18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Udinese - Cagliari: Begge hold scorer: Ja

Match center
21. december 2019 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Dacia Arena - Stadio Friuli    Marco Piccinini
19. dec. 2019 kl. 10:16 (Opdateret 21. dec. 2019 kl. 16:57) 19/12
253
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)
Chance: 62%
Betvalue: 105,40%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert: 2-1
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det er to mandskaber som finder vej til målet, og samtidig også lukker mål ind. Udinese er et af de mindst scorende hold i Serie A i denne sæson og det kan give problemer, men begge jagter point og det bør betyde mål og offensivt spil.
Det taler for
 • Cagliari har gang i en drømmesæson og er det anden mest scorende mandskab i Serie A indtil videre.
 • Det sardinske mandskab har scoret i femten af sæsonens første seksten kampe.
 • Tolv af Cagliaris første seksten opgør i denne sæson har begge mandskaber scoret, og i de seneste fem har begge hold scoret.
 • Udinese har været til at tale med defensivt igen i denne sæson, og i tre af de seneste fire spillerunder har begge mandskaber scoret.
 • Cagliari har gjort det godt ude, hvor både Napoli og Atalanta er blevet besejret, og Udinese mangler Samir i midterforsvaret hvilket svækker dem.
 • Gæsterne må stille med Rafael som er tredjemålmand til opgøret, hvilket er en svækkelse.
 • Cagliari spiller meget offensivt, og det bør Lasagna, Okaka og De Paul kunne udnytte.
 • Udinese har scoret fem mål i de seneste to hjemmekampe.
Hold øje med
 • I de to af de seneste tre indbyrdes opgør i Udine har begge mandskaber ikke scoret.
 • Fire af Udinese første otte hjemmekampe i sæsonen har begge mandskaber ikke scoret.
 • Udinese har tidligere i sæsonen holdt nullet på hjemmebane mod Milan, Bologna og Torino.
 • De to mandskaber spiller normalt meget tæt opgør mod hinanden, og begge kan leve med et point og det kan betyde en forsigtig tilgang til opgøret.
 • Udinese har KUN scoret elleve mål indtil videre i denne sæson, hvilket langtfra er imponerende.
Oddsmarked

Spillet åbnede i odds 1,70 hos Bet355 samme odds findes hos Bwin og Nordicbet, mens en toneangivende licensløs bookmakere endnu ikke har spil ude på dette udfald.

UDINESE: Der er igen i denne sæson kaos i den norditalienske klub, jeg skrev i min Serie A optakt i sommers at Udinese kunne komme i problemer igen i denne sæson, og det er tilfældet med en trænerfyring, og med Luca Gotti på trænerbænken som er brandslukker i klubben.

Det ser ud til at klubejeren Giampaolo Pozzo har mere fokus på engelske Watford som ham og sønnen også ejer, og hvor det er samme kaos som i Udinese.

Der skal ganske enkelt til at ske noget snart, og det her må blive sidste opgør med Luca Gotti i spidsen for Udinese, et point i de seneste fire spillerunder og to point ned til Brescia som er tredjesidst i tabellen gør at Udinese kan tag turen ned i Serie B i denne sæson, da man samtidig også scorer alt for lidt og kun Spal har gjort det dårligere.

Det ligner en vanskelig opgave mod et Cagliari mandskab som har gang i en stor sæson, men Udinese skal have point på tavlen, og mod et mandskab som må stille med en tredjemålmand så bør man kunne spille sine kort ordentligt og udnytte at gæsterne er svækket.

Udineses hjemmebanenstatistik: 3-2-3, målscore 5-9.

Trupnyt: Samir(fast) i midterforsvaret er skadet, Jajalo(fast) på midtbanen er også skadet, og svenske Sema ligeledes på midtbanen er tvivlsom til opgøret.

Udineses forventede startopstilling: 5-3-2: Musso- De Maio, Troest Ekong, Nuytinck, Becao. Stryger Larsen- Fofana, Mandragora, De Paul- Lasagna, Okaka.

CAGLIARI: Den sardinske klub fylder 100 år i 2020 og det har været en af grundende til at man har hentet et par gode navne til større priser end man normalt ser fra Cagliaris side på transfermarkedet. 

Man kan indtil videre kun tag hatten af for Cagliari de har været årest store overraskelse i Serie A, men har bestemt også haft heldet på sin side i flere kampe blandt andet mod Napoli, Sampdoria og Sassuolo, hvor det blev til syv point, og måske kun skulle været blevet til nul point.

Om det bliver til europæisk fodbold i den kommende sæson er meget svært at sige, det kræver at man forsætter den samme stime som i efteråret, hvor man har imponeret og samtidig har måtte undvære Cragno i målet og ikke mindst vigtige Pavoletti i angrebet to store profiler, men det har man slet ikke kunne se eller mærke at de ikke har været med.

Man er uden Olsen i målet igen han fik fire dags karantæne for slaget mod Lapadula i Lecce-Cagliari, hvilket betyder at tredjemålmanden Rafael igen vogter målet, yderligere er Nandez ude på midtbanen med karantæne. Jeg synes Cagliari er små favoritter i lørdagens udekamp og har bestemt de våben som skal til for at straffe et kriseramt hjemmehold.

Cagliaris udebanestatistik: 3-4-0, målscore 12-7.

Trupnyt: Olsen(fast) pga Cragno er langtidsskadet er i karantæne og Nandez(fast) på den centrale midtbane er ligeledes i karantæne.

Cagliaris forventede startopstilling: 4-3-2-1: Rafael- Cacciatore, Pisacane, Klavan, Pellegrini- Ionita, Cigarini, Rog- Nainggolan- Joao Pedro, Simeone.

Chancevurdering: Over-Under 2,5 Mål: 52-48.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, udinese.it, tuttomercatoweb.com, cagliaricalcio.com, unionesarda.it

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback