Annonce
Annonce 888
Annonce
Annonce

Tottenham - Liverpool

Infokamp
Match center
15. september 2018 kl. 13:30 - Fodbold, England - Premier League
Wembley    Michael Oliver
13. sep. 2018 kl. 21:58 (Opdateret 15. sep. 2018 kl. 15:24) 13/09
Kommentarer (5)
Denne side indeholder henvisnings-links
Liverpool har fået en perfekt start, mens også Tottenham havde gjort rent bord inden nederlaget til Watford. Spurs er ramt af markante fravær, men de er stærke hjemme i London. Begge hold har offensiver, der kan gøre ondt på modstanderen. Værdi?

Det taler for en sejr til Tottenham:

 • Inden mødet med Watford havde Tottenham fået en rigtig god start på sæsonen, hvor højdepunktet var deres meget flotte 3-0 sejr på Old Trafford.
 • Liverpool har indtil nu ikke mødt den helt store modstand, og deres kampprogram må betegnes som have været lettere end Tottenhams.
 • Da holdene senest mødtes på Wembley for knap et år siden blev det til en flot og fortjent hjemmesejr på hele 4-1.
 • Tottenham er et meget stærkt hjemmehold, og de har på eget græs blot tabt 2 ligakampe i de seneste 2 sæsoner.
 • Hos Tottenham har især Lucas Moura fået en forrygende start på sæsonen, hvilket har resulteret i en kåring som sidste måneds bedste spiller.
 • Selvom de ikke har lukket mange mål ind indtil nu, så er Liverpools defensiv normalt til at tale med, og Tottenham har mange stærke offensive våben.

Det taler for en sejr til Liverpool:

 • Liverpool har indtil nu gjort rent bord med 4 sejre i lige så mange kampe, og da de senest slog Leicester lukkede de sæsonens første mål ind.
 • Tottenham smed overraskende og meget skuffende alle tre point i seneste runde mod Watford, der vendte 0-1 til 2-1.​​​​​​​
 • Tottenham fik i landskampspausen Dele Alli skadet, og derudover har de anfører og målmand Hugo Lloris skadet, mens Sissoko er tvivlsom.
 • Liverpool har en frygtindgydende offensiv, og indtil nu har især Sadio Mane været sprudlende, men Firmino og især Salah er også altid farlige.
 • Mens Tottenham ikke gjorde væsen af sig i transfervinduet, så må Liverpool siges at være styrket især i målet men også på midtbanen.

Chancevurderinger:
Kom gerne med input.

Markedet:
1: 3,10 Betfair Sportsbook, Betsafe/Nordicbet, Unibet, 888sport og LeoVegas​​​​​​​
X: 3,75 Betfair Sportsbook, Betsafe/Nordicbet, Unibet, 888sport og LeoVegas (en toneangivende bookmaker uden licens giver odds 3,77)
2: 2,31 Betsafe/Nordicbet

Over 2,5 mål: 1,67 Bet365 og Betfair Sportsbook (en toneangivende bookmaker uden licens giver odds 1,70)
Under 2,5 mål: 2,32 Unibet, 888sport og LeoVegas (en toneangivende bookmaker uden licens giver odds 2,33)

Trupnyt:
Tottenham:
Hjemmeholdet har fået Dele Alli (midtbane fast) skadet mens han var afsted med England, mens også anfører Hugo Lloris (målmand fast) er ude med en skade. Derudover er Moussa Sissoko (midtbane fast/reserve) og Heung-min Son (angriber fast/reserve) er tilbage efter at have spillet Asian Games.

Liverpool:
Gæsterne er fortsat uden langtidsskadede Alex Oxlade-Chamberlain (midtbane fast/reserve), mens bl.a. Adam Lallana (midtbane reserve) og Dejan Lovren (forsvar reserve) er tvivlsomme.

Kilder

Match Center
https://www.tottenhamhotspur.com/news/2018/september/spurs-v-liverpool-team-news/
https://www.physioroom.com/news/english_premier_league/epl_injury_table.php

Kommentarer

Feedback