Watford - Southampton: Over 2,5 mål

Match center
13. januar 2018 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Vicarage Road Stadium    Roger East
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 51-49%
Betvalue: 103,02%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Watford er typisk farlig offensivt når holdet kan kontrollere kampen, og det bør ske på hjemmebane mod omstillingsglade Southampton. Det omvendte opgør var under, men Saints' hurtige folk kan udnytte en forventet højtpressende bagkæde fra Hornets.

Det taler for spillet: 

 • Watford er hjemme og bør få en stor grad af boldbesiddelse. Det er i disse kampe de ofte er farligst i det fremadrettede spil.
 • Omvendt er Southampton oftest bedst når de kan få lov til at spille på omstillinger. Redmond, Long, Tadic og Boufal er dygtige kontra-spillere.
 • Watford har problemer med at finde et stabilt forsvar denne sæson, grundet nye fravær der konstant bryder samarbejdet i de bagerste rækker.
 • Efter Southampton har solgt Van Dijk, mangler man nu en ledertype til at dirigere forsvaret, og det kan koste mod Watfords dygtige offensivspillere.
 • Det omvendte opgør endte ”blot” 0-2 til Watford, men var også præget af bedre defensiv på begge mandskaber end de har nu.
 • Kampen ligger i en periode hvor der er god tid til restitution både før og efter. Det kan betyde at den bliver afviklet i et højt tempo.

Det skal du være opmærksom på: 

 • Det omvendte opgør tidligere på sæsonen endte under linjen med 0-2.
 • 13 af Southamptons 22 kampe denne sæson er gået under linjen.
 • For Saints handler det efterhånden om overlevelse i ligaen, og det kan betyde – endnu – større fokus på defensiven.
 • Det bliver formentlig Yoshida og Stephens der spiller i Saints forsvar. Det gjorde de overraskende godt i en periode i sidste sæson.
 • Southampton må undvære deres topscorer Austin der er skadet. Reserven Long har ikke ry for at score mange mål.

Argumenter i kursiv er de elementer jeg mener markedet overser/fejlvurderer. 

Oddset:

Også værdi: Samme odds hos 888sport, Unibet, LeoVegas og Jetbull.

  

Oddsudvikling: Bet365 åbnede i 1,85 men har siden været stigende til nuværende niveau. Det er generelt for licensmarkedet at man er åbnet med linjen ca. 50-50, men siden er steget på over-varianten.

Markedsoverblik: Toneangivende, licensløs bookmaker åbnede i 1,95, men er siden steget til nuværende 2,04.

Trupnyt:

Watford:

Watford har gennem hele sæsonen været plaget af et massivt antal fravær. Det er de stadig, men kan dog trøste sig med at der ikke er tale om nye fravær.

Således er det fortsat Kaboul (forsvar, fast), Femenia (back, fast), Chalobah (midtbane, reserve), Success (offensivspiller, reserve), Cathcart (forsvar, reserve), Britos (forsvar, fast) og Hughes (offensivspiller, fast) der er ude.

Southampton:

Southampton må til kampen her undvære Van Dijk (forsvar, fast) der er blevet solgt til Liverpool, og formentlig også Hoedt (forsvar, reserve) der er tvivlsom med en skade. Det betyder at det efter al sandsynlighed er Yoshida og Stephens der indtager midterforsvaret. Kvalitetsmæssigt er det ingen succes, men sidste sæson havde de en længere periode hvor de tog midterforsvaret sammen, og faktisk klarede det fornuftigt.

Derudover mangler man Cedric på backen der er en vigtig mand, og med reserven Pied ligeledes ude, er det en position man er svækket på.

Offensivt mangler man sin topscorer Austin der er skadet. Det kan dog næsten blive en fordel for holdet i denne kamp. Austin er nemlig langsom, men stærk og målfarlig. Da det forventes at Watford stiller en høj linje og presser meget, kan det derfor være en fordel at spille med Long (eller Gabbiadini) der begge er hurtigere og kan slå offside-linjen.

Forventet startopstilling:

Watford:

Gomes – Janmaat, Wague, Kabasele, Zeegelaar – Doucoure, Cleverly – Carrillo, Pereyra, Richarlison – Deeney

Southampton:

Forster – Targett, Stephens, Yoshida, Bertrand – Romeu, Højbjerg – Boufal, Tadic, Ward-Prowse - Long

Kilder: soccerway.com, holdnyt.dk, oddsportal.com, premierinjuries.com, whoscored.com

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback