGF på blot 0,5. Det skal blive bedre, hvis Wolves vil have 3 point, imod en modstander de burde ende over.
 • Newcastle har gjort det rigtig fornuftigt i denne sæson, og offensivt har de også vist lovende takter med Saint-Maximin og Wilson, hvor sidstnævnte er kommet godt for land med 4 mål i hans første 5 Newcastle kampe.
 • Newcastle har fået 7 point efter 5 kampe, og det har været mod fine hold, bl.a. Tottenham og Manchester United. Newcastle er altså også på pointfronten kommet godt igang, og et opgør ude mod Wolves tror jeg gerne Steve Bruch vil forsøge at sælge for et X. Hvilket kan betyde at vi får en låst kamp, hvor Wolves skal forsøge at bryde igennem Newcastle forsvaret, og skabe kampen.
Oddsmarked

Hos unitbet åbnede en Wolves sejer i 1,63 og står i dag i de 1,81, som jeg syntes er interessant, og spilbart. 

Wolves og Newcastle har det med at spille jævnbyrdige kampe, og har i de seneste 3 indbyrdes opgør spillet 1-1, så et målfattigt opgør er bestemt sandsynligt, men oddset er i de max 1,65, hvilket jeg ikke ser som værende værdifuldt. 

Holdene:

Wolves stiller i en 3-5-2 

Rui Patricio; Coady, Boly, Kilman; Nelson Semedo, Ruben Neves, Moutinho, Saiss; Neto, Podence; Raul Jimenez.

Jeg er usikker på om det bliver Neves eller Dendoncker, men jeg håber det bliver den dygtige portugiser. Derudover er Adama Traore også en kandidat i stedet for Podence.

Hos Wolves er Jonny ude, men derudover er der ikke flere nye skader. 

Newcastle stiller i en 4-2-3-1

Gillespie; Krafth, Fernandez, Lascelles, Lewis; Shelvey, Hendrick; Fraser, Almiron, Saint-Maximin; Wilson

Jeg kunne godt forestille mig at Darlow spiller, han stod trods alt kampen færdig mod United. 

Hos Newcastle er Dubravka, Gayle, Ritchie, M. Longstaff ude, og Hayden samt Darlow er tvivlsomme. 

Kilder

fbref

resultat 

thestatszone

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback