18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tottenham - Inter: Over 2,5 Mål - Tips & Spilforslag

Match center
2. november 2010 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
White Hart Lane
1. nov. 2010 kl. 17:21 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 01/11
2
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (Over-Under): 56-44%
Betvalue: 106,96%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert:
188bet Spil nu hos 188bet
Gruppe A, fjerde spillerunde. White Hart Lane, London.

Den omvendte kamp, for 14 dage siden, endte 4-3 til Inter, efter en tidlig udvisning af Spurs-keeper Gomes og et fantastisk hattrick af venstrekant Gareth Bale.

Helt så mange mål scores der næppe denne gang, men der bør falde flere end to.

Tottenhams forsvar var virkelig på hælene mod Inters kvikke kombinationer (også før udvisningen) og har i øvrigt indkasseret mål i de seneste 12 kampe. Nu må man undvære førstekeeper Gomes - og anfører og forsvarsstyrmand King er stadig ikke klar.

CL-mester Inter må også undvære sin førstekeeper; dygtige Julio Cesar. Og Cambiasso mangler på den defensive midtbane - hvilket mindsker mulighederne for at holdet kan lukke helt ned for Tottenhams dynamiske offensiv (9 mål i de første 3 CL-kampe). Herunder den snu og målfarlige van der Vaart der er med efter karantæne i første kamp mod Inter.

Inter tager næppe som udgangspunkt til London for at spille offensivt, og der er også en vis fare for at Spurs-træner Redknapp vil fokusere mere på at undgå at tabe end på at vinde - men jeg tror ikke han vil eller kan stramme tøjerne totalt. Hans hold er af natur offensivt indstillet.

1X2

Se denne analyse

Første kamp: Inter-Tottenham 4-3

De hurtige Inter-kombinationer - ofte med Costinho involveret - føg Tottenham-forsvaret om ørerne fra start. Englænderne blev reduceret til 10 mand efter blot otte minutter da keeper Gomes blev udvist. Da stod der allerede 1-0, og det medfølgende straffespark gav Inter en 2-0-føring. Da der blev fløjtet til pause, stod der 4-0 til hjemmeholdet.

Men i anden halvleg scorede Gareth Bale hattrick, og Inter-spillerne må være lidt rystede over at de ikke, 11 mod 10, kunne holde waliseren og det øvrige Spurs-hold bedre fra døren.

TOTTENHAM HOTSPUR

Efter to ligasejre i træk i starten af oktober - 2-1 hjemme over Aston Villa og 2-1 ude over Fulham - har Tottenham tabte nogle skridt i de seneste runder. Men Nordlondon-klubben er stadig i top5 i Premier League .

I forrige weekend, få dage efter det udmattende brag i Milano, blev det 1-1 hjemme mod Everton. Og i lørdags tabte Spurs så 0-2 til Manchester United på Old Trafford.

Som helhed var det fortjent at hjemmeholdet vandt (selv om det andet mål var kontroversielt; Nani rørte bolden med hånden, hvorefter Gomes smed bolden på jorden i den tro at der var frispark - det var der bare ikke fløjtet for, og Nani kunne sparke bolden i nettet), men Spurs burde have scoret; fx havde van der Vaart et forsøg på stolpen, og Bale havde et godt løb på venstrekanten og et spark der gik lige forbi mål.

I Champions League-gruppespillet (som holdet kvalificerede sig til via 2-3-nederlag ude og 4-0-sejr hjemme mod Young Boys) lagde Spurs ud med 2-2 ude mod Werder Bremen, hvorefter det blev 4-1 hjemme over Twente - og senest 3-4-tab i Milano.

Dermed er Tottenham nr 2 i gruppen, med 4 point. Inter har 7; Twente og Werder hver 2.

Werder der må formodes at være den værste konkurrent til andenpladsen, møder tirsdag aften Twente på hjemmebane. Træner Redknapp regner med sejr til tyskerne og siger derfor at det er vigtigt at hans hold får noget ud af Inter-kampen. Det er udtalelser der kan tolkes på to måder - offensivt eller defensivt - men som jeg læser det, vil Redknapp i hvert fald meget nødigt tabt til Inter; der skal point på bordet. Jeg tror nu ikke det får ham til at stille med en betondefensiv - det er trods alt en hjemmebanekamp, og hans hold er af natur offensivt indstillet.

Trupnyt for Tottenham

Trup: Cudicini, Hutton, Bale, Gallas, Bassong, Kaboul, Jenas, Sandro, Assou-Ekotto, Lennon, Huddlestone, Palacios, Kranjcar, Bentley, Modric, Dos Santos, Van der Vaart, Crouch, Keane, Pavyluchenko, Pletikosa

Mangler:

King (midterforsvar)

Dawson (midterforsvar)

Woodgate (midterforsvar)

Corluka (venstreback)

Defoe (angreb; starter)

O´Hara (midtbane)

Anfører Ledley King (ude i Milano og i Manchester) er ikke blevet klar (og Dawson og Woodgate er stadig ukampdygtige). Altså stadig et vældigt svækket midterforsvar. Man har rutinerede Gallas, men derudover kniber det. Både Bassong og Kaboul (kostede et mål mod United) er usikre kort.

Desuden synes jeg ikke Hutton gør det særlig godt på højrebacken; her mangler Corluka, med andre ord.

I angrebet mangler lille, hurtige Defoe fortsat - desværre for Spurs, for Keane virker ikke i topform pt.

Op til kampen har der været tvivl om offensivmanden van der Vaart og den defensive midtbanemand Huddlestone, men begge er meldt klar.

Det bliver spændende at se om Redknapp tør stille lige så offensivt op som han gjorde på Old Trafford hvor Keane var centerforward, med van der Vaart hængende bagved og Lennon og Bale på kanterne. På den centrale midtbane Modric og Jenas der nok arbejder hårdt, men bestemt ikke er tunge tacklertyper, tværtimod hurtige og fremadrettede.

Med Huddlestone klar igen, kan det dog være at han (tung, omend god sparketeknik og nydeligt overblik) får en startplads i stedet for Jenas der ikke spillede synderligt godt i Manchester. Og høje Crouch afløser måske en ligeledes ikke særligt veloplagt Keane.

FC INTERNAZIONALE

De forsvarende CL-vindere fra Milano fører Gruppe A med 7 point efter 2-2 ude mod Twente, 4-0 hjemme over Werder og 4-3 hjemme over Tottenham. En sejr på White Hart Lane vil betyde at førstepladsen er så godt som sikret, men træner Benitez vil næppe være rasende over eet point.

De mange mål - i begge ender - ser man derimod ikke meget til hjemme i Serie A hvor Inter "kun" er på andenpladsen, efter Lazio der har fået en fantomstart, og hvor de seneste fem runder kun har givet 8 point. Og en målscore på 3-2. Inter har bl.a. tabt 0-1 ude til Roma og måttet nøjes med 1-1 hjemme mod Sampdoria. I weekenden blev det dog 1-0 ude over Genoa (Inter burde have vundet større - havde flere store chancer).

Trupnyt for Inter

Trup:

Målmænd: Luca Castellazzi, Paolo Orlandoni, Alberto Gallinetta

Forsvar: Ivan Cordoba, Javier Zanetti, Lucio, Maicon, Marco Materazzi, Walter Samuel, Cristian Chivu, Davide Santon

Midtbane: Wesley Sneijder, Sulley Muntari, Joel Obi, Coutinho, Amantino Mancini, Obiora Nwankwo

Angreb: Samuel Eto'o, Diego Milito, Goran Pandev, Ludovic Biabiany

Mangler: Julio César (førstekeeper), Cambiasso (defensiv midtbane)

Den stærke førstekeeper Julio César blev skadet mod Genoa og må stå over. Ditto med Cambiasso - den snu defensivmand på midtbanen der gjorde Messi ufarlig i sidste sæsons første semifinalekamp. Han var også udenfor i første Spurs-kamp.

Bud på opstilling (gazzetta.it)

Eto´o

Coutinho - Sneijder - Biaibany

Muntari - Zanetti

Chivu - Samuel - Lucio - Maicon

Castelazzi

  • Høj tilbagebetaling
  • Enormt live betting udvalg

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback