18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tottenham Hotspur - Real Madrid: (AH: 0,0) 1

Match center
13. april 2011 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
White Hart Lane
13. apr. 2011 kl. 12:54 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 13/04
1
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 36-28-36%
Betvalue: 104,68%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
Kvartfinale, returkamp. White Hart Lane, London.

Efter 4-0-sejren i sidste tirsdags hjemmekamp, er Real stort set sikker på en semifinaleplads.

Spurs vil da nok forsøge sig (man skal have kræfter til en spændende ligaafslutning, men næste PL-kamp er først om en uge) – man ved jo aldrig; måske får Real en tidlig udvisning, ligesom det engelske hold fik i Madrid. Så mon ikke vi ser en engelsk offensiv fra start (selv om et enkelt spansk mål vil punktere håbet; Cristiano Ronaldo og co skal jo bare score ét mål; så skal Spurs op at vinde 6-1. Selv hvis Bale var i samme form som i efteråret - hvad han ikke er - ville det være meget urealistisk...)?

Og med Lennon tilbage, bør der blive fart over feltet (Crouch´ fravær er ikke en ubetinget svækkelse). For Spurs handler det også om at vise at første kamp var en uheldig undtagelse.

Real på sin side vil nok spille på kontra – og bør have gode chancer for at nette mod et usikkert Spurs-forsvar. Mourinho vil nok spare nogle stamspillere (ikke af hensyn til lørdagens relativt betydningsløse El Clásico, men af hensyn til de følgende Barca-brag), men det ser ud til at svække defensiven mere end offensiven (C. Ronaldo spiller dog næppe hele kampen).

Man skal have med at Real sagtens kan leve med et smalt nederlag (og at Spurs kun har tabt een hjemmekamp i denne sæson) – hellere dét end at få skader og advarsler.

Jeg satser på ettallet, men i respekt for Reals offensive evner tager jeg krydset i ed (odds 1) via asian handicap 0.

OVER/UNDER 2,5 mål: 57/43

FØRSTE KAMP

Real-Spurs 4-0

Tottenham var allerede svækket ved kampstart uden den pludseligt syge Lennon, og da den overtændte angriber Crouch på tåbelig vis (to grove og unødvendige frispark på Reals banehalvdel) blev udvist efter blot 15 minutter, var dét løb kørt. Da førte Real allerede 1-0, men scoren var næppe blevet 4-0 uden udvisningen der reelt slog Spurs-offensiven ihjel (Bale havde dog et par behjertede aktioner, blandt andet et skud i sidenettet).

Det er i øvrigt værd at bemærke at Cristiano Ronaldo var temmelig meget mere i hopla end jeg havde regnet med (han havde været ude med en skade siden 19. marts og skulle efter sigende stadig have chancer). Han var giftig fra start – og fik fortjent scoret til sidst.

STATISTIK

Real Madrid

Nr 2 i den spanske Primera. 24-4-3 (72-22). Ude: 10-4-2 (26-15)

CL-gruppespil: Suveræn førsteplads i Gruppe G med 16 point: 5-1-0 (15-2). Foran Milan (2-0-sejr hjemme, 2-2 ude), Ajax (2-0-sejr hjemme, 4-0-sejr ude) og Auxerre (1-0-sejr ude, 4-0-sejr hjemme).

1/8-finale mod Lyon: 1-1 ude og 3-0-sejr hjemme

Tottenham

Nr 5 i den engelske Premier League. 14-11-6 (44-36). Hjemme: 8-6-1 (22-12)

CL-kvalifikation: 2-3-tab ude, 4-0-sejr hjemme mod Young Boys

Gruppespil: Werder Bremen (2-2 ude, 3-0-sejr hjemme), Twente (4-1-sejr hjemme, 3-3 ude), Inter (3-4-tab ude, 3-1-sejr hjemme)

1/8-finale mod Milan: 1-0-sejr ude og 0-0 hjemmeFORM

Real Madrid

Real – der i forrige weekend led sæsonens første hjemmebanetab (0-1 mod Sporting Gijon) – fulgte lørdag op på hjemmesejren over Spurs med en 3-0-sejr i Bilbao. Og det selv om Marcelo, Carvalho, Alonso, Khedira, C. Ronaldo og Adebayor blev sparet fra start (C. Ronaldo, Alonso og Carvalho blev skiftet ind; og Ronaldo scorede).

Madrid-klubben er dog fortsat 8 point efter Barca - og mesterskabsløbet må nok siges at være kørt (det har Mourinho da også meldt ud). Med andre ord er den kommende lørdags hjemmekamp mod Barcelona en RELATIVT betydningsløs kamp. Langt vigtigere er nemlig næste onsdags pokalfinale mod selvsamme Barca, og naturligvis de kommende CL-semifinalekampe, også mod Barca.

El Clásico er El Clásico, men nogle Clásicos er altså vigtigere end andre...

Jeg tror derfor ikke Mourinho mod Spurs vil spare folk af hensyn til lørdagens kamp. Men han skal nok spare folk – af hensyn til de næstfølgende Barca-brag...

Tottenham

Spurs fik i lørdags sin første gevinst siden udesejren over Milan i 1/8-finalen (ind i mellem: 1-3-tab i Blackpool, 3-3 i Wolverhampton, 0-0 hjemme mod Milan, 0-0 hjemme mod West Ham, 0-0 i Wigan og så Real-nederlaget): Det blev 3-2 hjemme over Stoke, på 2 hovedstødsmål af Crouch og 1 mål af Modric. Offensiven var stadig langt fra efterårets højder, men man manglede også Lennon. Forsvaret virkede igen temmelig usikkert.

Spurs er nu kun 3 point efter City – med en kamp i baghånden – så den CL-kvalificerende fjerdeplads er inden for rækkevidde. Det kræver dog en række mandfolkeindsatser i de resterende ligakampe; blandt modstanderne er Arsenal, Chelsea, City og Liverpool. City har et meget nemmere program.

Næste kamp er mod ærkerivalen Arsenal, men den spilles først næste onsdag.

TRUPNYT

Tottenham

Trup: Gomes, Cudicini, Pletikosa, Corluka, Assou Ekotto, Bassong, Gallas, Dawson, Kaboul, Lennon, Kranjcar, Pienaar, Huddlestone, Sandro, Modric, Jenas, Rose, Bale, Van der Vaart, Defoe, Pavlyuchenko.

Fravær: Crouch (angreb - starter), Woodgate (midterforsvar – reserve), Hutton (højreback – reserve), King (midterforsvar; været ude længe; skulle dog være på vej tilbage), Palacios (defensiv midtbane - starter/reserve; ude siden 6/3)

Tvivlsomme: Corluka (højreback - starter), Kranjcar (offensiv midtbane/kant – indskifter),

Lynhurtige Aaron Lennon der missede opgøret i Madrid (og weekendens ligakamp) pga sygdom, trænede med tirsdag og virkede oplagt – dvs klar til at indtage sin højrekantsplads. En klar forstærkning af offensiven.

Pienar (midtbane – indskifter) ser også ud til at være klar efter sin lyskenskade.

Der er tvivl om midtbanemand Kranjcar og højreback Corluka – ingen af dem trænede med tirsdag morgen. Hvis sidstnævnte ikke bliver klar, er det et problem; backreserve Hutton er nemlig fortsat skadet. Jeg går ud fra at man i givet fald vil stille med midterforsvarer Bassong (blev skiftet ind for Corluka i 79. minut i Madrid) på højrebacken.

På den defensive midtbane fik Huddlestone comeback i weekenden (skadespause siden november), men mon ikke Sandro der har gjort det glimrende i CL, får startpladsen mod Real. Palacios (energisk bolderobrer, men en ret dårlig boldspiller - og ofte for agressiv) er ikke med i truppen.

I angrebet mangler tårnhøje Crouch (scorede 2 mål i weekenden) efter sin evnesvage udvisning i Madrid. Afløser bliver nok Pavlyuchenko. En svækkelse af hovedspillet (omend russeren bestemt ikke er en ueffen header), men en styrkelse af det tekniske spil. Et alternativ kunne være den lille & kvikke Defoe.

Bud på opstilling

4-2-3-1

Paylyuchenko/Defoe

Bale - van der Vaart – Lennon

Modric – Sandro

Assou-Ekotto – Gallas – Dawson – Corluka/Bassong

Gomes

Real Madrid

Trup:

Målmænd: Casillas, Adan, Dudek

Forsvar: Carvalho, Ramos, Marcelo, Albiol, Arbeloa, Garay, Nacho

Midtbane: Kaka, Granero, Alonso, Canales, Di Maria, Ozil, Khedira

Angreb: Adebayor, Ronaldo, Higuain, Benzema

Fravær: Pepe (midterforsvar – starter), Gago (defensiv midtbane - reserve), Lassana Diarra (defensiv midtbane - indskifter)

Misser første semifinalekamp i tilfælde af gult: C. Ronaldo, Ramos, Albiol, Carvalho, Di Maria

Træner Mourinho står med 5 mand der misser første semifinalekamp i tilfælde af gult i London. Endnu en grund til at 4-0-føringen fra første kamp er vældigt bekvem; det betyder nemlig at han kan – og vil; hvis man skal tro fx sportsavisen Marca – spare et par af de 5; og mon ikke resten får besked om at spille lidt forsigtigt.

Det forlyder at højrekanten, dvs højreback Ramos og fløj Di Maria, spares – fordi de ellers (med hurtige Bale som modspiller) ville have stor risiko for at få gult kort. I stedet spiller så nok Arbeloa og - ja, hvem? Man kunne gå efter en kompakt og defensivt stærk midtbane med terrieren Diarra, men han er skadet. Så måske griber man det lidt mere offensivt an, med Granero eller Canales.

Cristiano Ronaldo får nok lov at starte (i front, sammen med Adebayor og Özil), men vil nok blive skiftet ud så snart semifinalen ser nogenlunde sikret ud (evt til fordel for Kaká der scorede 2 straffesparksmål i weekenden).

I forsvaret kunne det være fint at spare Carvalho, men kollega Pepe har karantæne, og man skal jo stille med nogen (alternativt er der 24-årige Garay der spillede i weekendens ligakamp; hans kun anden ligastart i denne sæson. Eller andetholdsspiller Nacho). Albiol får muligvis også en startplads trods karantænefaren.

Angriber Benzema er tilbage efter 2 ugers skadespause, men det bliver næppe til en startplads – den har Adebayor nok efter sine 2 mål i første kamp.

Bud på opstilling

4-3-3

C. Ronaldo – Adebayor – Özil

Khedira – Alonso - Granero/Canales

Marcelo – Albiol/Garay – Carvalho/Garay – Arbeloa

Casillas

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Kommentarer

Feedback