18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Udinese - Atalanta: 2

Match center
28. juni 2020 kl. 19:30 - Fodbold, Italien - Serie A
Dacia Arena - Stadio Friuli    Marco Di Bello
25. jun. 2020 kl. 09:50 (Opdateret 28. jun. 2020 kl. 21:21) 25/06
310
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)
Chance (1-X-2): 13-17-70%
Betvalue: 105,70%
Spilbar ned til odds: 1,43
Rigtig/forkert: 2-3
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint
Atalanta er sprudlende i øjeblikket og bør have gode muligheder for tre point i Udine. Udinese vil med stor sandsynlighed stå meget defensivt, men gæsterne er skræmmende i det offensive og er på et niveau eller to over hjemmeholdet.
Det taler for
 • Atalanta er sprudlende i denne sæson, og har vundet de to første opgør efter coronapausen mod Sassuolo og Lazio.
 • Det første opgør mellem de to mandskaber i Bergamo sluttede med en 7-1 sejr til Atalanta.
 • Udinese er uden sejr i ni spillerunder, og tabte senest i Torino og har det generelt med at komme i store problemer mod de store, og hvor det er blevet til et par store nederlag i denne sæson.
 • Atalantas offensiv er skræmmende og det pres man lægger over hele banen kan give Udinese store problemer som det var tilfældet tilbage i oktober.
 • Gæsterne fra Bergamo har haft et godt tag på Udinese i de seneste par sæsoner, og har vundet de seneste fire indbyrdes opgør mod norditalienerne.
 • Skal Atalanta slutte i Top4 og med i det fine Champions League selskab igen i den kommende sæson så er dette et must win opgør.
 • Udinese er svækket til opgøret da man må undvære vigtige Mandragora på midtbanen, samt argentisnke De Paul i det offensive.
 • Atalanta har kun tabt en udekamp indtil videre i sæsonen, og har blandt andet spillet uafgjort ude mod Inter, Napoli og Lazio, og besejret Roma.
Hold øje med
 • Udinese vil med stor sandsynlighed stå meget kompakt i det defensive.
 • Udinese har kun tabt et opgør i de seneste fem spillerunder, og det var i onsdagens udekamp i Torino.
 • Gæsterne fra Bergamo har dummet sig i denne sæson, hvor man har været store favoritter blandt andet hjemme mod Cagliari og Spal, og ude mod Bologna.
 • Udinese har kun tabt et opgør i de seneste syv hjemmekampe på Dacia Arena, og henter generelt de fleste point på hjemmebane.
Oddsmarked

Cashpoint er i odds 1,51 på Atalanta, mens Bet365, 888sport og Leovegas alle er i odds 1.50 på udesejren og oddset er faldende de fleste steder.

UDINESE: Hjemmeholdet ligner igen i denne sæson et mandskab som skal kæmpe hårdt for overlevelse i Serie A, man er uden sejr i de seneste otte spillerunder, og har kun tre point ned til Lecce som er tredjesidst i tabellen, og i de kommende to kampe venter Atalanta hjemme og Roma ude, og i søndagens hjemmekamp må man undvære både Mandragora på midtbanen og De Paul i det offensive hvilket svækker Udinese.

Gæsterne fra Bergamo er på et niveau eller to over hjemmeholdet, hvilket man også så i det første opgør mellem de to mandskaber og hvor Udinese måtte rejse hjem med et 7-1 nederlag efter at man ellers var kommet foran, og i det seneste opgør i Torino havde man mest boldbesiddelse, chancer og hjørnespark men måtte alligevel rejse hjem med et 0-1 nederlag.

Udineses store problem i denne sæson er at man scorer for lidt og ikke udnytter chancerne, man er det andet mindst scorende mandskab i Serie A, og bliver tingene ikke ændret så kan man ikke undgå at komme med i nedrykningskampen, og mod et stærkt mandskab som Atalanta kan gæsterne lukke ned for hjemmeholdet, og især De Pauls fravær kan få betydning få Udineses offensiv, og det ligner en meget vanskelig opgave søndag aften på Dacia Arena.

Udineses hjemmebanestatitik: 5-4-4, målscore 10-12.

Trupnyt: De Paul(fast) i det offensive er i karantæne og Mandragora(fast) på den centrale midtbane blev skadet i tirsdagens udekamp i Torino, det er to vigtige brikker som hjemmeholdet må undvære til søndagens svære hjemmekamp.

Udineses forventede startopstilling: 3-5-2: Musso- De Maio, Nuytinck, Samir- Larsen, Walace, Jajalo, Fofana, Sema- Okaka, Lasagna.

ATALANTA: Gæsterne kommer med to friske sejre efter at have besejret Sassuolo med 4-1 og formstærke Lazio med 3-2 i onsdagens hjemmekamp efter at man havde været bagud med 0-2, men en stærkt anden halveg gjorde at tingene blev vendt og man fortjent fik tre point efter spil og chancer.

Atalanta har været sprudlende igen i denne sæson, og med seks point ned til Roma på femtepladsen og mere stabilitet end romerne så bør man have gode muligheder for at spille sig i Champions League igen til den kommende sæson, men arbejdet er forsat ikke gjort færdigt og derfor er søndagens opgør vigtigt for Atalanta og et must win opgør.

Man kan sætte en smule mere afstand til Roma i tabellen med en sejr, og især hvis romerne smider point i Milano mod Milan, og derfor skal man ikke forvente rotation hos Bergamo mandskabet da man går fuldt og fast efter en top 4 placering, og som man spillede i onsdagens hjemmekamp og med den farlige offensiv og ikke mindst stærke midtbanen, så bør man have gode muligheder for at overmatche Udinese på samtlige pladser, og hente tre point med hjem til Bergamo.

Atalantas udebanestatik: 8-4-1, målscore 37-15.

Trupnyt: Atalanta kan til søndagens opgør stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

Atalantas forventede startopstilling 3-4-2-1: Gollini- Toloi, Palomino, Djimsiti- Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens- Gomez, Malinovskyi, Zapata.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, Tuttomercatoweb.com, udinese.it, corrieredellosport.it, atalanta.it

 • Markeds-leder på store ligaer
 • Stabile odds
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback