Annonce

Venus Williams - Jelena Ostapenko: 2

Match center
11. juli 2017 kl. 15:40 - Tennis, USA - Grand Slam
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 54-46%
Betvalue: 104,88%
Spilbar ned til odds: 2,17
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Wimbledon/Kvinder - græs - kvartfinalen

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er 100% hoppet med på vognen og blevet en stor Ostapenko fanboy. Hun leverer altid underholdende kampe med masser af vindere og energi. Denne gang skal hun op imod Venus Williams som er fløjet lidt under radaren ved dette års Wimbledon, men har vist sig som en af de mest driftsikre spillere indtil videre.

Derfor skal du spille den

 • Ostapenko har så meget energi og går så meget efter hvert eneste point, at hun ofte overrumpler modstanderen og det er sjældent at de finder en rytme imod hende.
 • Efter hendes sejr i French Open har hun vist at hun ikke bare var et one hit wonder. Hun hostede lidt i starten og måtte i 3 sæt i de to første runder. I de sidste par kampe har hun dog lignet den spiller der vandt den franske Grand Slam for en måned siden.
 • Ostapenko frustrerer ofte hendes modstander med de mange vindere. Og selvom hun også laver mange fejl, så stopper hun aldrig med at gå efter guldet.
 • Venus Williams er næsten dobbelt så gammel som Ostapenko. Og efter 4 kampe på kort tid, må der sidde lidt træthed i kroppen.
 • Hun er blevet en publikumsfavorit i det engelske. Hendes fantastiske temperament og energi smitter af på alle og Ostapenko virker virkelig til at trives med det store kampe. Og denne kamp bliver den største indtil videre for hende på græsset.

Det skal du holde øje med

 • Venus har set solid ud og kun afgivet et sæt i turneringen indtil videre. Dette skete i kampen imod Wang som spillede helt fantastisk. Williams formåede dog at overkomme det og få en forholdsvis sikker sejr i lang.
 • De hårde slag fra Ostapenko kan Williams godt håndtere og hun leverer selv en habil forhånd og baghånd. Hvis hun kan få Ostapenko ud at løbe i stedet for selv at skulle ud i hjørnerne, så kan hun sagtens vinde.
 • Det virker til at hun er et godt sted rent mentalt. Med alt den ballade der har været op til Wimbledon for hende, er det imponerende at hun har kunne holde fokus det ser ud til at hun faktisk har fået det udnyttet til noget positivt inde på banen.
 • Ostapenko laver rigtig mange uprovokerede fejl. Det er noget som Williams har erfaring og rutine nok til at kunne udnytte. Hun vil heller ikke lade sig gå på at de mange vindere Ostapenko helt sikkert også kommer til at slå. 

Jeg vurderer kampen til at være ganske lige og det overraskende høje odds på Ostapenko overrasker mig en smule. Specielt på baggrund af de seneste to kampe hvor hun har imponeret stort. I seneste kamp slog hun forholdsvist sikkert verdens nummer 3, Elina Svitolina som var i rigtig god form. Jeg mener ikke at overraskelsen vil være så stor som bookmakerne har vurderet hvis Ostapenko vinder.

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback