18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tyrkiet - Italien: Draw no bet: 1

Match center
11. juni 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - EM
Stadio Olimpico, Rome (neutral)    Danny Makkelie
27. maj. 2021 kl. 15:19 (Opdateret 11. jun. 2021 kl. 22:52) 27/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (17)
Chance (1-X-2): 15-24-61%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 5,07
Rigtig/forkert: 0-3
Unibet Spil nu hos Unibet

Italien er favoritter i EM åbningskampen, men hvor er værdien? Det italienske landshold har ikke tabt en officiel kamp, spillet i Italien, siden 1999, men tyrkerne kommer med en stærk trup, som på en god dag, godt kan matche italienerne. Begge parter har yderst konsoliderede defensive profiler, hvorfor man kan forvente en taktisk affære. Tyrkiet har vist, at man kan spille disse kampe med høj koncentration, og rammer man en god dag, bør en sejr til tyrkerne ikke virke som utopi. 

Det taler for spillet:

 • Defensivt, hører Tyrkiet uden tvivl med i den bedste kategori, hvor man med Söyüncü og Demiral i forsvaret, sjældent giver plads til modstanderne. 
 • I de seneste år har Tyrkiet forvandlet sig fra et meget "sløset" hold til et meget velorganiseret hold med en klar gameplan. 
 • Tyrkiet har "øvet" sig i at blive bedre til at bryde defensivt stærke hold. Man både slog Norge, Holland og Frankrig - for at nævne nogle af de defensivt stærke - ved dødbolde og skud udefra. 
 • Tyrkiet har vist, at de sagtens kan slå de store hold. Man slog for nyligt Holland i VM kvalifikationen, og slog Frankrig i EM kvalifikationen. 
 • En uafgjort er som udgangspunkt ikke dårligt for nogle af parterne, da man for guds skyld ikke må lægge ud med et nederlag. Her kan marginalerne afgøre kampen, og med Tyrkiet har man flere gange set, at det kan gå hen og blive en fordel. 
 • Burak Yilmaz er uden tvivl Tyrkiets stærkeste våben. Han kommer med en enorm selvtillid på kontoen, eftersom han lige har vundet franske Ligue 1 med Lille. Desuden er han sammen med Neymar og Mbappe nomineret til årets spiller i Frankrig. 

Hold øje med: 

 • På midtbanen er Italien klart stærkere end tyrkerne. En midtbane med Veratti, Barella og Sensi, står på papiret ret stærkt, når man sammenligner med Tyrkiets Tufan og Yokuslu. 
 • Selvom det tyrkiske forsvar er stærkt, kan en Immobile på en god dag, gøre livet surt for enhver forsvarsspiller. 
 • Kampen spilles i Rom, hvilket er en klar fordel for Italien. Det ville desuden være særdeles skuffende, hvis Italien skulle gå hen og tabe sin første kamp i gruppespillet på "hjemmebane". 
 • Italien taber ikke så let, og det er ved at være lang tid siden, de har tabt. De gjorde rent bord til EM kvalifiktationen, da de vandt samtlige 10 kampe. De vandt deres gruppe i Uefa Nations League, og de har desuden vundet deres første tre kampe i VM kvalifikationen. Italien har rent faktisk ikke tabt en officiel kamp, spillet i Italien siden 1999, da de tabte 2-3 til Danmark. 
 • Tyrkiet har aldrig vundet over Italien. De to har mødt hinanden 11 gange. De sidste to kampe er dog endt uafgjort, og de fleste kampe har været træningskampe. 

Holdene:

Italien: Spiller for spiller ser Italien måske ikke så "fænomenale" ud som de eksempelvis gjorde i 2006, men spilmæssigt har Italien virket meget solide, hvilket også har afspejlet sig i deres resultater i de seneste år. Det er en stærk midtbane med spillere som Veratti, Jorginho, Sensi, Barella. Førstnævnte var godt nok spået en del usikkerhed pga. en skade, men blev alligevel udtaget, og efter Tjekkiet kampen, sagde Mancini, at han håbede på Veratti blev klar til Tyrkiet kampen. 
Udover en stærk midtbane, kan man også nævne Italienerne som exceptionelt gode til at holde modstanderne fra at score. Defensivt har de været yderst stabile i vejen op til EM, hvor de vandt 10/10 kampe og kun indkasserede 4 mål. Det var næstbedst efter Tyrkiet og Belgien, som indkasserede 3 mål i EM-kvalifikationen. Det er med andre ord to defensivt stærke mandskaber, der skal tørne ud i åbningskampen. 
Oppe i angrebet kan man helt sikkert forvente at se Immobile, der i de seneste 2-3 sæsoner har scoret mål på samlebånd for Lazio, og har også gang på gang vist, at han er italienernes førstevalg på angrebspositionen. På kanterne ser Insigne og Chiesa ud til at finde plads, mens Bernadeschi og Berardi kan være gode alternativer. 
Nede i forsvaret finder man nok rutinerede det rutinerede duo, Chiellini og Bonucci, som trods for manglende hurtighed, stadig kan noteres som nogle af de bedste til at positionere sig korrekt. 
 

Tyrkiet: I de sidste 25-30 år har det tyrkiske landshold været præget af høj- og lavkonjunkturer, hvor man i perioder har haft kvaliteter til at nå langt i turneringer. Man så det første gang i EM 2000, dernæst semi-finalen i 2002, hvorefter der kom en "fattig" periode. I 2008 var man igen i semi-finalen mod Tyskland til EM, mens det efterfølgende gik meget i stå. Da den rumænske træner Mircea Lucescu fik ansvaret for landsholdet, startede han nærmest en revolution, hvor han smed de gamle og afdankede spillere af truppen. Han inviterede en hel række unge ukendte spillere og trak gennemsnitsalderen ned til 21,5 år. Det krævede tålmodighed, hvilket er et ord, man skal lede længe efter i Tyrkiet, men Lucescu var insisterende og måtte faktisk træde af pga. de mange kritikere. Afløseren Senol Günes, som samtidig er en gammel kending fra VM succesen i 2002, har siden stort set brugt de samme spillere, som Lucescu valgte af tilbyde landsholdstrøjen. Söyüncü, Demiral, Celik, Meras, som forsvarskæden består af, har nu spillet sammen på landsholdet i 4-5 år. Det afspejler sig også tydeligt i spillet, hvor kemien blandt spillerne er til at mærke. Man har således slået rekord under EM kvalifikationen ved kun at indkassere 3 mål efter 10 gruppekampe. Tyrkiet har således EM's laveste gennemsnitsalder blandt alle holdende. 

Forventede  startopstillinger:

Italien: Donnarumma - Florenzi - Bonnuci - Chiellini (Acerbi) - Spinnazola - Sensi - Jorginho (Veratti) - Barella - Chiesa - Immobile - Insigne. 

Ps. Ser man tilbage på Italiens seneste 10-15 kampe, har der været en række rotationer, særligt i midterforsvaret og i angrebet. Chiellini og Bastoni kan komme på tale i midterforsvaret, mens Jorginho, Locatelli, Bernadeschi, Belotti, Kean og Pellegrini, er gode alternativer og kan komme på tale. Mere info kommer efter Italiens træningskamp mod Tjekkiet 4. juni. 

Tyrkiet: Cakir - Celik - Söyüncü - Demiral - Meras - Tufan - yokuslu - Calhanoglu - Karaman - Ünder (Yazici) - Yilmaz. 

Ps. Der kan komme enkelte ændringer på midtbanen, hvor Kahveci/Tekdemir måske får chancen i stedet for Yokuslu. Men ellers vil det højst sandsynligt være den ovenstående startopstlling, vi kan regne med at se. 

Oddsmarked/Spilovervejelser:

Italien er naturligvis favoritter, og meget taler for at de kan starte ud med en sejr, men i min optik er odds 1,58 til en Italiensk sejr for lav, mens Tyrkiet bliver gjort til større underdogs end de reelt er. Uafgjort er uden tvivl et tilfredsstillende resultat for tyrkerne, og kan man udnytte de få chancer, der måtte dukke op i kampen, er en sejr ikke langbortistan. Odds 5,60 til en Tyrkiet sejr og indskud retur ved uafgjort hos Mr. Green, 888sport og Unibet virker ret pænt. 
Under 2,5 mål i kampen kunne også overvejes, da begge hold nok vil lægge forsigtigt ud fra start. Med de defensive styrker in mente, kan det evt. scorende hold, stå kompakt

Kilder: Mackolik - Sporx - Transfermarkt - Dello Sport - BeInsport - Hürriyet. 

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback