18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Ústí nad Labem - FK Fotbal Třinec: 1

28. juni 2020 kl. 17:00 - Fodbold, Tjekkiet - FNL
26. jun. 2020 kl. 14:51 (Opdateret 28. jun. 2020 kl. 18:55) 26/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)
Chance (1-X-2): 53-25-22%
Betvalue: 111,30%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

FNL, 27. spillerunde

Coronaspøgelset spøger på ny

Det er et hjemmehold i modvind, der søndag eftermiddag tager imod gæsterne fra Trinec. Trinec er ligeledes et hold i krisen, men på grund af COVID-19 nu også et hold, der hverken har spillet kamp eller trænet i mere end en uge. Usti nad Labem får således dårligt en bedre mulighed for for alvor at vende skuden og igen at komme på sejrskurs, og givet de usædvanlige omstændigheder, hvori modstanderen befinder sig, virker 2.10 til at være et rigtig – endog rigtig, rigtig – flot odds.

OBS: Da en Trinec-spiller testede positiv for COVID-19 i sidste uge, er det endnu ikke afgjort, hvorvidt kampen spilles eller ej. Det bliver endeligt afgjort lørdag, når de nyeste prøveresultater ligger klar. Den øvrige Trinec-trup bestod deres tests taget d. 22. juni, og således det tegner til, at opgøret finder sted. (Opdatering: Se kommentarsporet.)

Det taler for spillet

 • Jeg har de seneste uger været gevaldigt efter Usti nad Labem, der siden genopstarten har skuffet fælt med en række dårlige resultater (22-3). Dog var der i sidste runde endelig spillemæssig fremgang at spore i en livlig 3-3-kamp ude mod Chrudim. Kan hjemmeholdet bygge videre herpå, har de her i opgøret mod Trinec gode chancer for en sejr. De får i hvert fald ikke en oplagt mulighed.
 • 18 juni testede én af Trinecspillernes nære familiemedlemmer positiv for COVID-19, og siden da er alle holdets kampe blevet udsat. Trinec har således ikke deltaget i de seneste 3 spillerunde. Efterfølgende viste spilleren sig også at være smittet, hvorpå den øvrige trup blev sent i karantæne. 25 juni igen fik lov at træne, men kun individuelt. Trinec har med andre ord ikke været i stand til at træne sammen som hold i mere end en uge og kommer umiddelbart heller ikke til det inden kampstart – i hvert fald ikke mere end en enkelt gang – da det først afgøres lørdag, én dag før selve opgøret, hvorvidt kampen bliver afviklet eller ej.
 • Det tjekkiske marked åbnede med 1tallet til odds 1.90. Det er siden faldet til 1.80. Det internationale og danske marked ligger et godt stykke over. Det virker forunderligt, at man ikke skulle være klar over situationen i Trinec, men jeg kan umiddelbart ikke finde anden grund til forskellen.
 • Inden Trinec igen måtte indstille deres spillemæssige aktiviteter på grund af corona, var holdet i en temmelig forfærdelig forfatning. De 6 kampe, man nåede at spille, resulterede i blot én sejr, to uafgjorte og tre nederlag i dén rækkefølge vel at mærke. Selvom det skal siges, at modstanden var hård og resultaterne som sådan ikke er håbløse, ændrer dette dog ikke på, at det også rent spillemæssigt haltede gevaldigt.
 • I vinterpausen mistede Trinec to offensive profiler. Siden da har holdet haft det svært offensivt. I forårets 7 kampe har man kun scoret 5 gange. Samtidig har man indkasseret hele 14 mål (dog 5 heraf i én og samme kamp).
 • Trinec er uden sejr i deres seneste 6 udebanekampe, hvoraf man har tabt to. Mod hold fra den bedste halvdel har man tabt 5 ud af sæsonens 7 udebanekampe og kun præsteret én sejr – en sejr der ligger helt tilbage i sæsonens første spillerunde.
 • Usti nad Labem er et ganske fint hjemmehold, dog ingenlunde overbevisende med en statistik på 54-4 for sæsonen. Imod hold fra midten af tabellen har man imidlertid blot tabt én ud af 8 kampe. Alle 5 hjemmebanesejre er hentet mod sådanne madskaber.

Det skal du holde øje med

 • Da Trinec ikke har spillet kamp siden d. 15. juni, må det forventes, at spillerne er langt mere friske og veludhvilede end modstanderne, der – præcis som de øvrige hold – har haft et tætpakket program at se til.
 • Umiddelbart inden 24. spillerunde afbrød Usti nad Labem samarbejdet med deres cheftræner. Siden da har klubdirektøren stået i spidsen for holdet. Det er langt fra, som også Usti nad Labem seneste 3 resultater (02-1) og spil viser.
 • I sidste hjemmekamp, så Usti nad Labem totalt ufarlige ud – endog imod et relativt decimeret mandskab fra SK Lisen. Man var på ingen måde i stand til at lukke den kompakte Lisendefensiv op. I opgøret her forventer jeg, at Trinec ligeledes vil forsøge at stille sig dybt og kompakt, og dét kan blive en udfordring for hjemmeholdet.
 • For et midterhold at være er Trinec statistisk set ikke dårlige på udebane med 3 sejre, 4 uafgjorte og 5 nederlag for sæsonen. Man har med andre ord vist, at man godt kan. (Bemærk dog igen at forskellen på foråret og efterårets resultater er til at føle på.)
 • Da Trinec ikke har været i aktion i de seneste 3 spillerunder, kan holdet ikke sige fra fri for at være i nedrykningsfare. Inden denne spillerunde er der 7 point ned til stregen med 4 spillerunder tilbage for konkurrenternes vedkommende. Trinec har naturligvis selvsamme 3 opgør i hånden, men i sidste ende kan overlevelsen afhænge, hvordan man leverer i de udsatte kampe. Som sådan har gæsterne en klar motivation ind til opgøret her. Spillerne må ligeledes være sultne efter at komme på græs igen. Hjemmeholdet derimod kan hverken nå fra eller til og har kun æren og hjemmebanepublikummet at spille for.

Trupnyt

Usti nad Labem: Hjemmeholdet har ingen mand i karantæne. Vojtech Brak (CF, fast) har været ude i længere tid og var heller ikke med i onsdagens kamp. Det samme gælder Marek Strada (HB, rotation). Til gengæld var anfører, Jan Peterka (DM, fast), tilbage. Holdet pådrog sig tilsyneladende ikke nogen nye skader i seneste spillerunde.

Trinec: Så vidt jeg har kunnet finde frem til, har udeholdet ingen mand i karantæne (foruden – naturligvis – den COVID-19-ramte spiller, hvis identitet forbliver ukendt). Hvad angår truppens skadessituation, var Trinec uden deres førstemålmand i holdets seneste opgør. Hvad de seneste næsten 14 dages pause har betydet, er uklart. Jeg har som udgangspunkt vurderet spillet på baggrund af en antagelse om, at gæsterne kan stille i stærkeste opstilling. Trupnyt opdateres, såfremt nye oplysninger skulle dukke op. 

Kilder

soccerstats, fnliga.cz, transfermarkt samt fotbaltrinec.cz og fkusti.cz.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback