18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : USA - Rusland: Kevin Durant laver en double-double? JA

Match center
9. september 2010 kl. 17:00 - Basketball, International - VM
Opdateret
0
En gut fra Århus på 24 år der blot er en stor fan af NBA gamet og kulturen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance: 21%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 4,76
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Unibet.com -> Basketball -> Statistiske væddemål
Spillet går ud på at Kevin Durant skal producere i double cifre i to vilkårlige kategorier af hhv. assists, rebounds, point, block shots

Kevin Durant har haft et meget afslappet VM indtil videre, da USA har kørt alt modstand over og Mike Krzyzewski har ikke tøvet med at spare ham frem til de hårdere kampe der gerne skulle komme fra nu af.
Det har betydet 23 min/kamp og blot én double-double ud af seks kampe.

Nu møder USA så Rusland der slog New Zealand ud i 1/8-finalen uden besvær, men USA skal være klare favoritter igen til dette opgør. Rusland kan dog give USA kamp med deres højde og med en træner (David Blatt) på sidelinjen der orkestrerer et fantastisk forsvar.

I den forbindelse kunne Mike Krzyzewski blive nødt til at holde sin superstjerne, Kevin Durant, længere på banen og det er her mulighederne for en double-double forstærkes kraftigt.
Durant spiller hovedsageligt PF positionen på landsholdet og med sine 6’9 udgør han en glimrende rebounder der allerede tager 6 reb/kamp med de begrænsede minutter han har fået på banen turneringen igennem.

Han er uden tvivl en af de bedste i verden til at putte point på tavlen så det er ikke i den kategori man skal være bange for under double cifre, da han er den mest scorende amerikaner med 17,7 pts/kamp.


Kevin Durant, SF/PF, Oklahoma Thunder

KD havde en break out NBA sæson i fjord, hvor han blev den yngste nogensinde til at vinde mest scorende titlen (30,1 pts/kamp) og var med til at føre sit hold til play offs, hvor man blev slået ud af Los Angeles Lakers der senere hen vandt det hele.

Som sagt har KD haft en VM turnering der ikke har krævet mange anstrengelser fra hans side og har ikke spillet over 20 min i de seneste tre kampe (Iran, Tunesien og Angola).

Jeg tror på at Rusland kan give USA mere modstand end de foregående tre modstandere og man så også i den eneste kamp, hvor USA blev testet var imod Brasilien og det var her KD diskede op med en double-double (27 pts og 10 reb).

Dog er chancen rimelig for at USA igen får en stor sejr og at KD spiller under de 20 min igen, men jeg synes at sandsynligheden for at Rusland kan hænge på er ret fin og jeg vil til hver en tid ligge penge på odds 5 for at verdens mest talentfulde basketball spiller laver en double-double.

Selcuk Yildirim

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback