Tour de Ski sprint fri: Maiken Falla vinder

30. december 2017 kl. 10:00 - Langrend
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 80%
Betvalue: 112,00%
Spilbar ned til odds: 1,25
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Falla eller Nilsson har været top 2 i langt langt de fleste sprintene i ganske lang tid. Her erNilsson ikke med å da er Falla kæmpe favoritt. Falla har bare et par ganger været udenfor top 2 og sidst det skjedde var i Ruka, hvor det norske smøreteamet ødela.

Falla vil være mest motiveret for at viden sprinten og det er tvilsomt om hun fullfører touren. Mange af de andre løberne vil få andre distancer hvor de skal være i toppen for at kunne vinde touren sammenlagt.

Falla er ingen outsider til at vinde touren, men har brug for at fortsætte sin fine form før OL i februar.

Nilsson er ikke med. Det åbner op for at det kun er en favoritt. Det er få andre løbere som har sprint kvaliteter. De største utfordrerne bliver de amerikanske jentene som har startet sesongen meget lovende.

Falla blev nummer to her under touren forrige sesong, bag Matveeva som heller ikke er med.

Falla har været i god form også denne sesongen og det passer hende selvfølgelig fint at sprinten ligger først. Så kan hun fokusere 100% på den og tage resten af touren som en forberedelse på OL.

Alle bookmakere jeg har sjekket ligger på 1.40 og Falla vinder 8/10 sprint som situation er nå - uden Nilsson.

Jeg er mest spent på de amerikanske løberne og det er svært at få øje på hvilke andre løbere som kan matche Falla Falla falder sjældent, men fald eller nok en usandsynlig smørebom kan selvfølgelig åbne op for en overraskelse lørdag.

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback