18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Valencia - Bayer Leverkusen: (AH: -1,0) 2

Match center
1. november 2011 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Estadio Mestalla
Opdateret
0
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 27-30-43%
Betvalue: 107,83%
Spilbar ned til odds: 1,63
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
Valencia skal forsøge at revanchere sig ovenpå 2-1 nederlaget i Tyskland, hvor spanierne præsterede bedst i første halvleg, mens Leverkusen leverede et flot comeback i anden.

Med kun to point har Soldado og co. ryggen mod muren og vil formentlig satse hårdt på at nuppe sejren. Leverkusen, derimod, kan være fint tilfredse med uafgjort og vil sandsynligvis komme med et afventende udgangspunkt. I offensiven har man dog nogle hurtige herrer der er gode på kontra og det kan komme til at gøre ondt på et satsende Valencia-hold.

På papiret synes jeg ikke styrkeforholdet er så udtalt som oddsene indikerer og Valencia har ikke været så overbevisende indtil videre denne sæson (kun én gang har man vundet med mere end ét mål).

Jeg tror ikke Leverkusen bliver kørt over her og finder derfor fin værdi i +1 der giver fuld gevinst ved uafgjort og tysk sejr - og odds 1 og indsatsen tilbage ved Valencia-sejr på præcist ét mål.

CV: 57-26-17

Valencia skal meget vel bruge alle tre point i denne kamp mod Bayer Leverkusen. Med kun to point på kontoen (uafgjort mod Genk og Chelsea) har man fire point op til tyskerne og fem til englænderne.

Man har fået en fin forberedelse på kampen med to sejre i træk; først 0-1 ude over Real Zaragoza og i weekenden 3-1 hjemme over Getafe. Weekendens sejr var første gang i sæsonen, at Valencia vandt med mere end ét overskydende mål og generelt har det ellers så stærke offensive mandskab døjet med at finde målet (15 gange i 10 La Liga-kampe og to gange i tre CL-kampe).

Bayer Leverkusen kan med seks point være fint tilfredse med at hente uafgjort i Spanien. I så fald skal man ikke ud i en afgørende kamp mod Chelsea, men kan med en sejr over Genk sikre sig det videre avancement.

Udover 1-4 fadæsen hjemme mod FC Köln har Leverkusen-defensiven været solid; kun én gang siden sæsonens første kamp har man lukket mere end et mål ind i en ligakamp (2-2 mod Gladbach).

I weekenden vandt Leverkusen 1-0 ude over Freiburg, der ellers var velspillende og måske havde fortjent det ene point.

TRUPNYT

Valencia er uden Sergio Canales (m - 8 kampe), Bruno (f - 5) og Hedwiges Maduro (f - 2).

Mulig opstilling (ifølge kicker.de): Diego Alves - Miguel, Rami, Victor Ruiz, Jordi Alba - Albelda, Banega - Pablo Hernandez, Jonas, Mathieu - Soldado

Manuel Friedrich forventes at starte i Bayer Leverkusens forsvar og kan bringe noget stabilitet og rutine ind i midterforsvaret. Han overtager pladsen fra Reinartz der ikke leverede en god præstation sidst man mødte Valencia.

Mulig opstilling (ifølge kicker.de): Leno - Castro, M. Friedrich, Toprak, Kadlec - L. Bender, Rolfes - Sam, Ballack, Schürrle - Kießling

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback