Tour de Ski 15km klassisk: Iivo Niskanen

31. december 2017 kl. 10:30 - Langrend
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05

Kommentarer (3)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 30%
Betvalue: 120,00%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Niskanen er regjerende VM mester på denne distancen og han er en af få løbere som har sin helt klart største styrke et type løb, klassisk intervall start. Han er klart bedst i klassisk og er bedst når han får gå sit eget løb i højt tempo. Han har en stor motor, har vist god form denne sesongen og er stort sett på pallen når det gåes klassisk intervall start.

Niskanen gik sidste løb på Lillehammer 3.december.  Der blev han nummer syv på skibyttet. 17 sekunder bag Klæbo. Et fint resultat for en som ikke er så god til fri.

Finnene stille ruden Heikkinen under Touren og planen er at droppe ud efter Oberstdorf.

Niskanen kan ikke hævde sig i sprint eller fri og fokuser mest på dette løbet.

Flere af de andre aktuelle vindere til dette løbet har haft en ustabil sesong.

Tønseth med stygt fald under pre season og han mistet en måneds træning. Dyrhaug har enda ikke fundet formen og Sundby har haft flere lege besøg hvor det blev konstatert problemer med luftvejene.

Niskanen blev nummer tre på denne distancen i Ruka. Klæbo vant. Han er ikke med.

Niskanen vant VM guld på denne distancen. Den gangen blev det gået to klassiske løb under touren og Niskanen blev ikke top 30 i nogen af de - de var begge i fellestart, men det fortæller måske at Niskanen kører samme oplegg i år, hvor han ikke legger så meget i touren.

Med OL om 1.5 måneder, så er det ikke søndag at formen skal være top - så det vil være usikkert hvordan hver enkelt løber står.

Niskanen er helt sikkert en topp 3 løber på denne distancen pt og hvis han ønsker det så vil han være med at kæmpe om sejeren her, men det er svært at vurdere hvor meget han legger i det.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback