18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
2. februar 2020 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Dacia Arena - Stadio Friuli    Marco Di Bello
29. jan. 2020 kl. 15:28 (Opdateret 2. feb. 2020 kl. 22:39) 29/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (21)
Chance (1-X-2): 15-25-60%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 0-2
Bethard Spil nu hos Bethard
Inter skal i gang igen og det bør de have gode muligheder for mod svingende Udinese. Gæsterne fra Milano har spillet uafgjort i de seneste tre opgør det er ikke godt nok, men man bør træde i karakter her mod en modstander som er til at tale med.
Det taler for
 • Inter skal tilbage på sporet og med Juves nederlag i Napoli er man forsat kun tre point efter i tabellen, og dermed forsat i spil til årets scudetto.
 • Udinese har tabt de seneste to opgør, og var dårligt spillende i udekampen i Parma senest hvor intet fungerede.
 • Gæsterne fra Milano har et mandskab og en trup som er på et andet niveau end hjemmeholdet, og det bør man kunne udnytte.
 • Udinese kommer nomalt til kort mod de store mandskaber i Serie A, og kan ikke være med når tempoet bliver skruet op.
 • Træner Antonio Conte ved at det er ved at være sidste chance med at smide point væk hvis mesterskabet skal til Milano i år, og det bør spillerne også vide.
 • Inter kommer til Udine i næsten stærkeste opstilling.
 • De seneste fem indbyrdes opgør i det norditalienske har Inter har vundet de fire, og spillet et opgør uafgjort.
Hold øje med
 • Inter har et Coppa Italia opgør onsdag aften hjemme mod Fiorentina, og hvor nogen af de faste startere kan få spilletid.
 • Inter har skuffet på det seneste hvor uafgjort ude mod Lecce og hjemme senest mod Cagliari ikke er godt nok.
 • Lautaro Martinez i angrebet er i karantæne til opgør, hvilket er en svækkelse for milanerserne.
 • Udinese de skal ikke underholde i dette opgør, og vil med står sandsynlighed stå meget kompakt.
 • Inter har som set på det senest tit med at skuffe mod de mindre mandskaber.
Oddsmarked

Bethard er i odds 1,74 og spillet åbnede i odds 1,63, Nordicbet og Unibet er begge i odds 1,72.

UDINESE: Hjemmeholdet har tabt de seneste to opgør ude mod Milan og Parma, og specielt det seneste opgør i Parma var man bestemt ikke særlig godt spillende i forhold til hvor godt man gjorde det ugen før i Milano, hvor Milan først scorede til 3-2 sidst i opgøret.

Udinese har ni point ned til Spal som er tredjesidst i tabellen og derfor er alarmklokkerne endnu ikke begyndt at ringe i kampen om overlevelse i denne sæson, men det er klart et par nederlag mere, og de andre mandskaber i bunden henter point så vil Udinese komme i problemer, ganske enkelt fordi de svinger meger.

Til søndagens opgør mod Inter hvor man er underdogs vil man fint kunne leve med en pointdeling, men det kræver at man spiller bedre end det seneste opgør, man har dog med at komme i problemer mod de store mandskaber i Serie A, og hvor det før er blevet til lussinger, og det ligner en meget vanskelig opgave mod et mandskab som man bestemt ikke har nemt mod når de tørner sammen i Udine.

Udinese hjemmebanestatistik: 5-2-3, målscore 10-10.

Trupnyt: Udinese har ikke vigtige fravær til opgøret.

Udineses forventede startopstilling: 5-3-2: Musso- Stryger Larsen, Becao, Ekong, Nuytinck, Sema- De Paul, Mandragora, Fofana- Lasagna, Okaka.

INTER: Tre uafgjorte resultater i de seneste tre spillerunder det er ganske enkelt ikke godt nok hvis man skal vinde årets mesterskab, at det blev til et uafgjort resultat hjemme mod Atalanta det er der ikke så meget at sige til da Bergamo-klubben er stærkt spillende igen i denne sæson, men 1-1 ude mod Lecce og senest 1-1 hjemme mod Cagliari det er ikke den måde man vinder årets scudetto på.

På to spillerunder overhalede Juventus fire point ind på Inter, men da Juventus overraskende tabte i Napoli sidste weekend, og Inter som sagt fik et point mod Cagliari er man kun tre point efter Den Gamle Dame, men både ledelsen og ikke mindst træner Antonio Conte ved at de her udfald vil ikke komme weekend efter weekend fra Juves side, og derfor skal man tilbage på sporet og allerede i dette opgør.

Fokus er på Serie A og derfor forventer jeg ikke at man spiller med de faste startere i aftens pokalkamp mod Fiorentina, man må undvære Lautaro Martinez til søndagens udekamp er det dum rødkort mod Cagliari det er en svækkelse, men man har så mange strenge at spille på og truppen har så meget power at det bør man kunne overleve, om Christian Eriksen kommer i spil fra start tror jeg ikke umiddelbart på, men det bliver med stor sandsynlighed til en plads på bænken.

Inters udebanestatistik: 8-2-0, målscore 23-10.

Trupnyt: Lautaro Martinez(fast) i angrebet er i karantæne, Brozovic(fast) på den centrale midtbane er tvivlsom.

Inters forventede startopstilling: 3-5-2: Handanovic- Skriniar, De Vrij, Bastoni- Young, Barella, Valero, Sensi, Biraghi- Lukaku, Sanchez.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, udinese.it, tuttomercatoweb.com, inter.it, sportnotizie24.com

 • MobilePay indbetalinger
 • Overskuelig hjemmeside
 • Hurtig support

Kommentarer

Feedback