vinder danmarksmesterskabet: Bakken Bears eller Horsens IC vinder

10. maj 2017 kl. 19:00
2. maj. 2018 kl. 16:17 02/05

Kommentarer (3)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 95%
Betvalue: 111,15%
Spilbar ned til odds: 1,05
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Jeg har lurret længe på dette spil, og også selv foretaget et bet, men nåede ikke at lave en analyse dengang inden odds faldt, nu er det så igen muligt at lave det samme spil - så her kommer en analyse. der er tale om et kombi bet hvor 53,2% sættes på bakken til odds 2.2 ved Bet365, og 0,468% på HIC til odds 2.5 ved Danske Spil. Samet odds. 1.17 

Bakken og HIC har været i finalen de sidste 2 sæsonner, og der har ikke været nogle hold der har været i stand til at matche dem - de har været et nivau over alle andre. I år bliver ingen undtagelse, hvilket oddsene også indikere, 3. favoritten ligger på omkring odds 10!

Jeg har brugt en del tid på at sætte mig ind i holdene for den kommenede sæson - og især på de 2 favoritter, Bakken og HIC.

Bakken: Her har man mistet: Dako, Planthin, Glover, Åris og Carlos Bivia - alle gode spillere, men det er kun 1. og sidst nævnte der burde give anledning til egentlige ærgelser. TIl gengæld har man så fået tilgang af: Dwayne Benjamin, Adam Adarboe, Mike Gesel, DeVaughn Akoon-Purcell. Alle de navne kan jeg siger allerede nu sige er KLASSE spillere! og dem ville jeg gerne bytte for dem man har mistet! hertil kan man også nævne Rasmus Bjerg, som jeg tror kommer til at give et godt birdag, trods sin unge alder. Resultater: Hen over sommeren har man slået de finske mester i en tæt kamp hjemme, man har slået Borås fra Sverige, og man har slået de Islandske sølvvindere stort. I sæsonens første kamp klaskede man Randers med 28! (Jeg ville have lagt et spil ud på denne kamp, man kunne få +14 til Randers, og så spille på bakken - men jeg nåede det ikke før oddset var væk!)

HIC: Her har der ligeledes været stor udskiftning, som bakken vil jeg mene at holdet samlet set er belevet bedre, uden her at kommer ind på detajerne. Hviket hold der er det bedste af de 2, har jeg svært ved at se pt. umiddelbart vil jeg nok sige 52/48 til Bakken. Og jeg vil også mene at der er værdi i 2.5 på HIC Anene, men jeg er mere til det mere sikre bet, da der er tale om et langtidsvæddemål.

Alt i alt så giver jeg ikke mere end 5% for at et andet hold end de 2 skulle løbe med mesterskabet. Jeg vil ikke komme nærmere ind på det her, men ud fra en analyse af de hold der umiddelbart skulle have en chance: Næstved, Svendborg, Randers og Hørsholm, kan jeg ikke se de er blevet væsentligt bedre - hvilket ville være nødvendigt for at kunne vinde et mesterskab! Er man pesimist så kan man måske gå op til 10%, men det vil stadigvæk give værdi i spillet - hvilket jeg også syntes at der skal være, når man låser sine penge så længe. betvalue på 111% over 7-8 mdr. syntes jeg er godkendt, kombineret med en rigtig stor chance for at spillet går hjem. Det eneste jeg frygter en smule for er at fx Svendborg ville være heldig at lave en kanon handel, og får en rigtig god Udlænding (Man har meldt ud at man vil forstærke holdet senere) Men selv her ville det blive mere end svært...

Held og Lykke.

X
X
X
X
  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback