18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Tips & Spilforslag : FC Utrecht - SSC Napoli: (AH: +0,25) 1

Match center
2. december 2010 kl. 19:00 - Fodbold, Europa - Europa League
Stadion Galgenwaard
Opdateret
3
0
Profession: Journalist. Uddannelse: cand.oecon og skolelærer.
Har de seneste 17 år beskæftiget sig professionelt med sports-betting med plus på kontoen.
Været spilekspert og spilredaktør hos Berlingske Tidende, Ritzaus Bureau, B.T. samt de seneste syv år TIPS-bladet.
Indstiftede ved årsskiftet 2004/05 på TIPS-bladet det såkaldte Hitrate-regnskab, som løbende monitorerede tilbagebetalingen af væddemåls-anbefalinger.
Resultat 2005: 108,0 %.
Resultat 2006: 113,1 %.
Resultat 2007 (første halvår, indtil start på BetXpert): 129,5 %

Har de seneste fem år været bosiddende fifty/fifty på bookmaker-øen Malta, bl.a. som konsulent for bookmakerfirmaer, og i den italienske fodbold-metropol Milano.
Sprog: Dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.
Speciale-område: Fodbold.
Med baggrund i de foregående års regnskaber må det ultimative "jagt-område" beskrives som Europa Cup’en. De seneste syv år har med én sæsons undtagelse givet solidt overskud i Champions League, UEFA Cup og Intertoto Cup. Specielt sommeren/det tidlige efterår er traditionelt overskudsgivende, hvilket vil sige Intertoto Cup’en, kvalifikationen til Champions League samt kvalifikationen og hovedturneringens 1. runde i UEFA Cup’en.
Andre fodbold-områder med traditionelt godt afkast: Landskampe, Italien, Østeuropa, Latinamerika.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (3)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 31-30-39%
Betvalue: 103,78%
Spilbar ned til odds: 2,26
Rigtig/forkert:
10bet Spil nu hos 10bet
Jeg ser dette opgør som værende mere lige, end odds-markedet har vurderet det til. Napoli er ganske vist et større ”navn” end Utrecht, hvilket sikkert er en medvirkende årsag til, at oddsene er, som de er, men det hollandske mandskab er et stærkt hjemmehold og har indtil videre i Europa League-gruppespillet gjort det lige så godt som italienerne. Interessant er det også, at den ”modsatte” kamp i Napoli sluttede uafgjort 0-0, og hvis noget hold havde fortjent sejren der, så var det Utrecht.

Spil-form: Det er efter min mening utroligt (okay, måske ikke decideret utroligt, men i hvert fald spille-mæssigt interessant) med så relativt pæne odds som 1,93 på Utrecht på en så relativ lav linie som +0,25, så jeg slår til der i stedet for at kaste mig over højere odds med en mere risikabel linie. Slutter kampen uafgjort, er der stadig gevinst (i så fald til odds 1,46).

Napoli er trods udebane blevet gjort til relativ stor favorit i dette møde med Utrecht, hvilket er en vurdering, jeg ikke er ganske enig i. Det hollandske mandskab er ganske vist ikke i bedste form i den hjemlige Æresdivision, men har generelt gjort det godt i sine europæiske kampe og var også bedste hold på banen i det ”omvendte” møde i Italien, som sluttede 0-0.

Situationen i EL-gruppe K: Det er to hold med kniven for struben i denne Europa League-gruppe K, som løber på banen på Galgenwaard i Utrecht. Både Utrecht og Napoli har ganske vist kun tabt én kamp indtil nu i gruppe-spillet, men da ingen af dem har været i stand til at vinde, ligger de med tre point på en delt sidsteplads. Liverpool fører gruppen med otte point, mens Steaua Bukarest indtager andenpladsen med fem.

Gruppen er i den grad præget af uafgjorte resultater – fem af de otte spillede kampe er endt i point-deling.

Utrechts indsatser & resultater: Utrecht startede fint med uafgjort 0-0 på San Paolo i Napoli i en kamp, som, skulle den have fundet en vinder, så burde det have været hollænderne. Siden fulgte en ny 0-0’er, denne gang hjemme mod Liverpool, og så var der lagt op til tre hjemmebane-point til Utrecht mod gruppens indtil da svagest udseende hold Steaua Bukarest, men heldet var ikke med Utrecht, som stik imod spil og chancer måtte nøjes med endnu en uafgjort, denne gang 1-1. Det resultat var noget af en skuffelse for Ton du Chatiniers mandskab, og det blev kun værre til mødet med Steaua i Rumænien, som Utrecht tabte 1-3.

Tre point er ikke et fortjent udbytte, idet Utrecht havde fortjent i det mindste at vinde hjemmekampen mod Steaua Bukarest, men spillemæssigt har det hollandske mandskab, når man fratrækker kampen i Rumænien, imponeret.

Napolis indsatser & resultater: Også Napoli startede med tre uafgjorte, inden det blev til nederlag i holdets seneste optræden. Napoli lagde ud med 0-0 hjemme mod Utrecht, hvorefter fulgte en bizar 3-3’er ude mod Steaua Bukarest. Napoli stillede ved den lejlighed med et halvt reservehold, men det fik træner Walter Mazzarri hurtigt grund til at fortryde, for Napoli var bagud 0-3 efter blot 16 minutters spil. Siden blev profilerne Marek Hamsik og Ezequiel Lavezzi sendt på banen, og så lykkedes det Napoli til slut at få udlignet rumænernes chok-føring. Vurderet efter samtlige 90 minutter havde Napoli klart fortjent sejren, men det er selvklart vanskelige betingelser efter en sådan åbning på kampen, som italienerne fik. Efter mål-festen i Bukarest fulgte så en 0-0-hjemmekamp mod et reserve-spækket Liverpool-mandskab i et opgør, hvor Napoli var markant næstbedste hold på banen, hvilket var lidt i modsætning til returen på Anfield i Liverpool, hvor Napoli var bedste mandskab, indtil ”Captain Fantastic” a.k.a. Steven Gerrard i anden halvleg blev sendt på banen og han næsten ene mand med tre kasser signeret ham selv vendte Napolis 1-0-føring til Liverpool-sejr 3-1.

Resultat-taktiske betragtninger: Det forekommer oplagt, at Liverpool tager den ene af gruppens to pladser videre frem til forårets cup-fase, mens Utrecht og Napoli så skal forsøge at indhente Steaua Bukarest’ to-point forspring på gruppens andenplads.

Dertil skal begge hold egentlig bruge en sejr, men paradoksalt nok så kan Napoli muligvis stille sig tilfreds med et uafgjort resultat, det under forudsætning af, at Liverpool ikke taber den samtidige udekamp mod Steaua Bukarest. Gør De Røde fra Anfield ikke det, så vil Napoli med en sejr i sidste spillerunde hjemme over Steaua Bukarest snuppe andenpladsen (det sandsynligvis – scenariet kan spoleres af, at den eventuelle uafgjorte ude mod Utrecht bliver med cifrene 0-0 samt at Utrecht i sidste spillerunde vinder med større cifre ude over Liverpool, end Napoli kan slå Steaua Bukarest med).

Utrecht i Æresdivisionen: Lad os kigge lidt på, hvordan de to hold klarer sig i deres hjemlige ligaer, og lad os begynde med Utrecht, som var lidt af en skjult sub-top-favorit i denne sæson i det hollandske. Helt så godt har efteråret dog ikke udviklet sig for Utrecht, som må sande, at det med en meget talentfuld, men også temmelig smal trup er vanskeligt at spille både på den nationale og den europæiske hest. Der er ingen tvivl om, at Europa League-deltagelsen har kostet point for Utrecht i Æresdivisionen, hvor holdet med 23 point for 16 kampe – statistik 7-2-7, på hjemmebane 5-1-1 – lidt skuffende er placeret i midterfeltet.

Kampene i november måned fortæller om et knebent 1-2-nederlag hjemme til PSV Eindhoven, en 4-0-sejr hjemme over Nijmegen, inden det i to udekampe er blevet til uafgjort 1-1 mod Roda og i den forgangne weekend et 1-2-nederlag til Heracles Almelo. I sidstnævnte var Utrechts spil grænsende til det fornærmende ringe, men det er altid vanskeligt på kunststof-banen i Almelo, hvor Heracles altid scorer mange point.

Napoli i Serie A: Betydeligt bedre tilfreds med efteråret kan Napoli være. Som for alle italienske klubber har Serie A højest prioritet, og Napoli kan være tilfreds med en foreløbig delt tredje-/fjerde-plads med Juventus seks point efter førende Milan og tre efter anden-placerede Lazio.

Napoli har sat 24 point ind på kontoen i sine foreløbige 14 Serie A-kampe – statistik 7-3-4, 4-2-2 på udebane – og det kunne godt lugte af, at napolitanerne vil byde alvorligt ind på en af Italiens fire Champions League-billetter.

Formen har dog været lidt svingende på det seneste. November måned blev indledt med to sejre, 2-0 hjemme over Parma samt 1-0 ude over Cagliari, men derefter fulgte et 0-2-nederlag ude mod Lazio. Derefter vandt Napoli så 4-1 hjemme over Bologna, men i sidste weekend blev holdet ude mod Udinese smadret af et Antonio di Natale-one-man-show og tabte 1-3.

Trupnyt - Utrecht: Vi skal over til teamnews, og lad mig igen starte med Utrecht. Træner Ton du Chatinier må pga. skader se bort fra tre af sine spillere, hvoraf to normalt ville være faste i start-opstillingen. Det drejer sig om midtbanemanden Nana Asare samt angriberen Jacob Mulenga. Derudover er også midtbane-reserven Michael Zullo ude.

Trupnyt - Napoli: Hos Napoli lader det til, at træner Walter Mazzarri bortset fra sin faste midtbanemand Michele Pazienza, som han har givet lov til at blive tilbage i Italien og restituere, har tænkt sig at stille med stærkest mulige hold (altid vigtigt at være OBS på det, når vi i Europa League-sammenhæng taler om et italiensk hold, for det er langtfra en selvfølge).

Napoli-truppen slås dog med nogle skader, så udover Pazienza må Mazzarri se bort fra reseve-keeper Matteo Gianello, José Ernesto Sosa på midten og Cristiano Lucarelli i angrebet, og dertil kommer, at forsvareren Salvatore Aronica og midtbane-spilleren Hassan Yebda er særdeles tvivlsomme og næppe heller kommer i kamp. Det gode for Walter Mazzarri er, at ingen af de nævnte (bortset fra Pazienza) er rigtigt i betragtning til Napolis optimale start-11’er.

Det kan bestemt ikke udelukkes, at Mazzarri vil overveje en let form for rotation i Holland, men jeg har i nedenstående sandsynlige start-opstillinger valgt at bringe Napolis formodet stærkeste hold.

Holdene: De sandsynlige start-opstillinger:

Utrecht (4-4-2): Michel Vorm; Tim Cornelisse, Alje Schut, Jan Wuytens, Mihai Nesu, Michael Silberbauer, Jacob Lensky, Edouard Duplan, Dries Mertens, Frank Demouge og Ricky van Wolfswinkel.  

Napoli (3-4-2-1): Morgan de Sanctis; Fabiano Santacroce, Hugo Campagnaro, Sanchez Cribari, Christian Maggio, Hassan Yebda, Manuele Blasi, Juan Zuniga, Marek Hamsik, Edinson Cavani og Ezequiel Lavezzi.

Konklusion & afrunding: Årsagen til, at jeg er på Utrecht i dette møde er, at jeg mener, odds-markedet har lagt sig forkert. Utrecht er et af Hollands mest udprægede hjemmehold, og klubben satser hårdt på succes i Europa. At dømme ud fra Utrecht og Napolis tidligere kampe i denne Europa League-gruppe K skal der heller ikke være den store forskel på de to mandskaber, ikke større end den mestendels udjævnes af Utrechts hjemmebane-fordel.

I den forbindelse er de to klubbers første møde i Napoli, som sluttede 0-0, men som Utrecht værende det mest pågående mandskab af de to, heller ikke uinteressant.

Utrecht har ganske vist mistet noget form over den seneste måned til to, men ofte er hjemlige præstationer, gode som dårlige, meget vanskelige at overføre til europæiske kampe, så man bør ikke nødvendigvis lægge så meget i det.

Jeg har for egen rulle kastet to af fem mulige units efter Utrecht på Asian Handicap +0,25. Pris og linie er meget venligt sat af bookierne, synes jeg.

  • Høj tilbagebetaling
  • Mange asian handicap linier
  • Tidlige odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 18. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:45 Lille - Aston Villa: Flest hjørnespark Lille
1,90
Placer Bet
21:00 Atalanta - Liverpool: Over 5,5 hjørnespark af Liverpool
1,83
Placer Bet
21:00 West Ham - Bayer Leverkusen: Over 0,5 Mohammed Kudus skud på mål
1,90
Placer Bet
Lørdag 20. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
16:00 Sheffield U. - Burnley: 2
2,40
Placer Bet
Søndag 21. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
14:00 Viborg - Lyngby: 1
1,82
Placer Bet
17:00 Sandefjord - Lillestrøm: 2
2,40
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback