Tottenham - Liverpool: Under 3,0 mål

Match center
22. oktober 2017 kl. 17:00 - Fodbold, England - Premier League
Wembley    Andre Marriner
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (over-præcis-under): 22-38-40%
Betvalue: 108,40%
Spilbar ned til odds: 1,55
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

To hold fra top 6 i England møder hinanden på Wembley på søndag i en vigtig kamp om mesterskabet og top 4 placeringer. Tottenham kommer fra en 1-0 sejr over Bournemouth, mens Liverpool spillede 0-0 hjemme mod Manchester United.

Et hurtigt kig på statistikkerne afslører, at Tottenham på hjemmebane har scoret tre mål i fire hjemmekampe på Wembley (1 mod Chelsea, 1 mod Burnley, 0 mod Swansea og 1 mod Bournemouth), mens Liverpool på udebane har scoret syv mål i fire udekampe i denne sæson (3 mod Watford, 0 mod Manchester City, 3 mod Leicester og 1 mod Newcastle).

De indbyrdes møder mellem de to hold sidste sæson endte 1-1 på White Hart Lane og 2-0 til Liverpool på Anfield.

På begge sider af dette opgør har Tottenham en kamp ude mod Real Madrid i Champions League, og et besøg af West Ham på Wembley i EFL Cup'en, hvor jeg tvivler på, at Tottenham kan tillade sig, at spare alt for meget. Liverpool har et nemmere program med NK Maribor ude før kampen mod Tottenham og fri i ugen efter, da de er ude af EFL Cup'en.

Jeg forventer en kamp, hvor begge hold vil forsøge, at forsvare sig med bolden og med et højt pres på modstanderens forsvar, hvis de forsøger at spille den ud bagfra. Tottenham havde sidste sæson ligaens bedste forsvar og lukkede i snit kun 0,68 mål ind pr. kamp. Liverpool's angreb er selvfølgelig stærkere end det gennemsnitlige i Premier League, men Tottenham burde kunne holde dem til én scoring med rutinerede kræfter i bagkæden. Liverpool mangler stadig deres (i min optik) farligste spiller i S. Mané, selvom nyindkøbet M. Salah kan true med hurtige løb i kontrafasen.

I en kamp, hvor begge hold har brug for point for at følge med Manchester klubberne, ser jeg en rimelig afventende tilgang til den første periode af kampen, som kan strække sig ind i anden halvleg, hvis ikke et af holdene kommer tidligt på tavlen. Som mange andre topkampe i Premier League kunne denne kamp ende med under 2,5 mål og jeg har halvgarderet mig ved at tage under 3.0-varianten, så en kamp med tre mål returnerer indskuddet.

Trupnyt:

Tottenham har nogle småskader, samt sygdom hos spillere som M. Dembele og B. Davies, mens V. Wanyama ikke forventes at blive klar til weekendens kamp. Derudover er der 90 minutter mod Real Madrid til at ændre på situationen hos de startende 11, hvor især front-trioen i H. Kane, D. Alli og C. Eriksen har spillet næsten samtlige minutter hele sæsonen.

Liverpool mangler som sagt stadig S. Mané og A. Lallana, hvor førstnævnte ihvertfald hæmmer Liverpools offensive farlighed.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback