18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Vejle Boldklub - AGF: 2

Match center
2. februar 2021 kl. 20:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Vejle Stadion    Jens Maae
2. feb. 2021 kl. 09:44 (Opdateret 2. feb. 2021 kl. 21:53) 02/02
429
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)

AGF besøger Vejle i denne 14.runde, hvor aarhusianerne vil forsøge at komme godt fra land med en sejr. Jeg tror de kan udnytte et nyt midterforsvar i Vejle, og at deres største profil på midten er ude.

Chance (1-X-2): 23-23-54%
Betvalue: 105,84%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 0-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
  • Vejle er uden Saeid Ezatolahi, han har været, i min optik Vejle's bedste mand, og kigger vi lidt på hans stats, er han den Vejle spiller der går flest afleveringer igennem, og han er den 9.mest afleverende spiller i Superligaen med 641 afleveringer
  • Vejle har til dette opgør en ret ny bagkæde, Greve er, af hvad jeg kan læse mig til ude med en knæskde, og Milosevic har fået sin kontrakt ophævet, så det er de to klare førstevalg i centreforsvaret der ikke er med i dette opøgr.
  • Se Holdinfo for Vejle, ift. listen af tvivlsomme spillere, som ikke har spillet i træningskampene.
  • AGF har så meget fart, kvalitet og alsidighed at skyde med oppe foran, Links har været spændende i efteråret, og i testkampene har han også scoret, og Thorsteinsson har også i testkampene vist prøver på sit talent, og helt i front har vi Superligaens topscorer med 8 mål. Det er en potent offensiv AGF kan stille med, og jeg tror nok de skal få scoret et par kasser.
Hold øje med
  • En forårspræmiere er alt præget af nerver, og samtidig en stor portion lyst og ærgerrighed for at komme igang, ofte resultere det i noget rodet fodbold, eller måske taktisk, hvis det sker for AGF ikke de 3 point, de skal tage teten, og dominere mod Vejle.
  • Netop det at dominere er ikke AGF's fokus, de har i snit 44.6% af spillet og vil gerne overlade initiativet til modstanderne, og hvis de gør det, i dette opgør, så tror jeg Vejle er tilfreds med et X, hvilket AGF måske også kan leve med.
  • Vejle har i front Faghir, og han kan godt gøre ondt på AGF forsvaret, han er fysisk rigtig stærk, og har også fået gang i sin mål total, med 3 på 13, ham skal AGF være opmærksomme på.
Oddsmarked

De fleste steder står AGF sejr i 1.90ish og NordicBet er stukket lidt ud her med 1.97, som jeg mener er spilbart.

Det er en præmierekamp, så jeg kunne godt være nervøs for en målfattig forestilling, og hvis man deler den bekymring, kan under de 2,5 fås til 1,91 hos betfair.

Holdene:

Vejle har været aktive på transfermarkedet de seneste dage, hvor Pierre Bengtsson er lejet, og German Onugkha er lejet i Krasnodar, Leonel Montano er lejet i Fredericia, Hugo Ekitike er lejet i Stade de Reims, Lukas Engel er købt i Fremad Amager og til sidst er Dominik Kovačić lejet i NK Lokomotiva Zagreb.

Der har med andre ord, været knald på i Nørreskoven, og jeg kan ikke se hvordan de skal stille op med alle de nye, hvor jeg ingen idé har om deres niveau.

Sikkert er det dog at Saeid Ezatolahi er ude med karantæne, og derudover er Milosevic blevet fortid i Vejle

Vejle's seneste træningskamp endte 0-0 og her stillede de fra start i en 4-3-3 der ser sådan her ud:

Indy Groothuizen- Tobias Mølgaard, Denis Kolinger, Juhani Ojala, Malte Amundsen - Ylber Ramadani, Saeid Ezatolahi, Lundrim Hetemi - Kevin Yamga, Wahid Faghir, Arbnor Mucolli

En vigtig note her er at Mads Greve ikke har været med i nogen af træningskampene, og han har været ude siden d.11 december. Han er i min optik en kæmpe leder i Vejle defensiven, og bliver svær at erstatte.

Kigger man på Vejle truppen mod Esbjerg, vil man også ligge mærke til at Allan Sousa, Jacob Schoop, Lucas Jensen og Thomas Gundelund heller ikke er med, og hvad jeg kan læse mig til er de også tvivlsomme til at starte i dette opgør.

AGF har jeg haft noget svære ved at læse mig til, men vi ved at Babucarr Sanneh er hentet på leje, som erstatning for Backman der igen er skadet. 

Jeg har ikke kunne læse mig til nogle nævneværdige mangler hos AGF, og i træningskampene, har de også haft alle profiler klar, så jeg forventer mig at se et yderst stærkt AGF hold.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback