18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Villarreal - FC Porto: Målscorer: Giuseppe Rossi

Match center
5. maj 2011 kl. 21:05 - Fodbold, Europa - Europa League
Estadio de la Ceramica
Opdateret
0
Blev i 2006 moderator på BetXpert ved et tilfælde, da jeg søgte en tjans som skribent på Premier League på et tidspunkt hvor ligaen var besat af eksperter jeg på daværende tidspunkt ikke kunne udfordre. I stedet blev jeg "hangaround" på ubestemt tid, og har siden da bidraget på forskellige områder i ny og næ med analyser og optakter.

Siden 2007 har jeg i privaten haft et særligt fokus på målscorerspil, som er et af de markeder hvor man oplever størst varians blandt udbyderne. Ikke alle bookmakere er gode til at "nurse" disse markeder, og kun få anvender decideret dynamiske modeller i deres oddssætning på dem. Det betyder at man vedvarende kan fange gode odds på fx. formstærke spillere, men det hænder også at nogle bookmakere ikke opdager hvis en spiller skifter position (fx. havde mange odds på Gareth Bale som om han var back flere måneder efter han var rykket frem til midtbanen. Først da han havde scoret 3-4 fra den position, blev der reageret...)

De senere år, i takt med at flere bookmakere er hoppet med på målscorer-vognen, er det over en bred kam blevet sværere at fange bookmakerne på det forkerte ben, da de fleste har fået mere fokus på dette marked som en konkurrenceparameter. Selvom de ekstreme værdier er blevet sjældnere laver bookmakerne - det øgede fokus til trods - stadig fejlvurderinger uge efter uge.

Den største private succes ligger i den spanske Primera, den tyske Bundesliga, og Champions League. Der spilles dog også på kampe fra de bedste rækker i Frankrig, England, Italien og Danmark. Research og analyse er de ultimative faktorer, for det er på netop disse punkter bookmakerne ofte fejler når det angår målscorerspil.

Men kan man virkelig følge med i så mange ligaer? Ja - hvis man har værktøjerne til det. Og er villig til at afsætte tiden til det. Over årene er den private praksis omkring overvågning af odds, nyheder, kampreferater, statistikker mv. naturligt blevet forædlet, og jeg arbejder hele tiden med at forbedre mine metoder til at skabe overblik over hvor de bedste value-spil ligger.

Hovedvægten af mine spil er funderet på statistik og form, med en skelen til offensiv/defensiv styrke på det aktuelle matchup. Kun yderst sjældent spiller jeg spil uden statistisk belæg, men opstår situationen hvor en forsvarsspiller pludselig skal agere offensiv midtbane, og bookmakerne ikke har fanget den, så skal der selvfølgelig rykkes ind.

Mentalitet: Flatbetter. Fokuserer spillemæssigt 98% på fodbold. 1% på cykling, og 1% på resten.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance: 44%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
En af sæsonens store spillere i det spanske har været Villarreals Giuseppe Rossi, som for alvor har slået sig fast som målkonge, og er én af hovedårsagerne til at den lille provinsklub gør sig til på den europæiske scene.

Med 31 mål i 49 klubkampe har 24-årige Rossi forlængst overgået sin egen rekord fra sidste sæson hvor det blev til 17 mål i 45 klubkampe. Læg dertil at han er fast straffesparksskytte (8 mål på 8 straffespark i denne sæson), og at han er en typisk "hjemmebane-spiller" som generelt over hele karrieren har scoret henved 70% af alle sine mål på hjemmebane.

Villarreal er tvunget til at satse offensivt efter 1-5 nederlaget i Portugal i sidste uge, og én af de spillere holdet skal sætte deres lid til er Giuseppe Rossi. Med scoring i 14 af seneste 20 starter på hjemmebane fejler formen bestemt heller ikke noget, og selvom der er tale om en klassemodstander med noget nær betonforsvar, har Unibet oppet oddset på Rossi lige vel rigeligt efter vores mening.

For yderligere informationer om kampen, team news mv., henvises til Torben Sørensens analyse af samme kamp her: http://www.betxpert.com/ekspert/tips/villarreal-fc-porto-3-over-3

HOLDENES MÅLSTATISTIK, SÆSONEN 2010/11

Villarreal, mål for (snit):

La Liga - Hjemme: 1,78

La Liga - Totalt: 1,56

La Liga - Kampe uden scoring, hjemme: 2 (Barcelona og Levante)

Europa League - Hjemme: 2,50

Europa League - Totalt: 2,07

Europa League - Kampe uden scoring, hjemme: 0

Porto, mål imod (snit):

Portuguese Liga - Ude: 0,36

Portuguese Liga - Totalt: 0,46

Portuguese Liga - Clean sheets, ude: 10

Europa League - Ude: 0,71

Europa League - Totalt: 0,87

Europa League - Clean sheets, ude: 3 (Genk, CSKA Sofia, CSKA Moskva)

Villarreal forlader sjældent El Madrigal uden at score, og i en kamp hvor offensiv er det eneste våben for at indhente de næsten umulige cifre i Porto's favør, bør Villarreal opretholde deres aktuelle målsnit.

Porto's forsvar har været solidt gennem hele sæsonen, og har i løbet af deres suveræne sæson i Portugal blot lukket 13 mål ind i 28 ligakampe, og det samme antal i 15 Europa League kampe. Al ære og respekt for deres modstandere i Portugal, og for dem de har slået på vejen mod semifinalerne mod Villarreal, men El Madrigal er ikke en bane hvor mange hold rejser hjem med et clean sheet.

Kampens forlæg, i form af Porto's føring på hele 5-1, vil sandsynligvis også spille ind, og selvom man kan være sikker på at Porto vil gøre alt for at sikre finalepladsen via en reel indsats, så kommer Porto's forsvarere i aften nok på én af sæsonens sværeste opgaver. Det er ganske muligt at de løser den, men det virker utænkeligt at de skal kunne holde Villarreal fra at score i kampen. Også selvom Porto evt. bringer sig foran.

GIUSEPPE ROSSI, STATS 2010/11, ALLE TURNERINGER

Hjemme

Kampe: 27+0 (EL: 7)

Mål: 22 (EL: 6)

Kampe scoret i: 18 (EL: 5)

Scoret kampens første mål: 6 (EL: 2)

Scoret holdets første mål: 8 (EL: 2)

Total

Kampe: 46+3 (EL: 12+2)

Mål: 31 (EL: 10)

Kampe scoret i: 25 (EL: 8)

Scoret kampens første mål: 7 (EL: 2)

Scoret holdets første mål: 14 (EL: 5)

Som nævnt forlader Villarreal sjældent El Madrigal uden at score, og det samme kan næsten siges om Giuseppe Rossi. Kun 9 gange i sæsonens 27 hjemmekampe har han ikke scoret mindst én gang. Han har scoret i alle de seneste 7 hjemmekampe hvor holdet har scoret (eneste misser var 0-1 nederlaget mod Barcelona for en måned siden). I Europa League sammenhæng har han scoret i alle playoff-hjemmekampene mod Napoli, Leverkusen og Twente.

Intet er som bekendt sikkert i betting, men baseret på spillerens og holdenes historik, og på kampens omstændigheder, har Unibet skudt en kende over målet med deres vurdering af Giuseppe Rossi's chancer for at score i aften.

Aftenens dommer er italieneren Gianluca Rocchi, som i sine 17 hidtidige kampe i de europæiske turneringer har dømt straffespark i 6 af kampene, dvs. ca. hver 3. kamp.

Andre bookmakere/spil

Danbook har odds 2,45 på dette spil. Desuden har Betfred odds 4,50 på at Rossi scorer holdets første mål. Dette spil holder - statistisk set - en vis værdi, da angrebsmakker Nilmar er en kende ude af form, men i en kamp hvor Villarreal er tvunget til at blæse til offensiv fra første fløjt, er spillet behæftet med for mange faktorer til at det vil være forsvarligt at vælge fremfor det valgte "anytime scorer" spil.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback