18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tottenham - Liverpool

Infokamp
Match center
11. januar 2020 kl. 18:30 - Fodbold, England - Premier League
Tottenham Hotspur Stadium    Martin Atkinson
10. jan. 2020 kl. 19:21 (Opdateret 11. jan. 2020 kl. 20:23) 10/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)
Harry Kane er ude for Tottenham, der skal forsøge at blive det første hold, som slår Liverpool i Premier League i denne sæson. Liverpool blæser dog afsted, og har ikke lukket mål ind i fem kampe.
Oddsmarked

Nordicbet og Betfair er højest på hjemmeholdet med 4,75 gange pengene. Cashpoint står i 4,35 på krydset, mens Unibet med 1,73 er bedst på Liverpool-sejren.

Det taler for Tottenham

  • Tottenham er ganske flittigt scorende hjemme, med 21 mål i 10 kampe
  • Kun ti mål er lukket ind i de ti hjemmekampe for Tottenham

Det taler for Liverpool

  • Jürgen Klopp gav det meste af førsteholdet en pause senest, så spillerne kommer med fornyet energi
  • Tottenham uden Harry Kane er ikke samme hold
  • Liverpools defensiv har ikke lukket mål ind i fem kampe i træk
  • Både på spillermateriale og koncept er Liverpool langt foran Tottenham

Rundt om holdene
Tottenham fik en opblomstring da Jose Mourinho tog over som manager, men hvedebrødsdagene er for længst slut. De seneste fire ligakampe har blot givet fire point, og både nederlaget hjemme til Chelsea og ude til Southampton gør ondt.

Læg dertil, at Tottenham senest måtte nøjes med 1-1 ude mod Middlesbrough i FA Cuppen til trods for, at Mourinho i den kamp valgte at stille med et ganske slagkraftigt mandskab.

I kampen mod Boro var Spurs dog uden skadede Harry Kane, og siden er det kommet frem, at topscoreren sidder ude frem til april. Et enormt slag for Tottenham, for med 11 mål i ligaen, og seks i Champions League, er Kane suveræn topscorer i klubben.

Læg dertil, at Tottenham reelt ikke har en decideret afløser for Kane i truppen. Mod Boro spillede Heung-min Son og Lucas Moura helt fremme, og selvom især Son er ganske målfarlig, er han ikke at i nærheden af at være samme type eller samme kvalitet som Kane på pladsen helt fremme.

Nu venter så Tottenham et møde med Liverpool, der ser ud til at vinde, uanset hvad de gør. I sidste weekend stillede med med et ekstremt ungt hold mod Everton i FA Cuppen, men alligevel imponerede The Reds og vandt med 1-0 efter en overbevisende indsats.

Den reservespækkede opstilling betyder, at Liverpool kan komme med forholdsvis friske spillere til dette opgør. Selvom de unge overbeviste, bliver der næppe mange gengangere til dette opgør, i stedet er den sædvanlige garde tilbage som Klopps foretrukne.

Liverpool har stadig kun smidt point i en eneste ligakamp i sæsonen, og ikke mindst defensivt, har det set bundsolidt ud på det seneste. Tager man kampene i alle turneringer med, har Liverpool ikke lukket mål ind i fem kampe på stribe, og regner man den famøse Liga Cup-kamp mod Villa fra, er blot ét mål lukket ind i de seneste ni opgør.

Som Tottenham, har Liverpool også problemer skadesmæssigt, men modsat Tottenham, er der ikke tale om skadede stjerner, og på alle positioner har Klopp mindst én kompetent afløser, og kigger man tilbage på sidste weekend ligner det også, at han har unge kræfter at sætte ind på alle pladser.

Indbyrdes opgør
Tottenham har blot vundet et enkelt af de seneste ti indbydes opgør, nemlig da de i oktober 2017 vandt 4-1 på hjemmebane. Liverpool har vundet de seneste tre ligakampe med 2-1 mod Tottenham, to af den hjemme på Anfield og et enkelt opgør på udebane.

I oktober bragte Harry Kane ellers Tottenham på 1-0 i første minut på Anfield, men Jordan Henderson og Mohamed Salah vendte slaget efter pausen.

Trupnyt
Udover fraværet af Harry Kane, må Tottenham ogå stadig se bort fra keeper Hugo Lloris og midtbanespilleren Moussa Sissoko. Ben Davies og Tanguy Ndombele nærmer sig comeback, men er ikke klar til lørdagens kamp.

Liverpool kan glæde sig over, at Xherdan Shaqiri igen er klarmeldt, men til gengæld må både James Milner og Naby Keita sidde ude. Det samme gør Dejan Lovren og Fabinho, mens også Joel Matip er ude af opgøret.

Kilder

tottenhamhotspur.com, liverpoolfc.com, transfermarkt.com, skysports.com

Kommentarer

Feedback