18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Tottenham - Manchester City: 1

Match center
21. april 2013 kl. 14:30 - Fodbold, England - Premier League
White Hart Lane
Opdateret
0
Tilbage i 90'erne, hvor jeg fik min fodboldopdragelse, blev jeg specielt begejstret for engelsk fodbold med dens intensitet, lidenskab og vilje til at vinde - både på banen og på lægterne. Meget er sket siden da, men jeg synes stadig, at Premier League er den mest interessante liga i verden. Alle klubber har noget at byde på, hvilket også gør ligaen interessant med i betting øjemed. Hjerteklubben er Manchester United, men det skulle ikke gerne skinne igennem.

Skriv endelig, hvis du har noget på hjerte.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 33-29-38%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 3,03
Rigtig/forkert:
Betsson Spil nu hos Betsson
Søndagens første topbrag i Premier League udspilles på White Harte Lane, hvor hjemmeholdet bør komme stormende og jagte sejren til det sidste. Tottenham er presset i kampen om en plads i top fire, og det kan gøre forskellen mod Manchester City, som har tabt titelforsvaret.

Ikke desto mindre har mesterholdet fra Manchester præsteret på det seneste med fem sejre i seks ligakampe. I weekenden slog City også Chelsea i semifinalen i FA Cup, så selvtilliden er stor hos de lyseblå.

Tottenham trænger til gengæld til en kickstart efter fire point i fire kampe og exit fra Europa League. Målet om top fire lever stadig, men det kræver, at Bale og co. igen kommer i gear.

Waliseren har været skadet de seneste uger, men forventes at gøre comeback her, og det vil være et kæmpe boost for hjemmeholdet. Lennon på kanten og Defoe helt fremme kan også være tilbage i startopstillingen. Anderledes skidt ser det ud for City, som muligvis er uden de kreative Agüero og Silva, hvilket vil svække offensiven markant.

Tottenham er med rette underhund mod Manchester City, som længe har domineret de indbyrdes opgør. Bale og co. bør dog kunne give mestrene problemer hjemme på White Harte Lane, hvor de hvidblusede kun har tabt én af de seneste ti kampe. City har tilmed haft det svært ude i denne sæson med otte sejre i 16 kampe og to i de seneste fem.

Oveni skal lægges, at Spurs har haft ti dages forberedelse til denne kamp, mens City kun har haft to, så jeg lader mig friste af det velbetalte ettal.

Tottenham

Det er 11 dage siden, at Tottenham sidst var i aktion. Her blev det til 2-2 ude mod Basel og nederlag efter straffesparkkonkurrence i Europa League. Forinden det havde Spurs kun hentet én sejr i fire ligakampe, og det har sat pres på de hvidblusede i kampen om top fire.

Spurs er to point efter Arsenal på 4. pladsen, men med en kamp i hånden, er der stadig fine chancer for The Lily Whites. Spurs kan muligvis leve med et enkelt pointtab i de sidste kampe, men jeg forventer at se et topmotiveret hjemmehold, som vil blive båret frem ad banen i jagten på at få kickstartet en slutspurt.

Den seneste sejrstørke bør da heller ikke tales for meget op, for Tottenham har blot to nederlag i de seneste 16 ligakampe. Hjemme på White Harte Lane har Spurs tabt én af de seneste ti, herunder sejre over Arsenal og Liverpool og uafgjort med Manchester United og Everton.

Bud på startopstilling

(4-4-1-1)

Lloris

Walker – Dawson – Caulker - Vertonghen

Lennon/Sigurdsson – Parker – Dembélé – Dempsey

Bale

Defoe/Adebayor

Manchester City

Mesterskabsforsvaret har længe været tabt for Manchester City, men imponerende nok har det ikke kunnet ses på præstationerne. Fem sejre i de seneste seks ligakampe blandt andre over Manchester United og Chelsea vidner om høj moral hos mestrene. Derudover slog City Chelsea ud af semifinalen i FA Cup i søndags. I onsdags imponerede mesterholdet knap så meget, men det blev til en 1-0-sejr hjemme over Wigan.

På udebane har City haft problemer i denne sæson, og det er vel groft sagt der mesterskabet er blevet tabt. I 16 kampe har The Citizens kun otte sejre sammenlignet med Uniteds 12. Det er som om, at den ellers så potente offensiv ikke flyder på samme måde ude, hvilket fire scoringer i de seneste fem udekampe illustrer godt. I disse fem kampe er City 2-2-1.

Bud på startopstilling

(4-3-3)

Hart

Zabaleta – Kompany – Nastasic - Clichy

García - Yaya – Barry

Nasri – Tévez – Silva/Milner

Indbyrdes opgør

Manchester City har haft et godt tag på Tottenham de seneste sæsoner med fire sejre i træk. På White Harte Lane vandt City senest med hele 5-1, men før det havde Manchester-holdet ikke vundet i London i otte forsøg.

  • Stærkt udbud af sportsmarkeder
  • Garvet spiludbyder med årelang erfaring i branchen
  • Flotte odds på dansk og internatonal top fodbol

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Søndag 9. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Antal mandater til SF: Over 1,5 Antal mandater
1,50
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet
Søndag 16. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 EM24: Danmark: ender sidst i gruppe C
9,20
Placer Bet
18:00 EM 24: Danmark: Ender 1'er i gruppen
6,50
Placer Bet
18:00 Slovenien - Danmark: 2
1,81
Placer Bet

Kommentarer

Feedback