18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SK St. Andrae - Sturm Graz: 1

Match center
24. juni 2020 kl. 18:30 - Fodbold, Østrig - Bundesliga
Lavanttal-Arena
21. jun. 2020 kl. 22:11 (Opdateret 24. jun. 2020 kl. 20:20) 21/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)
Chance (1-X-2): 60-22-18%
Betvalue: 103,80%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 2-0
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint

Ét hold i opløsning. Ét med uforløst potentiale

Sturm Graz er i krise. Wolfsberger AC er solide. Nok har værterne på det seneste haft problemer med vinde på hjemmebane, men resultaterne viser ikke, hvor tæt på Wolfsberger-mandskabet har været på at sikre sig fuldt udbytte. De indeholder et uforløst potentiale – ét som de ikke får større og bedre chance for at forløse end mod et udehold, der synes i opløsning. Dette spilforslag går på, at Wolfsberger AC endelig henter en hjemmesejr og dermed sender gæsterne fra Graz endnu længere ned i sølet.

Det taler for spillet

 • Gæsterne fra Graz ligner et hold på vej til at falde fra hinanden: Cheftræneren er forvist fra sidelinjen, man bliver til stadighed ved med at hive rødt kort til sig, og man taber kampene på stribe. Siden genopstarten er det blevet én sejr og 5 nederlag i 6 kampe, og den kamp man vandt var på to mål på direkte frispark, hvoraf det ene må tilskrives et regulært målmandsdrop. Nej, frustrationerne er til at tage at føle på i Graz. Nede 0-2 og to mand i undertal slog flere spillere i det sidste kvarter af kampen mod LASK Linz op i banen igen og igen. Moralen virker helt i bund.
 • Samtidig ser det ud som om, at Sturm Graz’ sæson er ovre. Med 4 spillerunder igen – heriblandt opgør imod begge af mesterskabsslutspillets tophold – har sorthvid-stribede 3 point op til femtepladsen og Europa Leauge-playoff. Matematisk kan det stadig lade sig gøre, men det ser unægteligt umådeligt svært ud.
 • Omvendt har hjemmeholdet masser af grund til optimisme og i tillæg masser at spille for. Efter to gange uafgjort mod topholdet fra Salzburg – det sidste efter et imponerende comeback – må holdånden være i top. Man ligger lunt i svinget til at sikre sig direkte adgang til europæiske kampe næste sæson. Det kræver dog, at man bliver ved med at levere.
 • På hjemmebane har Wolfsberger AC generelt præsteret godt denne sæson, om end man på det sidste har haft svært ved at vinde. Nærmere bestemt er det 5 kampe siden, man sidst smagte sejrens sødme efter en hjemmekamp. Ser man lidt nærmere på resultaterne, er dét imidlertid ikke så underligt – ej heller ringe. 3 af de sidste 4 hjemmekampe var mod mesterskabsspillets bedste mandskaber, hvor uafgjort må siges at være et acceptabelt resultat. Flere af dem kunne endog sagtens være faldet ud til Wolfsberger ACs fordel. I den fjerde, som endte i et nederlag, var man en mand i undertal det meste af anden halvleg og smed på den bekostning en 2-0-føring væk. For hele sæsonen hedder Wolfsbergers hjemmebanestatistik 5-5-4.
 • Som prikken over i’et har Sturm Graz to væsentlige fravær til kampen efter to udvisninger i sidste kamp. Det drejer sig om fast centerforsvar, Issac Donkor, og spidspids, Bekim Balaj. Samtidig er Lukas Spendlhofer – det normale anker i forsvaret – smidt på porten på grund af dårlig attitude. (I fraværet af Donkor er det dog ikke utænkeligt, at Spendlhofer bliver taget til nåde.) Offensivt hviler der med Balajs fravær et tungt pres på topscorer, Kiril Despodov. Han er dog et sølle sted at placere tilliden, da han har virket enormt uskarp efter sit comeback fra skade. Han har på det skammeligste brændt samtlige chancer i åbent spil og kun formået at nette på de to førnævnte frispark. Det er svært at se, hvor Graz skal finde målene i øjeblikket.
 • Værterne derimod skaber fint med chancer, scorer fint med mål og råder endvidere over bundesligatopscorer, Shon Weissman.

Hold øje med

 • Grundspillets tilsvarende opgør tilbage i august vandt Sturm Graz 1-0. Omvendt sejrede Wolfsberger AC med 4-0 ude i Graz.
 • Der skrives – ikke overraskende – meget om en mulig trænerfyring i Graz. Et trænerskifte kan måske være den forandring, der skal til for at redde sæsonen. Ovenpå de udstillende nederlag til LAS Linz kan det ikke udelukkes, at det ske før kampen mod Wolfsberger AC.
 • Oddset på hjemmesejr er allerede presset i bund efter min mening, og til at begynde med tænkte jeg faktisk at se udeholdets vej. Efter kampen mod LASK Linz er der dog forhold, der har fået mig til at revurdere min chancevurdering, og således er der igen værdi at hente på Wolfsberger AC – om end kun en smule.

Markedet

Inden Sturm Graz' opgør mod LASK Linz lå Cashpoint i forvejen en tand over det øvrige marked på kampen her – lige på grænsen til hvad jeg oprindeligt så værdi i. Ovenpå søndagen aftens resultater er markedet hurtigt begyndt at flytte sig, og langt de fleste steder er der allerede ingen værdi at hente selv med min opjusterede chancevurdering. Derfor er det formentlig med at være hurtig.

Holdnyt

Wolfsberger AC: Hjemmeholdet må undvære Michael Novak (højreback, fast), der er ude med karantæne. Ellers burde truppen være fit for fight.

Sturm Graz: Foruden fraværene omtalt ovenfor er det værd at bemærke, at Niklas Geyrhofer (centerforsvar, backup), der fik chancen efter Lukas Spendlhofer faldt i unåde, er skadet.

Kilder

transfermarkt, soccerstats samt Der Standard.

 • Markeds-leder på store ligaer
 • Stabile odds
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback