18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Usti nad Labem - Lisen: Dobbeltchance: X2

Match center
20. juni 2020 kl. 17:00 - Fodbold, Tjekkiet - FNL
17. jun. 2020 kl. 23:32 (Opdateret 20. jun. 2020 kl. 18:52) 17/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)
Chance (1-X-2): 45-30-25%
Betvalue: 112,20%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 0-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Trænerfyring og formmæssigt frit fald giver point til gæsterne

I den andenbedste, tjekkiske række er bund- og midterholdene ofte mere jævnbyrdige og kampene i mellem dem tættere, end oddset antyder. Siden genopstarten er der spillet 29 kampe mellem hold fra midten af tabellen. I 22 af dem - svarende til godt 75% - har underdogen fået point. Her ser jeg nærmere på en kamp, hvor blandt andet kaos på trænerbænken såvel som vidt forskellige formkurver siger oddssætningen imod og skaber værdi på udeholdet.

Det taler for spillet (eller derfor er holdene tættere end oddset indikerer)

 • Líšeň fortsætter med at imponerer efter coronapausen. Onsdag aften tilkæmpede man sig hjemme et fuldt ud fortjent point mod ligaens absolutte førerhold fra Pardubice efter en flot og overbevisende fight, hvor man både kontrollede og pressede godt på gennem hele anden halvleg. Lillebroren fra Brno viste endnu en gang, hvor svære de er at slå uanset, hvem de møder.
 • Hjemmeholdet er omvendt inde i en svingende og turbulent periode. I seks kampe er det blevet to sejre på hjemmebane mod Vlasim (nr. 13) og Dukla Para (nr. 4), men også fire nederlag, herunder et 23-nederlag på hjemmebane til Varnsdorf (nr. 14) og et udebanenederlag til Solokov (nr. 15).
 • Dét kostede mandag cheftræneren sin post. Klubdirektøren har for nuværende overtaget træneransvaret i samarbejde med den nu tidligere cheftræners assistenter. Onsdag gik man derpå ud og tabte 31 ude til det absolutte bundhold fra Vitkovice.
 • Líšeň er generelt et udmærket udehold og især mod hold fra midten af tabellen. Man har endnu ikke tabt på udebane til mandskaber placeret otte eller dårligere (Usti nad Labem ligger nr. syv). Tværtimod er det blevet til fire sejre og to nederlag i disse kampe. Gæsterne har endvidere på kun tabt én ud af de seneste fem opgør på fremmed græs, hvilket det var til Viktoria Zizkov, der tilhører subtoppen i ligaen. I deres seneste udekamp vandt Líšeň 10 over Prostejov, der er et mindst ligeså godt hjemmehold som Usti nad Labem. Denne sejr var overbevisende, idet man stort set holdt modstanderne fra chancer, ligesom tilfældet også var i kampen mod Pardubice.
 • Til trods for generelt at være et solidt hjemmebanehold, har Usti nad Labem præsteret flere mærkværdige skæverter denne sæson. For eksempel har man ikke formået at vinde på hjemmebane over nogen af de tre nederstplacerede hold.
 • Der er kun to point til forskel i mellem de to hold i tabellen.
 • Ligesom Líšeň kan Usti nad Labem heller ikke nå noget i den restende del af sæsonen. At bedømme ud fra deres resultater, håndterer de ikke manglen på meningsfulde målsætninger ligeså vel som gæsterne.
 • Efter Líšeňs flotte resultat og Usti nad Labems brøler onsdag aften, kommer oddset på førstnævnte helt sikkert til at falde. Inden priserne bliver korrigerede er der værdi at hente i åbningsoddsene.

Hold øje med

 • Usti nad Labems trænersituation. Det vides ikke, hvornår en afløser forventes klar.
 • Mod hold fra, hvad jeg betegner midten af tabellen må Usti nad Labem siges at have klaret sig godt denne sæson. De har fem sejre, én uafgjort og to nederlag.
 • Der er nu tilladt 2.500 tilskuere på stadion i Tjekkiet, hvilket må forventes at styrke hjemmebanefordelen på ny.
 • På udebane har Líšeň som sagt ikke tabt til hold uden for top seks. Mod top sekshold har man til gengæld tabt fem ud af seks kampe. Hjemmeholdet fra Usti nam Labem ligger syver, og det skal således vise sig, som de hører til den del af tabellen, som Líšeň kan kringle ude eller ej.
 • Jeg har kun set kampsammendrag af Usti nam Labems kampe. Mit kendskab til dem er derfor ikke på samme niveau som det eksempelvis er med Líšeň.
 • Kampen her spilles blot tre dage efter holdene sidst var i aktion. Rotationer er derfor at forvente.

Holdnyt

Usti nam Labem: Vojtech Brak (centerforsvar, fast) har været ude de sidste seks spillerunder og kan også være fraværende til kampen her. Det samme gælder for højre back, Marek Strada (rotation). Jan Peterka (centralmidt, fast) var ikke med i truppen til hjemmeholdets seneste kamp. Jeg har desværre ikke været i stand til at finde nogen årsag hertil. Opdateres…

SK Líšeň: Udeholdet har efter kampen mod Pardubice ingen nye skader. Ej heller ser de ud til at få nye spillere i karantøne. Derfor bør de i princippet kunne stille i stærkeste opstilling. Opdateres…

Kilder

Soccerstats, fkusti.cz, sklisen.com, fnliga.cz, transfermarkt og FotMob.

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback