18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Valencia - Chelsea

Infokamp
Match center
27. november 2019 kl. 18:55 - Fodbold, Europa - Champions League
Estadio Mestalla    Felix Zwayer
26. nov. 2019 kl. 17:15 (Opdateret 27. nov. 2019 kl. 20:52) 26/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (9)
Gruppe H i Champions League byder på den tætteste kamp om de to øverste pladser. Både Ajax, Chelsea og Valencia står med syv point efter fire kampe.
Oddsmarked

Valencia er af bookmakerne gjort til underdogs i opgøret. 888sport, Unibet, Betfair og betsafe er klar med 3,50 på hjemmesejren, mens krydset toppes til odds 3,75 hos 888sport, Unibet og Nordicbet. Tror man på englænderne, fæs bedste odds hos Nordicbet, der betaler 2,14 for udesejren.

Kampens betydning

Før de sidste to runder i Champoions Leagues gruppe H er intet afgjort. Ajax fører an foran netop Chelsea og Valencia, men alle hold står noteret for syv point, mens franske Lille med et enkelt point er hægtet af i kampen om videre avancement.

Det taler for Valencia

  • Valencia gik på landskampspause i fin stil, da de vandt de tre kampe op til pausen, herunder 4-1 hjemme over Lille i Champions League. I første kamp efter landskampspausen tabte Valencia dog 2-1 hos Betis efter et overtidsmål.
  • Valencia har en stærk højreside, som potentielt kan ramme Chelseas ømme punkt på venstre back.
  • Valencia overlod meget til Chelsea på Stamford Bridge, men tillod få åbne chancer i opgøret.

Det taler for Chelsea

  • Chelsea tabte godt nok 2-1 til Manchester City i weekenden, men Lampards drenge viste i den kamp, at de er kommet langt tættere på City det seneste år.
  • Chelsea har under Lampard spillet både sprudlende og kynisk. Kynismen så man bl.a. ved sejre ude mod både Lille og Ajax, og samme strategi forventes i det spanske.
  • Christian Pulisic har vist sig som en stor gevinst for Chelsea de seneste uger, og kombineret med genfødte William på den anden kant, har Chelsea mange trusler offensivt.

Trupnyt
Valencia døjer fortsat med en lang række skader. Geoffrey Kondogbia, Cristiano Piccini, Francis Coquelin, Denis Cheryshev og Ezequil Garay er alle stadig ude.

Hos Chelsea er man stadig uden Toni Rudiger og Ruben Loftus-Cheek, mens Ross Barkley, efter fem ugers pause, trænede tirsdag. Det samme gjorde Callum Hudson-Odoi, som forventes i truppen til kampen, mens Barkley efter alt at dømme har brug for mere tid, før han er tilbage.

Kilder

uefa.com, chelseafc.com, valenciafc.com, transfermarkt.com, as.com, football.london

Kommentarer

Feedback