18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Vysocina Jihlava - FK Slavoj Vysehrad: Dobbeltchance: X2

Match center
24. juni 2020 kl. 17:00 - Fodbold, Tjekkiet - FNL
23. jun. 2020 kl. 16:44 (Opdateret 24. jun. 2020 kl. 18:52) 23/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (8)
Chance (1-X-2): 68-22-10%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 3,13
Rigtig/forkert: 4-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

Er Jihlava ude af krisen?

Til trods for modstandernes imponerende hjemmebanestatistik bør Slavoj Vysehrad have gode chancer for at tage point med sig fra udekampen mod Jihlava. Førstnævnte er i fin form og har i de seneste runder vist stor defensiv styrke. Omvendt er hjemmeholdet kommet skidt i gang efter genopstarten og har derfor desperat brug for point, hvis de skal holde trit i kampen om oprykning. Jihlava er imidlertid utætte bagtil, og dét bør åbne døren for gæsterne.

Det taler for spillet

 • Kampene i FNL er ofte tættære end oddset antyder. I særdeleshed i opgør mellem hold fra midten af tabellen. Fraregnet top og bund har underdogen således fået point i 24 ud af 35 kampe, svarende til 68%. Hvis der én kamp i den kommende spillerunde, hvor der ikke synes at være taget forbehold for den tendens og et hold er gjort til for store favoritter, må det være så absolut dette opgør, hvor formsvage Jihlava på sjettepladsen tager imod formstærke Slavoj Vysehrad, der frister en tilværelse i midten i rækken.
 • I sidste runde lukkede Vysheraddefensiv fuldstændigt af hjemme mod indehaverne af tredjepladsen fra Viktoria Zizkov. På samme måde holdt fra Hradec Kralove fra fadet i 23. spillerunde og vandt 2-0. (Det skal dog siges, at begge disse resultater er opnået på hjemmebane.) Dermed er Vysehrad helt fortjent uden nederlag i deres sidste 4 kampe.
 • I modsatte græft finder vi Jihlava, der har været genopstartens helt store skuffelse. Man havde lidt 5 nederlag og kun hentet to point i 7 kampe, indtil man i sidste runde endelig sikrede sig en sejr – på udebane mod nedrykningskandidaten og rækkens nr. 15 fra Solokov vel at mærke. Målt på point (men i min optik også spillemæssigt) er Jihlava det andetdårligste hold i FNL kun ’overgået’ af bundproppen fra Vitkovice.
 • De dårlige resultater betyder også, at hjemmeholdet er uden sejr i 3 hjemmekampe. Dette inkluderer et 12-nederlag til Varsdorf, som tilhører den tunge ende af tabellen.
 • Til trods for deres tvivlsomme resultater siden FNL blev genoptaget er Jihlava til sammenligning gjort til ligeså store favoritter i denne kamp, som Viktoria Zizkov (nr. 3) er det mod Prostejov (nr. 10) og Hradec Kralove (nr. 5) er mod Vlasim (nr. 11). I mine øjne er der intet – foruden hjemmeholdets præstationer fra før pausen – der kan retfærdiggøre en sådan favoritværdighed. Tværtimod mener jeg, at Slavoj Vysehrad har mindst ligeså gode – hvis ikke bedre – muligheder for at skabe et resultat her, som Prostejov og Vlasim har i deres respektive kampe.

Det skal du holde øje med

 • Indtil de seneste skuffende resultater på hjemmebane var Jihlava ubesejret på egen bane. Således hedder deres statistik imponerede 91-2. Kan de finde tilbage dertil, er de – som statistikken afslører – mere end almindeligt svære at have med at gøre i egen hule.
 • For Slavoj Vysehrad er situationen lige omvendt. Man har rent ud sagt været elendige på udebane, men der er på det seneste bedring at spore. For sæsonen lyder udebanestatistikken på 22-8. Dog er det værd at notere sig, at man i løbet af genopstartens 8 runder har hentet point på udebane to gange (altså ligeså mange gange som man havde formået i løbet af den øvrige sæson).
 • I Tjekkiet er det igen muligt at tage på stadion. Op til 2.500 tilskuere er således tilladt, hvilket naturligvis taler til fordel for hjemmeholdene. (Jeg har ikke ført statistik for hele sæsonen, men et hurtigt overblik over resultaterne fra før og under pausen tegner ikke et billede af en koloenorm hjemmebanefordel i FNL. Halvdelen af sæsons kampe er endt med point til udeholdet.)
 • Trupnyt taler for værterne (se nedenfor).

Holdnyt

Opdatering (onsdag morgen): Efter karantænerne til denne spillerunde langt om længe er blevet offentliggjort, er det med plus til Jihlava. Jeg har justeret chancevurderingen derefter.

Jihlava: Værterne har ingen spillere i karantæne. Petr Tlusty (centerforsvar, fast) og Lukas Vaculik (centralmidt, fast) ser ud til at være skadede.

Slavoj Vysehrad: Ondrej Svejdík (centerforsvar, fast), Petr Rothe (centerforsvar, backup) og Lukas Vesely (føj, fast; langtidsskadet) er med alt sandsynlighed ude med skade, ligesom de har været det seneste stykke tid. Gæsterne har endvidere Jan Suchan (offensivmidt, fast) og Martin Otáhal (førstemålmand) i karantæne og må således trække yderligere veksler på bænken.

Alternative forslag

Bet365 har Vysehrad med Asian handicap +1,25 til odds 1.925, hvilket der også bør være fin værdi i. Her har jeg dog valgt at jagte det noget højere odds på X2. Bemærk i øvrigt, at på netop dette marked har Bet365 placeret sig et stykke over de øvrige spiludbydere.

Kilder

soccerstats, fnliga.cz, soccerway.com samt holdenes respektive hjemmesider.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback