18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Tips & Spilforslag : Valencia - Schalke 04: (AH: -1,0) 1

Match center
15. februar 2011 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Estadio Mestalla
Opdateret
0
Profession: Journalist. Uddannelse: cand.oecon og skolelærer.
Har de seneste 17 år beskæftiget sig professionelt med sports-betting med plus på kontoen.
Været spilekspert og spilredaktør hos Berlingske Tidende, Ritzaus Bureau, B.T. samt de seneste syv år TIPS-bladet.
Indstiftede ved årsskiftet 2004/05 på TIPS-bladet det såkaldte Hitrate-regnskab, som løbende monitorerede tilbagebetalingen af væddemåls-anbefalinger.
Resultat 2005: 108,0 %.
Resultat 2006: 113,1 %.
Resultat 2007 (første halvår, indtil start på BetXpert): 129,5 %

Har de seneste fem år været bosiddende fifty/fifty på bookmaker-øen Malta, bl.a. som konsulent for bookmakerfirmaer, og i den italienske fodbold-metropol Milano.
Sprog: Dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.
Speciale-område: Fodbold.
Med baggrund i de foregående års regnskaber må det ultimative "jagt-område" beskrives som Europa Cup’en. De seneste syv år har med én sæsons undtagelse givet solidt overskud i Champions League, UEFA Cup og Intertoto Cup. Specielt sommeren/det tidlige efterår er traditionelt overskudsgivende, hvilket vil sige Intertoto Cup’en, kvalifikationen til Champions League samt kvalifikationen og hovedturneringens 1. runde i UEFA Cup’en.
Andre fodbold-områder med traditionelt godt afkast: Landskampe, Italien, Østeuropa, Latinamerika.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 30-25-45%
Betvalue: 107,20%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
Det var en overraskelse for mig, at Schalke 04 vandt sin Champions League-gruppe i efteråret, men hatten af for tyskerne, for gruppe-sejren foran Lyon var fortjent nok. Helt fortjent syntes det derimod ikke, at Valencia blot sluttede toer i sin gruppe efter Manchester United, idet United ”stjal” en sen 1-0-sejr på Mestalla efter at være blevet noget nær nedspillet i 80 minutter. Valencia besidder betydelig mere europæisk rutine end Schalke 04, og spanierne er normalt stærke hjemme. Da hjemmebane-fordelen statistisk set endvidere vejer meget tungt på dette stadie i Champions League, synes Valencia-sejr derfor logisk.

Spil-form: Jeg finder Valencias favorit-status på odds-markede helt og aldeles berettiget, og personligt tror jeg, at spanierne godt kan vinde hjemmekampen med to mål, chancen er i hvert fald klart til stede. Derfor har jeg valgt at gå efter et interessant højt odds på Valencia på et Asian Handicap -1, hvilket betyder, at Valencia skal vinde med minimum to kasser, før det kommer til udbetaling. I tilfælde af Valencia-sejr med én tilbagebetales indskuddet.

Mine procenter for 1X2:

1: 55 %

X: 26 %

2: 19 %

Barca, Real... og "resten": Det er som om, den spanske Primera Division er delt op i to dele, Barca & Real, samt ”resten”. Dermed sagt, at Valencia ikke har samme niveau som de to store i Spanien, men trods en øjeblikkelig fjerdeplads i La Liga efter også Villarreal, så er Valencia formentligt Spaniens tredje-stærkeste mandskab, hvilket ikke er helt ringe.

Forskel på spanske og tyske klubber: Stiller vi det op over for, hvad Schalke 04 er i Tyskland, så bør det række langt for Valencia. For det første er Spanien Europa Cup-mæssigt langt foran Tyskland – det ikke kun på koefficient-listen, det er også 10 år siden, en tysk klub vandt en Europa Cup-turnering (Bayern München med en 6-5-sejr i straffesparkkonkurrence i CL-finalen mod... Valencia!), og i samme periode har Spanien seks CL- eller EC/UEFA Cup-triumfer.

10'er i Bundesligaen: Hvad skal man egentligt mene om Schalke 04 i denne 2010/11-sæson? Her ved vinterpausen indtager Schalke en noget skuffende 10.plads i Bundesligaen. Det er ikke godt for Felix Magaths mandskab, men en overgang var det meget værre. Schalke startede Bundesliga-sæsonen med fire nederlag på stribe, og størstedelen af efteråret har klubben været at finde under nedrykningsstregen.

Siden har Schalke dog formået at hive sig op ved hår-rødderne, og i slutningen af efteråret var der mærkbar forbedring i både spil og resultater.

Hvad der ikke fungerede i Bundesligaen for Schalke, virkede bedre i Europa, idet der dog også her var kraftig forbedring at spore, som sæsonen skred frem. Både Valencia og Schalke 04 gjorde det glimrende i efterårets Champions League-gruppespil. Valencia sluttede ganske vist kun som toer i sin gruppe efter Manchester United, men de viste godt spil i de to kampe mod det engelske storhold og havde fortjent at vinde i hvert fald hjemmekampen.

CL-gruppespillet - Valencia: Champions League-rutinerede Valencia åbnede sit gruppespil med en sikker 4-0-udesejr over Bursa, inden det stik imod spil og chancer samt på Manchester Uniteds eneste reelle målchance sent i kampen blev til nederlag 0-1 hjemme mod Man. U. Derefter fulgte uafgjort 1-1 ude mod Glasgow Rangers, hjemmesejr 3-0 over Glasgow Rangers, hjemmesejr 6-1 over Bursa, samt i sidste kamp uafgjort 1-1 på Old Trafford mod Manchester United.

CL-gruppespillet - Schalke: En smule overraskende vandt Schalke 04 sin gruppe foran Lyon, og det skete efter først et ikke helt fortjent nederlag 0-1 ude mod Lyon, så hjemme-sejr 2-0 over Benfica, hvorefter en 3-1 hjemme-sejr over Hapoel Tel Aviv samt en 1-1-uafgjort ude mod Hapoel Tel Aviv fulgte. Schalke sluttede gruppespillet stærkt af med en 3-0-hjemmesejr over Lyon og en 2-1-gevinst i Lissabon over Benfica.

Vurdering & konklusion: Det vil være en overraskelse for mig, hvis Schalke 04 undgår nederlag på Mestalla. Valencia er ganske vist hverken FC Barcelona eller Real Madrid, men det er stadigt et stærkt og europæisk særdeles scenevant mandskab. Jeg så Valencia et par gange i gruppespillet, og gentager Unai Emerys mænd f.eks. indsatsen i 0-1-hjemmebanenederlaget mod Manchester United, hvor de var ekstremt uheldige, så vinder de en kamp som denne.

Man skal selvfølgelig have øjnene åbne for, at Schalke 04 har spillet bedre og bedre, som efteråret er skredet frem, men andet var næsten også umuligt. Den relativt lange tyske vinter-pause risikerer dog at have ødelagt form-fremgangen, men det får vi at se.

Jeg vil om morgenen på kamp-dagen opdatere analysen med teamnews, sandsynlige start-opstillinger samt odds-udvikling.

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 24. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Manchester United - Sheffield U.: Under 1,5 skud på mål af Rashford
1,63
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Lørdag 11. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision each way (odds 6 top 4): Frankrig
26,00
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback