18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tottenham - Olympiakos Piraeus: (AH: -1,75) 1

Match center
26. november 2019 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Tottenham Hotspur Stadium    Georgi Kabakov
25. nov. 2019 kl. 09:12 (Opdateret 26. nov. 2019 kl. 22:52) 25/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)

Der er to niveauer i CL gruppe B: Pilen peger mod endnu en storsejr til Spurs hjemme mod Olympiakos

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 32-28-40%
Betvalue: 110,60%
Spilbar ned til odds: 1,87
Rigtig/forkert: 4-2
Unibet Spil nu hos Unibet

Det taler for spillet

- Bayern og Tottenham er hoved og hale bedre end Olympiakos og Røde Stjerne. Bevares de to underdogs kan bide fra sig på hjemmebane, men på udebane er der ikke nogen usikkerhed om udfaldet. Spørgsmålet er blot hvor stort udfaldet bliver.

- Spurs skal egentlig bruge en sejr for at være sikker på videre deltagelse i CL. I sidste runde skal Spurs nemlig til München...

- Med ny træner Mourinho er der fornyet energi i Tottenham (eller det burde der være). Weekendens sejr og West Ham var væsentlig mere sikker end resultatet antydet (3-2). Mourinho etablerede i kampen en solid defensiv midt ved at hente Dier ind igen. Diers boldomgang er tvivlsom, men til gengæld skaber det overskud til Spurs store arsenal af offensive spillere. Og her lignende Dele Ali endelig sit gamle jeg! Derudover scorede Kane selvfølgelig. 

- Spurs har 9 point op til 4.pladsen i ligaen, så pt. er fokus på at sikre avancement i CL. Dermed ikke sagt, at Mourinho og spillerne ikke vil forsøge at gøre det "umulige" og indhente 4.pladsen - for det vil de - men Spurs kommer med all guns blazing i CL.

- Deres miserable sæsonstart (både ligaen og CL) til trods gjorde Spurs kort proces med Røde Stjerne (5-0 og 4-0/xg 3,69-0,54 og 1,44-0,65). Serberne slog Olympiakos 3-1 i Beograd. Jeg vurderer de to underdogs til at være nogenlunde på niveau

- Olympiakos kom på papiret okay ud af kampene mod Bayern (2-3 og 0-2). Men dels var det Bayern "in a bad place" og dels var grækerne heldige. I Grækenland var xG 2,69-0,52 i tyskernes favør, herunder 3-0 i "store chancer" (over 25% sandsynlighed). I München var det 3,34-0,1 og 4-0 i store chancer (og her var BM's chancer virkelig store).

- Ndombele og Vertonghen er tvivlsomme og Lamela er ude, men ingen var med i weekenden.

- Helt intiutivt var jeg overrasket over, at linjen var så lav. Men nok begrænset hvad andre kan bruge min intuition til...

Det taler imod

- Held/xG eller ej, så tabte Olympiakos altså kun 2-0 i München. Grækerne er i CL-sammenhæng et yderst rutineret hold og falder sjældent sammen (de var ikke i CL sidste år, men sæson før tabte de med præcis to mål ude mod Juve, Barca og Sporting).

- Olympiakos fører ligaen a point med PAOK. Niveauet er altså lidt a la usual. Og de kommer uden skader

- Det er kun Mourinhos anden kamp - ingen ved reelt hvordan det ægteskab ender. Mourinho er berygtet som den defensive træner (hvilket jeg er uenig i, at han er). Og kan komme med en noget kontrolleret tilgang til kampen. Hvis Olympiakos kommer foran, er spørgsmålet også, hvordan Spurs vil reagere - krakelerer de gode vibrationer fra weekendens kamp så?

- Mou kan også vælge at rotere lidt i startopstillingen for at se spillerne an. Eriksen kan fx komme ind - og selvom det skærer mig i hjertet, vil det ikke være en fordel. Eriksen har ikke spillet på noget højt niveau hele sæsonen. Hverken for Spurs eller DK. Omvendt så spiller han godt når hans hold spiller godt (well duh!) (han havde den afgørende fod i DK-Schweiz fx)

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback