18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

West Ham United - Manchester United: X

Match center
2. april 2011 kl. 13:45 - Fodbold, England - Premier League
Boleyn Ground
1. apr. 2011 kl. 17:10 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 01/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2): 22-28-50%
Betvalue: 107,80%
Spilbar ned til odds: 3,57
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
Overraskelsen lurer i den tidlige kamp på Upton Park, hvor fremstormende West Ham tager imod ligaduksen fra Manchester. Form og motivation peger mod London-holdet.

West Ham gik på landskamppause med fire kampe i træk uden at tabe, og især sejr over Liverpool og uafgjort på White Hart Lane gav selvtillid. Således er West Ham nu over stregen og er godt på vej til at redde livet i ligaen.

Manchester United sidder godt nok stadig på toppen, men spillet er knapt så prangende og udebanestatistikken er forfærdelig. Fire sejre og hele otte uafgjorte er det blevet til på fremmed græs i sæsonen. Til gengæld taber De Røde Djævle sjældent, og det holder dem formentlig i front i et svingende felt.

Dertil kommer, at Sir Alex Fergusons mandskab står overfor Champions League-kvartfinale ude mod Chelsea på onsdag, og det kan betyde velkendte rotationer i startopstillingen, mens viljen kan tænkes at blive overgået af et livstruet West Ham-mandskab, som har blod på tanden.

Ettallet indeholder nydelig værdi med Pinnacles odds 4,79, men med Nemanja Vidic tilbage i bagkæden, forventer jeg, at gæsternes defensiv bliver stabiliseret, så endnu et remis til Uniteds lange række på udebane indeholder bedre værdi.

West Ham

Før landskamppausen leverede West Ham en række gode præstationer, hvor især 3-1-sejren hjemme over Liverpool og 0-0-resultatet ude mod Tottenham imponerede. Derudover fik The Hammers 3-3 ude mod WBA og bankede Stoke hjemme med 3-0, så nedrykningskandidaten nu er oppe på fire kampe i træk uden nederlag. Således er West Ham rykket op over stregen og er i mine øjne godt på vej til at redde sig endnu en sæson i den bedste engelske række.

Især midtbanen med Scott Parker, Mark Noble og Thomas Hitzlsperger ser stærk ud, men også formstærke Demba Ba imponerer i angrebet.

Hjemme på Upton Park har West Ham vundet de to seneste kampe med flotte 3-1 og 3-0, hvilket bringer The Hammers op på fem hjemmesejre i sæsonens 15 kampe. Fire gange har West Ham spillet uafgjort på egen bane og i hele sæsonen er mere end hver tredje kamp endt i remis.

Trupnyt

Scott Parker (midtbane – fast) pådrog sig en skulderskade landskampen for England, men han forventes klar til denne kamp, hvilket selvfølgelig er yderst vigtigt for hjemmeholdet. Derudover vender de to angribere Frederic Piquionne og Robbie Keane tilbage til holdet i forhold til kampen mod Tottenham.

Trup

Green, Jacobsen, Tomkins, Upson, Bridge, Parker, Noble, Hitzlsperger, Piquionne, Spector, Ba, Cole, Boffin, Reid, Da Costa, Boa Morte, Obinna, O'Neil, Keane.

Bud på startopstilling (4-4-2)

Ba – Piquionne

O’Neill – Parker – Hitzlsperger – Noble

Bridge – Da Costa – Upson – Jacobsen

Green

Manchester United

Ganske overraskende sidder Manchester United stadig på ligaens førsteplads på trods af en svag sæson med mange middelmådige præstationer – ikke mindst på udebane. Årsagen er vel blot, at de andre hold er for svingende, mens De Røde Djævle leverer stabilt og sjældent taber fodboldkampe. Før landskamppausen vandt United tre kampe i træk i tre forskellige turneringer, men i ligaen fik man slukket branden med en kneben 1-0-sejr over Bolton ovenpå to nederlag i træk til Chelsea og Liverpool. United spiller ganske enkelt for omstændigt og når defensiven samtidig sejler, så vælter korthuset.

Det sker især på udebane, hvor United kun har præsteret at vinde fire ud af 15 kampe i denne sæson. Det skyldes selvfølgelig, at det er blevet til otte gange uafgjort, hvilket i denne sæson er delt ligarekord sammen med Fulham.

Trupnyt

Der er gode nyheder på skadefronten til Sir Alex Ferguson, som kan glæde sig over, at anfører Nemanja Vidic er klar til at komme ind og stabilisere forsvarskæden, som har set slingrende ud på det seneste. Samtidig er midtbanespillerne Park Ji-Sung og Anderson begge kampklare ovenpå længere varende skader.

Til gengæld spiller det ind, at United onsdag skal spille Champions League-kvartfinale ude mod Chelsea. Og da Ferguson ikke er bange for at bruge hele sin trup, så kan man meget vel komme til at se ændringer i startopstillingen.

Trup

Van der Sar, Kuszczak, Amos, Smalling, Brown, Vidic, Evans, Evra, Fabio, Gibson, Scholes, Carrick, Obertan, Park, Bebe, Anderson, Giggs, Rooney, Berbatov, Hernandez, Owen, King.

Bud på startopstilling (4-4-2)

Hernandez/Berbatov – Rooney

Nani – Giggs/Gibson – Carrick – Valencia

Evra – Smalling – Vidic – Brown/Fábio

Van der Sar

Statistik

West Ham hjemme: 5-4-6 (20-21)

Manchester United ude: 4-8-3 (24-21)

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Kommentarer

Feedback