18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Winnipeg Jets - Nashville Predators: Over 6,0 Mål

Match center
12. januar 2020 kl. 20:00 - Ishockey, USA - NHL
Bell MTS Place
12. jan. 2020 kl. 08:31 (Opdateret 12. jan. 2020 kl. 22:33) 12/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)
Chance (over-præcis-under): 45-20-35%
Betvalue: 106,40%
Spilbar ned til odds: 1,78
Rigtig/forkert: 0-1
888sport Spil nu hos 888sport

Denne NHL-uge afsluttes med flere kampe, heriblandt Winnipeg Jets´ (24-17-4) opgør med Nashville Predators (20-16-7). Begge hold har været skidt kørende defensivt siden jul, og det fortsætter forhåbentlig i aften.

Det taler for:
- Winnipeg er kendt som et offensivt stærkt mandskab, men skiftede 4 af deres 6 backs ud forud for denne sæson. Holdet har med kun et gennemsnitligt antal mål indkasseret faktisk klaret det bedre defensivt, end jeg troede, men på det seneste er målene fløjet ind.

- På den anden side både scorede og indkasserede Nashville 30 færre mål end Winnipeg i sidste sæson. I denne sæson har Predators, trods en samling forwards uden de helt store stjerner og den samme sædvanlige stærke backlinje, både scoret og lukket et hav af mål ind i hele sæsonen.

- Siden jul har Predators og Jets lukket henholdsvis 3,95 og 3,92 mål ind pr. kamp. 2. og 3. dårligst i NHL.

- De mange mål indkasseret er langt fra nogen tilfældighed, da holdene ligger 1. og 4. i xGA i denne periode. I målchancer og store målchancer indkasseret er begge hold således også blandt NHL´s 8 værste mandskaber.

- Siden jul har holdene scoret pæne 3,31 og 3,25 mål pr. kamp (13. og 14. i ligaen).

- Jets er blandt ligaens dårligste i xGF, men har altså alligevel formået at score rigeligt med mål på det seneste. Holdet dårligste xGF siden jul er dog også præget af en del udekampe, hvor holdet normalt skaber langt færre chancer end hjemme. Nashville ligger 3. i NHL i xGF siden jul.

- Predators har haft 7 og 8 mål i dets 2 første kampe under deres nye træner.

- 5 af Winnipegs 6 seneste hjemmekamp har haft mindst 7 mål (5 ud af de 10 seneste i alt, med 2 havende 6 mål). Nashville er gået over grænsen i 6 af dets seneste 10 (derudover 6 mål 2 gange).

-  Pekka Rinne har haft en sæson under standard i Nashville-buret, mens Connor Hellebuyck har været en anelse bedre for Winnipeg - dette har dog særligt været gældende på udebane. Der er en lille chance for, at Juuse Saros vogter buret for Predators. Saros er en ung målmand og har stået tre meget fine sæsoner for Predators, men i denne har finnen været blandt holdets defensive problemer med sin lave redningsprocent.


Det taler imod:
- Winnipeg har som sagt ikke været gode til at skabe målchancer på det seneste. Faktisk næstdårligst af alle hold siden jul.

- De indbyrdes kampe har blot gået over grænsen i 1 af de seneste 7 kampe.

- De to målmænd har godt nok ikke imponeret i denne sæson, men er ikke just kendt for at være nogen af ligaens dårligste.

- Holdene er divisionsrivaler og er begge i kamp om at nå slutspillet. Kampens store betydning kan få mandskaberne til at spille mere forsigtigt.


Ryan Ellis, Colton Sissons og Dante Fabbro er tvivlsomme for Predators. 

Winnipeg mangler Nathan Beaulieu, Bryan Little, Mark Letestu og Dustin Byfuglien.

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback